Aš maudžiau 37 C iki pusės metų , o dabar kažkur 35 C . Vandenį virinau kol bambutė užgijo , su antru tai nebevirinčiau , vanduo juk švarus , sterilaus tikrai nereikia .
Mes maudome 37-38 laipsniu vandenuke, bet visada patikriname termometru.
Mes maudome 37 laipsnių, pamatuoju termometru, ir dar alkūne patikrinu, ar tinka

Normali temperatura 35-40 laipsniu, bet reik ziureti koks vaikuciui labiau patinka ar vesesnis ar ksrstesnis

Manoji mazyle irgi nemegsta vesesnio vandenuko. O 39-40 laipsniu jai kaip tik

Neturiu termometro, tai net nezinau kiek laipsniu. Tik kai alkune patikrinus atrodo turetu but normalu- tai mergaitei per salta, virpet pradeda. Biski siltesnis geraiu jai.
Aš maudau 35-37 laipsnių vandenyje. Karštesnis pora laipsnių nėra blogai, bet maniškis labiau mėgsta vėsesnį. Jam lengviau adaptuotis. Nes kai dedu į karštesnį tai lyg truputį išsigąsta. O vonioje maudyti kartus su suaugusiu galima kada tik patogu. Koks gi skirtumas. Aišku nereikia naudoti suaugusiųjų prausimosi priemonių kol vaikiukas prausis.
Vandenį virinau tik porą kartų, kol užgijo bambutė. Tada dėjau ir kalio permanganato truputėlį. Poto vandens jau nevirinau, o įpildavau ramunėlių nuoviro - vanduo maloniai kvepėdavo ir vaikiukui gal ramiau miegodavosi tada.
O dabar jau, kai jam 4,5 mėn tai nieko nebepilu (nuo 1 mėn), o jam ir nesvarbu, jam dabar bele tik vandeny gulėt
Labai mėgsta pliuškentis
Vandenį virinau tik porą kartų, kol užgijo bambutė. Tada dėjau ir kalio permanganato truputėlį. Poto vandens jau nevirinau, o įpildavau ramunėlių nuoviro - vanduo maloniai kvepėdavo ir vaikiukui gal ramiau miegodavosi tada.
O dabar jau, kai jam 4,5 mėn tai nieko nebepilu (nuo 1 mėn), o jam ir nesvarbu, jam dabar bele tik vandeny gulėt

QUOTE(blondinuke2 @ 2008 02 01, 19:01)
O mes maudom 38 laipsniu ir musu mazoji labai patenkinta
mano vyras nori ja jau maudyti vonioj ir pats kartu,nes jis jos labai pasiilgsta,bet va kad nezinau nuo kada butu galima
ji vis dar mazute 2men 

mano vyras jau senai eina kartu i vonia,nes as viena nebegaliu jo nulaikyti,vaikskoje voneleje senai nebetelpa.Taigi tavo vyras drasiai gali eiti su mazyle maudytis,o be to jai turetu patikti,jausis jaukiai
maniske irgi siltesni vandenuka megsta

maniškiui tėtis paruošia 41 laipsnio,tai pats tas,o kai buvo mažiukas visai tai 38-37