QUOTE(Sommerregen @ 2008 07 30, 11:03)
Taip, bet jau kiek laiko turėjo tam pasakyti?
Vaikas jau kelių metų.
Tai dabar taip išeina, kad visa šeima jos skyrybų nori ir laukia, apie vaiką ir ją niekam nerūpi pagalvot..svarbu, kad jie būtų laimingi, o dukra ir anūkas- nebūtinai...?
Na tai manau ,kad nėra taip lengva viską išdrožt, rizikuoji susipykti su seserim. Gal tiesiog prasiveržė vieną kartą prie progai. Aš galvoju, kad kai yra giminėje nepatinkantis žmogus tai dvigubai sunkiau, nei sakykim koks pažystamas ar draugas. Sesuo liks sesuo, o ką daryt jei jos vyras velniškai nepatinka, na negali pakęsti jo. Būti tolerantiškai. Nemanau, kad visos gyvenime tokios tolerantiškos, kaip čia dedasi forume. Todėl ir sunku, kad nori bendrauti su seserim,myli ją.
Pavyzdžiui man nepatiko vienos pažystamos, na kaip ir draugės vyras, na nepatiko ir tiek, nemalonu man būdavo bendraut, na negaliu perlipt per save ir visus toleruot. šypsotis, bendrauti, kai viduje nemalonu. Kam ta vaidyba.Tiesiog nutrūko ryšys, ir dėl to nesuku galvos, atsirado kiti draugai, kiti pažystami kurie man tinka, o tiksiuosi ir aš. O ką daryt su seserim ir jos vyru. Taip gi lengvai ryšys nėra nutraukimas. Todėl, gal ir nervas ima,seserį myli, o jos vyro pakęst negali.
QUOTE(Agne08 @ 2008 07 30, 11:12)
sesers zodziai "susirinks respektabili publika" viska ir parodo. ji paprasciausia pasiputele su pretenzijoms vaizduoti tai kuo nesa, ir ne jokie cia geri norai sesers atzvilgiu.
Mes visko gerai nežinom, kas ten buvo, koks tas temos autorės vyras. O jei sakykim pas tave tikrai susirenka,na rami, mandagi publika, o tu žinai, kad sesers vyras nusipezios būtinai ką, pasigers, kad pridarys nesamonių, tai ką trykšti iš džiaugsmo ir į nieką nekreipi dėmesio, na man natūraliai būtų gėda prieš svečius.