Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Aš maudžiau 37 C iki pusės metų , o dabar kažkur 35 C . Vandenį virinau kol bambutė užgijo , su antru tai nebevirinčiau , vanduo juk švarus , sterilaus tikrai nereikia .
Atsakyti
Mes maudome 37-38 laipsniu vandenuke, bet visada patikriname termometru.
Atsakyti
Mes maudome 37 laipsnių, pamatuoju termometru, ir dar alkūne patikrinu, ar tinka biggrin.gif
Atsakyti
Normali temperatura 35-40 laipsniu, bet reik ziureti koks vaikuciui labiau patinka ar vesesnis ar ksrstesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes maudomės 38-40, nes jai šaltesnis nepatinka, bandėm 36 tai pyko, buvo per šalta, ir lupytė pradėjo virpėti.
Atsakyti
Manoji mazyle irgi nemegsta vesesnio vandenuko. O 39-40 laipsniu jai kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Neturiu termometro, tai net nezinau kiek laipsniu. Tik kai alkune patikrinus atrodo turetu but normalu- tai mergaitei per salta, virpet pradeda. Biski siltesnis geraiu jai.
Atsakyti
mes maudomes 39-40 laipsniu vandenuki saltesnis nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Aš maudau 35-37 laipsnių vandenyje. Karštesnis pora laipsnių nėra blogai, bet maniškis labiau mėgsta vėsesnį. Jam lengviau adaptuotis. Nes kai dedu į karštesnį tai lyg truputį išsigąsta. O vonioje maudyti kartus su suaugusiu galima kada tik patogu. Koks gi skirtumas. Aišku nereikia naudoti suaugusiųjų prausimosi priemonių kol vaikiukas prausis.
Vandenį virinau tik porą kartų, kol užgijo bambutė. Tada dėjau ir kalio permanganato truputėlį. Poto vandens jau nevirinau, o įpildavau ramunėlių nuoviro - vanduo maloniai kvepėdavo ir vaikiukui gal ramiau miegodavosi tada.
O dabar jau, kai jam 4,5 mėn tai nieko nebepilu (nuo 1 mėn), o jam ir nesvarbu, jam dabar bele tik vandeny gulėt lotuliukas.gif Labai mėgsta pliuškentis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinuke2 @ 2008 02 01, 19:01)
O mes maudom 38 laipsniu ir musu mazoji labai patenkinta  smile.gif mano vyras nori ja jau maudyti vonioj ir pats kartu,nes jis jos labai pasiilgsta,bet va kad nezinau nuo kada butu galima  g.gif  ji vis dar mazute 2men  smile.gif

mano vyras jau senai eina kartu i vonia,nes as viena nebegaliu jo nulaikyti,vaikskoje voneleje senai nebetelpa.Taigi tavo vyras drasiai gali eiti su mazyle maudytis,o be to jai turetu patikti,jausis jaukiai
Atsakyti
maniske irgi siltesni vandenuka megsta wub.gif
Atsakyti
maniškiui tėtis paruošia 41 laipsnio,tai pats tas,o kai buvo mažiukas visai tai 38-37 ax.gif
Atsakyti