Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Jucy @ 2008 08 18, 16:53)
Ant skirtingų žandikaulių tikrai negalima dėti skirtingų sistemų  mirksiukas.gif

Galima ir daznai dedama. Ant virsutiniu estetiniai, o ant apatiniu paprasti.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 08 18, 17:45)

Kaip matau daugiau nuomonių, kad galima dėti skirtingų sistemų breketus ant skirtingų žandikaulių.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zodziu, nueisi pas savo ortodonta ir viska issiaiskinsi thumbup.gif ir mums paaiskinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 18, 21:37)
Zodziu, nueisi pas savo ortodonta ir viska issiaiskinsi  thumbup.gif  ir mums paaiskinsi  lotuliukas.gif

Bet kad čia biški išsigandau iš kitų nuomonių prisiskaičiusi, kad pusę metų laukia eilėse... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 08 18, 17:45)

Labai klystat arba breketuose nelabai orientuojatės. Estetiniai (keramikiniai, safyriniai) ir paprasti metaliniai yra viena ir ta pati sistema, vienodai tvirtinasi lankas jose. Beligatūriniai - jau kita sistema (damon ir kt), ten viela visai kitu principu tvirtinama ir jos poveikis kitoks. Taigi ant vieno žandikaulio sudėti pvz keramikinius o ant kito metalinius - gali, o va ant vieno žandikaulio keramikinius, o apačioje - beligatūrinius - negali. Pasiklauskit savo ortodonto ir įsitikinsit mirksiukas.gif Aš pati viršuje nešioju keramikinius, o į apačią norėjau damon'ų, ortodontė paaiškino, kad taip jokiu būdu negalima, ant abiejų žandikaulių turi būti tos pačios sistemos. Beje, estetinių (t. y. skaidrių) beligatūrinių breketų nebūna.
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 18, 21:25)
Kaip matau daugiau nuomonių, kad galima dėti skirtingų sistemų breketus ant skirtingų žandikaulių.. mirksiukas.gif

as dirbu toje srityje blush2.gif galima deti,bet geriau kai abi sistemos tos pacios,lengviau dirbti ortodontui ir paciai burnoje smagiau kai vienodos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 18, 13:50)
Ačiukas biggrin.gif Bet tada aš nesuprantu kodėl tiek pigiai mano klinikoje tos rentgenogramos, kaip jau buvau rašius - didžiausia (35*35) tik 17lt.. Tik nėra iškirta kuno daliu nuotraukom, tik dydžiais.. O aprašymas reikalingas?  g.gif
Kokio dydžio nuotraukos reikalingos nepamenat?  ax.gif

tau reikia cefalogramos ir ortopantogramos biggrin.gif siaip kai nueisi pas gyd,ji pati paskirs kokios reikia,o gal abieju reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 08 18, 23:55)
as dirbu toje srityje blush2.gif  galima deti,bet geriau kai abi sistemos tos pacios,lengviau dirbti ortodontui ir paciai burnoje smagiau kai vienodos smile.gif
Papildyta:

tau reikia cefalogramos ir ortopantogramos biggrin.gif  siaip kai nueisi pas gyd,ji pati paskirs kokios reikia,o gal abieju reiks  mirksiukas.gif

Aš rašiau vienai klaipėdos ortodončių, kokių nuotraukų reikia, tai atsakė kad reikalingos šoninė ir panoraminės galvos nuotraukos..
O gydytoja odontologė negali pasakyti kokių nuotraukų reikia? Nes norėčiau jau eidama į pirmąją konsultaciją pas ortodontę turėti nuotraukas, kad sutaupyti laiką, nes eilės tai didžiulės.. doh.gif
O kokį darbą dirbi, jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa-klaipeda: 19 rugpjūčio 2008 - 08:19
Man uzteko su panoramine nueit. O jau kita vizita paskyre klijavimui (po savaites).
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 18, 21:40)
Bet kad čia biški išsigandau iš kitų nuomonių prisiskaičiusi, kad pusę metų laukia eilėse...  doh.gif

Patariu Tau ramiau ziureti i tai, ka mes cia rasom ir nesinervinti. Is tiesu mums kiekvienam turbut buvo kitaip, tau gal bus dar kitaip. As tikrai eiles laukiau puse metu ir dar buciau laukus, jei pazistama nebutu susitarusi su gydytoja. Bet situacija tokia, kad Panevezy tik dvejose klinikose dirba ortodontai ir pas juos plusta zmones is visos apskrities miesteliu ir kaimeliu. Mazuose miesteliuose, tokiame kaip mano, ortodontu nera. Todel ir eiles tokios ilgos. Man paverzimus daro kas du menesiai, nors, kiek zinau, turetu daryti kas menesi. Paprasciausiai labai daug zmoniu!!!
O Klaipedoje ortodontu tikrai daug, viskas Tau bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 19, 09:17)
Aš rašiau vienai klaipėdos ortodončių, kokių nuotraukų reikia, tai atsakė kad reikalingos šoninė ir panoraminės galvos nuotraukos..
O gydytoja odontologė negali pasakyti kokių nuotraukų reikia? Nes norėčiau jau eidama į pirmąją konsultaciją pas ortodontę turėti nuotraukas, kad sutaupyti laiką, nes eilės tai didžiulės..  doh.gif
O kokį darbą dirbi, jei nepaslaptis? ax.gif

teisingai pasake smile.gif sonine galvos arba cefalograma,ir panoramine arba ortopantograma
Atsakyti
Labukas
turiu problemikę, nežinau, su kuom ją susieti.
Esmė ta, kad vakarais skauda apačioj dešinėj pusėj iltinį ir šalia jo esantį "ketvertuką". Apatiniai dantys pas mane dar nebreketuoti. Ar kai kandu man jie eina iš savo vietos, kad vakare įsiskaudena, ar man kanalai užsikišo, dantukai tai sveiki, baltutėliai ir be plombų...

QUOTE(Abai @ 2008 08 18, 14:36)
Dazniausiai rauna ketvirtus dantis (tuos, kurie uz iltiniu). Virsuj abu ketvirtus isrove, o apacioj turbut viena raus, o gal ir ne vieno, dar neaisku  verysad.gif

Ach, kaip aš nenoriu, kad man rautų tuos dantukus, jie sveiki tiek apačioj, tiek viršuj, ortodontė sakė, kad bus aiškus jų likimas po 3 mėn breketų nešiojimo verysad.gif

QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 18, 20:25)

O mano nuomone man net negražu skirtingos sistemos vienoj burnytėj ax.gif Na, čia tik mano asmeninė nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
Ar esate girdėję tokius Damon breketų sistemos analogus kaip American Orthodontics? g.gif
Atsakyti