Įkraunama...
Įkraunama...

susipykau su sese

oi, pasivaikščiojau, nusiraminau. galvoju -- tikrai eina šikt su tuo savo gimtadieniu ir respektabliom publikom. jei jau mane nurašė, tai nafig man ten lįst. padrybsosim prie jūros, paatostogausim, nes pas tėvus būnam, o ne pas ją.

QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 28, 21:09)
Autore manau nutyli rasizmo aspektą, gal jis juodaodis t.y. "Negras" ? Musulmonas? Azijietis ar kažkas pan. ? na negali taip imt ir drėbt ant Jūsų vyro  g.gif be priežasties  g.gif jai tokie žmonės į bomžus panašus.
Nors sakyčiau kvaila situacija ir aplinkybės  bigsmile.gif

nei negras, nei ką. baltas žmogus, katalikas. tik gal tas mūsų amžiaus skirtumas egzotiškas. ir gyvenimo būdas ant kitokių prioritetų pastatytas. nevaikšto į operas, neskaito "filosofinių knygų", niekad neperka firminių rūbų ar daiktų, nelaiko aukštojo išsilavinimo privalomu dalyku ir šiaip... ko visai gyvenime netrūksta.
Atsakyti
ir visai teisingai
Atsakyti
nekreip demesio 4u.gif as tai galvoju mano gimdytojai mano vyreliu tik apsidziaugs biggrin.gif bo, sake, manes tokios niekas neiims, valgyt negaminu, randu idomesniu uzsiemimu nei tvarkytis, meninke, o veliau ir viena su vaiku, sake, kam taves tokios reikes biggrin.gif realiai seimos 6 metai nemaciau, ir kai pagalvoju, kad reikes vaziuoti kitais metais, tai nervas ima doh.gif sekmes tau, ir nesiparink per daug wub.gif
Atsakyti
Jei dar nuo tavęs neatstos, kals , kad vyras tau per prastas- pagrąsink, kad , jei šis blogas- negrą, grįžusi susirasi , bo tau jie labai prie širdies..lotuliukas.gif Tada tavasis atrodys daaaug "respektabilesnis" ir gal giminaičiai užsičiaups mirksiukas.gif
Atsakyti
O as visvien lieku prie savo nuomones, kad pasveikint reikia, galu gale ir paciai ramiau bus, kokie bebutu santykiai visvien sese, o ir kandziu repliku savo pusen maziau bus, bent jau to neprikis. Vienas mano pazystamas su savo sese labai susipyko jau apie 4 metus isvis nebendrauja, tik tiek kad ji kitoj salyj gyveno, bet dabar su seima gryzo cia, ji i gimtadieni isvis niekas nekviete, bet suzinojes kur vyks, nupirko dideli punda roziu, nuvaziavo iteike ir isejo, kaip paskiau pasakojo, uz ta sesers "mina" galima buvo ir dar didesni glebi geliu nupirkt smile.gif o jei jau taip nenori matyt juk yra firmos kur pristato geles pagal nurodyta adresa
Ir siaip juk gyvenime visko buna, ka gali zinot kaip jis pasisuks, o gal praeis kiek laiko ir jus susibendrausit...
Gyvenimas labai trumpas, kas zino kiek mum duota po si pasauli vaiksciot, kaip bebutu ji visvien tau artimas zmogus, kad ir kaip toli gyventumet...
Pas mus su sese ir ne visad santykiai geri ( tiksliau dazniausiai, tik tiek , kad nesutariam del labai skirtingo poziurio i gyvenimus, vertybes ir t.t.), pykstames tai dar oioi kiek, po paskutinio barnio ilgai viena kitos matyt nenorejom blush2.gif , bet praejo kiek laiko ir viskas i savo vezias atsistojo... kaip ir sakiau gyvenimas nenuspejamas ir toks trumpas.... Juk kaip sakoma NIEKADA NESAKYK NIEKADA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2008 07 29, 03:29)
nekreip demesio  4u.gif  as tai galvoju mano gimdytojai mano vyreliu tik apsidziaugs  biggrin.gif  bo, sake, manes tokios niekas neiims, valgyt negaminu, randu idomesniu uzsiemimu nei tvarkytis, meninke, o veliau ir viena su vaiku, sake, kam taves tokios reikes  biggrin.gif  realiai seimos 6 metai nemaciau, ir kai pagalvoju, kad reikes vaziuoti kitais metais, tai nervas ima   doh.gif  sekmes tau, ir nesiparink per daug  wub.gif

Sujuokinai, kad apsidžiaugs, atsiminiau anekdotą

Žmona sako vyrui:
-Klausyk, Petrai, šiandien į svečius ateina naujas dukros draugas rankos prašyt
-Ir ką?
_tik noriu pasakyt, kad nebučiuotum rankos eilinį kartą būsimam žentui ir nedėkavotum...

Temos autorės situacija nepavydėtina, bet gal yra didesnė priežąstis nepriimti vyro į šeimą g.gif Su amžiaus skirtumu juk per tuos 6 metus turėjo jie apsiprasti ir apie fiktyvią santuoką mintys senai turėjo išgaruot, nes juk ir vaikelis jau yra 4 su virš metų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 29 liepos 2008 - 09:34
QUOTE(Sommerregen @ 2008 07 29, 11:09)
Jei dar nuo tavęs neatstos, kals , kad vyras tau per prastas- pagrąsink, kad , jei šis blogas- negrą, grįžusi susirasi , bo tau jie labai prie širdies..lotuliukas.gif  Tada tavasis atrodys daaaug "respektabilesnis"  ir gal giminaičiai užsičiaups mirksiukas.gif

Cia ne iseitis
Atsakyti
Kažkuri gerą mintį pasiūlė, kad pasveikinti galite per firmą - užsakyti gėlių ir nusiųsti, nereikės patiems važiuoti. Kam žemintis ir lįsti tai seseriai į š....
Su vyru nežinau ar verta važiuoti ją sveikinti - o jei ji, prie visų svečių ims ir mestels kokį kandų pasakymą jo atžvilgiu? Tada jam ko gero bus nelabai malonu. Be to, kam jam jaustis ten, kur jo nelaukia? Viena, ko gero irgi nevažiuočiau(persigalvojau, ankčiau rašiau, kad gal nuvažiuočiau). Neskaudinčiau vyro ir nebandyčiau įsiteikti sesei. Kodėl po galais aš turėčiau daryti taip, kaip ji nori, o ji negali bent jau pagarbiai elgtis su mano vyru?
Praleiskit šias dienas Lietuvoj kuo gražiau, aplankykit gražias vietas, pailsėkit ir spjaukit į snobišką sesers požiūrį
Atsakyti
Pas mus panaši padėtis šeimoje...buvo. Tik ne dėl vyro išsilavinimo ar turtinės padėties, o dėl jo amžiaus. Tačiau aš buvau nepermldaujama ir už savo pasirinkimą kovojau. Artimiesiems pasakiau trumpai ir aiškiai:" nereguliuoju jums kaip gyvent ir už jus gyvenimo nenugyvensiu, nereguliuokit ir man. Turiu savo galvą ir savo gyvenimą nugyvensiu pati. Kiek man skirta, tiek... " Dabar tyli visi. Yra tokių su kuriais nebendrauju, nes jiems mat " nesuprantama".
Taip, kad spręsti Jums pačiai kaip pasielgti su savo artimaisiais, bet jei leisit išskirti šeimą, arba važiuosit sveikinti sesers viena, vistiek negerbs, tai reikš, kad sutinkat su jų teiginiais, kad jis "ne iš to sluoksnio". O išsiskirti gali ir turtuoliai ir "turtingųjų rajone"gyvenanti sesuo gali likti viena su vaikais , ji neapsaugota nuo to, kad vyras sekretore ar dar kokią mergšę "barškins" Atsiprašau, bet sukilo pyktis. Geriau jau jokios, negu tokia šeima. Vaikui dar neapykantą tėvui sukels jei paliksit vieną pas senelius. Neduok Dieve. Kuo toliau nuo tokios šeimynėlės. O Jums tvirtybės ir abipusės meilės 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai kilo tokia mintis, kad anokie jie cia inteligentai ar aukstesnio sluoksnio zmones... Issilavine ir protingi zmones niekuomet nepasielgtu taip kaip padare tavo sesuo. Cia jau ryski tolerancijos ir issiauklejimo stoka. Gal jai deretu priminti "nespjauti is sulinio, nes gali tekti is jo gerti"? juk niekas neapsaugotas, o ji taip pat, kad juos gali iskrapstyti is to turtinguju rajonelio ir gyvenimas pasisukti taip kad nei galvot nesinori..
Galu gale tai yra tavo pasirinkimas ir seimyna turetu priimti ir gerbti tavo sprendima...
O del gimtadienio tai net ir nezinau ka pasakyti... As turbut nei pati eiciau nei geliu siusciau... g.gif
cia tau 4u.gif kad nuotaika truputi pakeltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 07 29, 11:13)
Kažkuri gerą mintį pasiūlė, kad pasveikinti galite per firmą - užsakyti gėlių ir nusiųsti, nereikės patiems važiuoti. Kam žemintis ir lįsti tai seseriai į š....

dovanos yra nupirktos ir atvežtos, tai aišku įteiksiu -- atgal gi netįsiu. galvoju gal tėvams paduosiu kas perduotų. į tą gimtadienį tikrai neisiu.

QUOTE(Giedrucio @ 2008 07 29, 13:30)
Man tai kilo tokia mintis, kad anokie jie cia inteligentai ar aukstesnio sluoksnio zmones... Issilavine ir protingi zmones niekuomet nepasielgtu taip kaip padare tavo sesuo.

jokia čia inteligencija, tik pretenzijos įsispraust į miesčionišką "elitą".

o su tom atseit fiktyviom vedybom ir laukiamom skyrybom -- nugi šyvos kumelės briedas.
Atsakyti
Atsiprasau, o koks gi tas amziaus skirtumas, kad seima taip spardosi?
Atsakyti