Įkraunama...
Įkraunama...

susipykau su sese

QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 30, 15:06)

o to maišto gal kažkiek pas mane ir pasiliko -- nu nepatiko man kaip buvau auklėjama, nepatiko ta publika, prie kurios turėjau pritapti, ir nepatinka dabar, pagal kokius standartus matuojama mano gyvenimo kokybė.

Tas tavo maištas jaučiasi.

O kuo ta publika buvo bloga, na matai tu nemėgai jos, neaptiko tau, išsirinkai priešingybę jai, savo vyro ir savo gyvenimo būdo atžvilgiu. Taigi tu sakai , kad tavo tėvų ir sesers gyvenimas tau nepatinka, netgi, gal pirma parodei, kad nepatinka, o kai tau pasako, kad tavo gyvenimo būdas ir vyras nepatinka, tu jau supyksti. Ir tu ir jie prieštrauja vieni kitų gyvenimo būdui. Ne jie vieni kalti. Tu norėtum, kad galėtum sakyti, kad jie nepatinka, beje ir sakai, o jie tau pasakyti negali, jie turėtų tavo gyvenimą toleruoti, juk tu netoleravai jų. Jis tau nepriimtinas, kaip tavo jiems.

Linkiu vistiek sekmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 07 30, 13:05)
Man tai juokinga, kai čia SM visi tokie tolerantiški, niekas niekam netrukdo, visiems viskas tinka, patikėkit juokinga.

prie ko cia tolerancija?
Niekas taves nereikalauja toleruoti kitu zmoniu neprimtino elgesio - bet tai yra tavo problema. Kuo cia deti kiti, kad privaletu isklausyti tavo nuomone apie tai, kad tau kitas zmogus nepatinka., nepriimtinas jo elgesys ir t.t.
Juolab kad aprasytoje situacijoje nebuvo is temos autores vyro nieko neteiseto, antiistatymisko ar tai, kas priestautu morales/doroves normoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 30 liepos 2008 - 14:48
QUOTE(Vynė @ 2008 07 30, 15:39)
O kuo ta publika buvo bloga, na matai tu nemėgai jos, neaptiko tau, išsirinkai priešingybę jai, savo vyro ir savo gyvenimo būdo atžvilgiu. Taigi tu sakai , kad tavo tėvų ir sesers gyvenimas tau nepatinka, netgi, gal pirma parodei, kad nepatinka, o kai tau pasako, kad tavo gyvenimo būdas ir vyras nepatinka, tu jau supyksti.

parodžiau tik tuom, kad gyvenu kitaip. bet niekad nepriekaištavau nei tėvams (kurie savaime aišku stengėsi kuo geresnį gyvenimą užtikrint), nei sesei (jos reikalas kaip savo reikalus tvarkyti -- jeigu nori būti "miesto kefyras", tai man nė kiek negaila ir nepavydu). todėl mažų mažiausiai tikėjausi sulaukti atvirų įžeidinėjimų.
įžiūriu savo vienintelę klaidą -- gal pernelyg įkyriai veržiuosi bendrauti. gal reikėjo dingt ir pradingt -- ir niekam galvos neskaudėtų verysad.gif o dabar visi žino, visi mato, ir pasirodo dar, kad gėda ph34r.gif
Atsakyti
Kaip Lietuvoj patiko, sena niekše? Atradai ką nors pozityvaus , ar giminaičiai viską iki paskutinės apkartino ir tesvajoji kuo greičiau iki plieninio paukščio dasigauti?
Atsakyti
Fui kokia nemaloni situacija verysad.gif . uzjauciu tave. na, gal ka praleidau, bet tavo kaltes cia nematau. o kas del artimuju, kad ir kaip turetu but skaudu, manau, jie turetu taves atsiprasyti, ar bent jau suprasti, kad toks vyro uzgauliojimas nepriimtinas console.gif
Atsakyti

Nekreipk dėmesio į artimųjų užgauliojimus juk greitai išvažiuosi.

Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 28, 14:06)
prieš porą dienų atvažiau su vyru ir sūnum į pas tėvus ir sesę paviešėt. įvyko taip, kad sesuo baisiai susiriejo su mano vyru, ir pareiškė, kad jis daro gėdą visai mūsų giminei ir kad sugadino man gyvenimą, nes "jei išsiskirsim, tai joks normalus "mūsų rato" vyras nenorės manęs vesti -- juk buvau ištekėjus už tokio baisaus bomžo"
nu pasijutau kaip su šųdu per mordą gavus.  verysad.gif
pasakiau kad nesupratau  blink.gif o motina pareiškė -- o ką tu galvojai? beveik pabėgai iš namų, niekad nieko neatsiklausei, dabar čia atvažiuojate visi -- galvojat žmonės nemato ir mums negėda?"

nežinau ką dabar daryt, norisi čiupt lagaminus ir dingt. o kitą savaitę sesės gimtadienis. liepė ateit, bet vyro nieku gyvu nesivest. jei neateisiu -- vadinasi šios šeimos negerbiu ir esu "nedėkinga chamė".

tiesiog gražu... iš tų nervų dabar tik kompą apsikabinus vėpsau  verysad.gif

nors gyvenu čia pat LT ir tėvai tam pačiam mieste, bet panašioj situacijoj buvau atsidūrus doh.gif - pabėgau ir maniau daugiau niekad nesimatysiu... po kiek laiko atvėsom visi ir vieni kitų atsiprašėm... barnį iki šiol nutylim ir aplenkiam... britku vienok... nuosėdos skonį ilgai gadina... ir vis kitam pavidale iškyla...

gimtadienin neičiau, dovanas perduočiau kažkaip, kad ir per tėvus, išlėkčiau kažkur kitur ilsėtis ir susimatyčiau tik atsisveikinimui prieš išskrendant, suteikiant progą visiems apsitaikyt unsure.gif ... o jei ne, tai ne - bent iš savo pusės jausčiausi teisi ir padarius tiek, kiek reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 30, 16:34)

Drysiu as uz temos atore atsakyt... ( sorry " sena niekse" ) bet tiesiog mane uzsiutino toks klausimas,  nejau zmones daugiau bebeturiu ka sakyt???? g.gif
Ar pagal savo lygi sprendzia??? g.gif

Torika, nebukl riboto mastymo, ok? viena, tai paklausiau senos niekses, ne kieno kito, ir primygtinai nieks nevercia i klausimus atsakinet, jei ka, o paklausiau todel, jei dar kam neaisku, kad visokiu buna situaciju gyvenime, niekam neteko net girdeti, kad zmones kartais tuokiasi ne todel, kad alpsta is meiles, o todel, kad jauciasi ramiai, saugiai su zmogum, gerbia ji, yra draugyste-bet tai visai nebutinai yra tokia meile, kai i nieka nekreipi demesio ir nieko nei matai, nei girdi, tai va todel ir paklausiau tongue.gif o aklos meiles nebuvimas ne visada salygoja bloga santyki siaip schmoll.gif daug svarbiau pagarba ir draugyste, aistra gi isgaruoja metams begant unsure.gif gaila, Torika, man tavo riboto supratimo -arba labai jauna esi, arba neteisingai interpretavai mano klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 07 30, 18:24)
Kaip Lietuvoj patiko, sena niekše? Atradai ką nors pozityvaus , ar giminaičiai viską iki paskutinės  apkartino ir tesvajoji kuo greičiau iki plieninio paukščio dasigauti?

normaliai, beveik kaip visada. aišku, nuotaika apšikta kapitaliai, bet gyvenam, atostogaujam.

QUOTE(pienoupe @ 2008 07 30, 19:44)
jei dar kam neaisku, kad visokiu buna situaciju gyvenime, niekam neteko net girdeti, kad zmones kartais tuokiasi ne todel, kad alpsta is meiles, o todel, kad jauciasi ramiai, saugiai su zmogum, gerbia ji, yra draugyste-bet tai visai nebutinai yra tokia meile, kai i nieka nekreipi demesio ir nieko nei matai, nei girdi, tai va todel ir paklausiau 

tiek to, atsakysiu -- taip, meilė. aišku su vyru ir pasibaram, ir ne viskas tinka ir patinka. bet kai šeima, tai yra stebuklingas žodis -- kompromisas. kas iš šalies, aišku, žmonės mato tai ką nori matyti. kas kitus gal šokiruoja, man jau senai vienodai rodo.
Atsakyti
sena niekse, kas kitus gal šokiruoja, man jau senai vienodai rodo. Tai gal tame ir problema?
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 31, 00:27)
. aišku su vyru ir pasibaram, ir ne viskas tinka ir patinka. bet kai šeima, tai yra stebuklingas žodis -- kompromisas.

Jei šeimoj barnių visai nebūtų-va tada būtų galima galvoti, kad kažkas ne taip mirksiukas.gif tikiuosi, supratai mane teisingai, aš be jokių blogų paskatų paklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 30, 23:27)
aišku su vyru ir pasibaram, ir ne viskas tinka ir patinka. bet kai šeima, tai yra stebuklingas žodis -- kompromisas.

4u.gif už tokį gerą supratimą apie gyvenimą smile.gif
QUOTE(pienoupe @ 2008 07 31, 09:31)
Jei šeimoj barnių visai nebūtų-va tada būtų galima galvoti, kad kažkas ne taip  mirksiukas.gif tikiuosi, supratai mane teisingai, aš be jokių blogų paskatų paklausiau  4u.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti