Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

As tai kazkaip bijau i tuos soliariumus eit o jus kaip? blush2.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
As einu. Bet bunu ne daugiau kaip 3-5 minutes.
Atsakyti
Aisku...bet tik siaip eini idekt ar kartu ir tuo Vitix isitepi? blush2.gif
Atsakyti
Kol turejau VITIX - pasitepdavau. Dabar ne, nes man VITX kokiu nors apciuopiamu rezultatu nedave. Nebesvaistau jam pinigu.
Atsakyti
Aisku...reikia nebent vasara naudot kada karsta, saulute sviecia butu geriausias poveikis.. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
O kur yra pirkti vaistu Vitix?
Papildyta:
O kur yra vaistu pirkti Vitix? verysad.gif
Atsakyti
As tabletes ir tepala pirkdavau vaistineje prie Coca Cola Plaza. Ji kiek zinau specializuojasi odos ligu vaistuose.
Atsakyti
QUOTE(Karolina.. @ 2007 11 03, 18:05)
O kur yra pirkti vaistu Vitix?
Papildyta:
O kur yra vaistu pirkti Vitix? verysad.gif

Gali prisiregistruoti 100metu.lt, ir ten uzsisakyi, o paskui atsiimi kokioj tau paogiau vaisinej. Tn duoda vaisiniu sarasa. As per juos uzsisakydavau.
Atsakyti
O man labai liudna verysad.gif Pati sergu sia liga, su tuo jau susigyvenau. Metus laiko vartijau VITIX, taciau jokio pagerejimo nepastebejau. KAi laukiausi, labai bijojau, kad leliukas nepaveldetu, bet gime mano mazutis su balta deme plaukuciuose. verysad.gif Kaip bijau, kad ji neplistu, kad neatsirastu kitur......
Atsakyti
Va to as ir bijau, kad busimi vaikai nepaveldetu ligos....
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2007 11 04, 22:12)
O man  labai liudna verysad.gif Pati sergu sia  liga, su  tuo  jau  susigyvenau. Metus laiko  vartijau  VITIX, taciau  jokio  pagerejimo nepastebejau. KAi laukiausi, labai  bijojau, kad  leliukas  nepaveldetu, bet   gime  mano  mazutis su  balta  deme  plaukuciuose.  verysad.gif Kaip bijau, kad  ji  neplistu, kad  neatsirastu kitur......

Labai gerai tave suprantu, nes aš pati to paties bijojau, ir žiūriu, kad pas mano dvimetuką sūnelį, jau kur ne kur taškiukas baltas, niekas aišku kol kas nemato, bet kai žinau pati, kas per bjaurybė ta baltmė, tai jau ir matau, kad čia ji ir yra. Ir ką daryt? Turbūt nieko čia ir nebepadarysi, prieš prigimtį nepašoksi, pačios daug ką išbandėm- ir nusivylėm. Vienas vaistas aiškus- kuo mažiau stresų.
Beja , dar truputį optimistiškesnė gaidelė- mano didžioji 9 metų-kol kas švari, graži odelė. Taigi neaišku kokį bilietą mūsų laukiami vaikiukai išsitrauks, bet reikia visas blogas mintis vyt šalin.
Nors man gydytoja, kai laukiausi sakė, kad į trečią, ketvirtą kartą tas paveldimumas pasireiškia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 05 lapkričio 2007 - 10:00
Pridaviau ir as siandien plauku sruoga tyrimams. Paziuresim, kokie bus rezultatai. Siaip noreciau paraginti mamas, kad kuo daugiau musu atliktu si tyrima, tada galetumem palyginti rezultatus.
Atsakyti