visada žiūriu kad būtų36-37 laipsniukai na gal kai slogytė tik norėjo prasidėti apie38 buvau padariusi bet jam jau karštokas buvovandeniukas
Gal tik pora savaiciu pasinaudojom termometru,veliau igudom
maudomes panasiai 36-38 laispniu temperaturoje,sakau is akies ,nes jau nebematuojam seniausiai

Aš maudau 33-34 laipsnių vandenyje. Mano vaikui toks vandenukas labai patinka. Visiškai nepyksta.
as tai niekad nematavau vandens temperaturos, ziuredavau pagal savo alkune ir viskas liuks

As anksciau ziuredavau kad butu 36,38 laipsniai.O dabar taipat su alkune ziuriu ar ne per karstas

As tai maudziau 37 laipsniu vandenyje.Dabar maudau nuo 37-39laipsniu.Jai patinka maudytis siltesneje vonioje.Mes maudomes jau dideleje vonioje.
As maudau 37-39 temperaturos vandenyje, nes jei vesesnis vanduo-pradeda drebeti ir rekti... Silumos megejas

Maniškis ir labiau mėgsta šiltesnį - 37-38
[I]Mes maudomes 37 laipsniu vandenuky. Bet po truputi vandenuka darau drugnesni, vakar jau maudemes 36 laipsniu. bandysim iki 30 laipsniu...
QUOTE(lamur @ 2008 04 14, 13:05)
Bet po truputi vandenuka darau drugnesni, vakar jau maudemes 36 laipsniu. bandysim iki 30 laipsniu...
o kam?