Įkraunama...
Įkraunama...

Senelių žiedai

QUOTE(Fanore @ 2011 08 29, 17:58)
Na jei imi ir nesioji ziedus neperdarytus, tai tikiu, kad juose kazkokia energija likusi, bet jei imi ir islydai, pamaisai ir pasidarai SAVO, tikrai nieko tokio. Zinau ne viena situacija, kur seneliu ziedai buvo panaudoti, kaip paprasciausia medziaga naujam kuriniui, su nauja istorija  mirksiukas.gif

geras nežinojau, kad perlydimo metu "kažkokios energijos" išnyksta bigsmile.gif lotuliukas.gif

žieduose ir visame kame yra tiek reikšmės kiek pats jiems suteiki

Atsakyti
hmmm, tikrai įdomu....
Atsakyti
As mielai nesiociau seneles zieda... smile.gif
Atsakyti
Mano mama turi palikta savo sesers mirusios zieda , platus toks, klasikinio tipo. nenesioja, yra kazkur numetus. pries metus mire nelaimingo atsitikimo metu tetis, liko jo masyvus vyriskas auksinis ziedas.. kai mes planavom pirkt, mama sake, kad turi abu juos, bet nenori man ju duot, nes tai mirusiu zmoniu auksas, ir pati nesiot nenori... sake, jau geriau as padesiu jums vakara suruost ir prisidesiu, bet ziedus nusipirkit savo...
mano drauge irgi yra minejus, kad nenoretu gaut pvz ziedo pirkto is lombardo, nes nezinia, kokia to ziedo istorija... o , kad auksas daug ka sugeria, esu ir as tai girdejus..
Atsakyti
o sidabras mažiau sugeria?
o jei platina su deimantais?
o jei geležinis parūdyjęs?
tas žiedas gali būt niekieno nedėvėtas ir net rankose nelaikytas, jei jūs pati savo galvoje jam suteiksit "magiškų galių" nešti nelaimes tai galiu užtikrinti nuo nelaimių neapsiginsit
Atsakyti
mūsų žiedai pagaminti iš MV mirusio brolio grandinėlės g.gif net nebuvau susimąsčiusi, kad gali būti blogai...
iš kitos pusės, kai gaminate žiedus pas juvelyrą ir iš jo aukso...žinote to aukso atsiradimo istoriją? Gal ten iš karo laikųkoncentracijos stovyklose iš žydų dantų ištrauktas auksas? Niekas juk nepasakys jums...
Aš, manyčiau, kad mažiau reikia dėmesio kreipti...Jei esate tikintys, pašventinsite tuos žiedus ir nueis visi neigiami dalykai (net nežinau atvirai pasakius kokie)...o mes, kai žiedų net nešventinom, tai net nebuvom pagalvoję apie kažką negero, kol šios temos neradau g.gif
Žiedus nešiojam daugiau nei metus, tai nieko blogo nenutiko cool.gif

Va, ko negalėčiau, tai, kaip mano mama pasielgė: savo pirmųjų (išsiskyrė) vestuvių žiedą panaudojo antrosioms vestuvėms doh.gif
Atsakyti
astarte su tais žydų dantim tai gerai suskėlei, į dešimtuką lotuliukas.gif
Atsakyti
"iš žydų dantų ištrauktas auksas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip smagiai pasijuokiau. Visiskai sutinku su jusu nuomone thumbup.gif
Atsakyti
manyčiau abai graži tradicija jei šeimoje įprasta perduot sekančiai kartai... tik kaip taisyklė bėga laikas, mados keičiasi ir tai kas buvo gražu prieš daug metų gali nebepatikti dabartiniam jaunimui... tad aš už perdavimą sekančiai kartai, bet už perdarymą pagal jaunųjų skonį... o dėl neigiamos energijos biggrin.gif čia jau gaunas kaip toj patarlėj nežinai tai ir ragai neniežti... biggrin.gif
netikiu tokais dalykais... jei jau nelemta gyvent kartu nepadės niekas, o jei lemta niekas nesutrukdys, kaip ne kaip santykius kuriame patys ir kiek mus gali paveikti išoriniai veiksniai lemiam tik mes patys 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tik aš @ 2011 09 10, 17:34)
netikiu tokais dalykais... jei jau nelemta gyvent kartu nepadės niekas, o jei lemta niekas nesutrukdys, kaip ne kaip santykius kuriame patys ir kiek mus gali paveikti išoriniai veiksniai lemiam tik mes patys 4u.gif

drinks_cheers.gif

netikiu aš jokiomis blogomis ar geromis energijomis
paskaičiau kelis "postus" ir vistiek nesupratau kodėl bijot aukso kuris priklausė jau mirusiam žmogui, mes juk ne amžini ir visi mirsime, iki mūsų naujai atrandamas auksas turbūt retai atkeliauja , tad daugelis nešiojame mirusiųjų žmonių auksus tik perdarytus n-kartų ,tai tiesiog neišvengiama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 10 rugsėjo 2011 - 17:43
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 09 10, 17:43)
drinks_cheers.gif

netikiu aš jokiomis blogomis ar geromis energijomis
paskaičiau kelis "postus" ir vistiek nesupratau kodėl bijot aukso kuris priklausė jau mirusiam žmogui, mes juk ne amžini ir visi mirsime, iki mūsų naujai atrandamas auksas turbūt retai atkeliauja , tad daugelis nešiojame mirusiųjų žmonių auksus tik perdarytus n-kartų ,tai tiesiog neišvengiama

na man susidaro įspūdis paskaičius tokius postus, kad žmonės giliai širdyje žino, kad santykiai nėra ilgalaikiai, kad kažkas juose nėra gerai, todėl susigalvoja apsaugas, kad niekas jų nesugriautų cool.gif ir jei tai padeda... lai... bet kažkaip abejoju...

čia kaip su tuo lietum per vestuves:) vieni sako, kad jei lyja - verks visą santuoką, kiti, kad turtingas bus šeimos gyvenimas, treti, kad tiesiog nepasisekė su oru... realiai pagalvojus na kaip lietus gali nulemti šeimos gyvenimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tik aš @ 2011 09 10, 17:55)
na man susidaro įspūdis paskaičius tokius postus, kad žmonės giliai širdyje žino, kad santykiai nėra ilgalaikiai, kad kažkas juose nėra gerai, todėl susigalvoja apsaugas, kad niekas jų nesugriautų cool.gif ir jei tai padeda... lai... bet kažkaip abejoju...

čia kaip su tuo lietum per vestuves:) vieni sako, kad jei lyja - verks visą santuoką, kiti, kad turtingas bus šeimos gyvenimas, treti, kad tiesiog nepasisekė su oru... realiai pagalvojus na kaip lietus gali nulemti šeimos gyvenimą cool.gif

tai vat kad niekaip. nei suplyšusios pėdkelnės per vestuves, nei murzina suknelė, nei visokie nesąmoningi prietarai, mes moterys, tiesiog mėgstam fantazuot ir ieškot sąsajų įvairiuose dalykuose , ypač kai nėra realios šeimos, tokia pati ir aš buvau ir dabar toks juokas ima iš tų visų prietarų biggrin.gif šeimyninį gyvenimą lemia ne žiedas, ne suknelės spalva o tarpusavio santykiai, labai norėsi pradėsi kaltint netik močiutės žiedą su perduota "energija" bet ir netinkamai parinktus svečius,jaunikio ar jaunosios veiksmus vestuvių metu jei santuoka bus nevykusi
Atsakyti