šiandien išsiaiškinau, pasirodo aš nesupratau ir ji rugpjūčio mėn nevažinėjo... labai atsiprašau kad suklaidinau...

QUOTE(viktory @ 2008 09 23, 12:39)
šiandien išsiaiškinau, pasirodo aš nesupratau ir ji rugpjūčio mėn nevažinėjo... labai atsiprašau kad suklaidinau... 

Tai kad ir rugpjūčio 20 d. ji Vilniuje dirbo

QUOTE(Jucy @ 2008 09 23, 20:54)
tai tada melavo...
QUOTE(viktory @ 2008 09 24, 10:34)
tai tada melavo...
Kas melavo? Tikrai rugpjucio 20d. dirbo Vilniuje, man buvo tada paskirtas vizitas pas ja

QUOTE(jurecas @ 2008 09 23, 23:03)
ir as ir as jau po 2 savaiciu su brekatais busiu:)
laukiu nesulaukiu
tiek skausmo teko iskest kad paruosti burna jiem:)
laukiu nesulaukiu
tiek skausmo teko iskest kad paruosti burna jiem:)

O kodel skausmo buvo kas nors negerai?
o man ryt bus menesis kaip as su breketais:)

Neseniai susidėjau breketus ir man iškilo nemažai klausimų, gal jūs galėsite padėti?
1. Ant breketų man dėjo permatomas gumeles, tačiau dabar jos pakeitė spalvą į ryškiai geltonas, atrodo mažų mažiausiai kraupiai. Dėl ko taip galėjo atsitikti? Kruopščiai valau dantis po kiekvieno pavalgymo, iš viso kokius 4-5 kartus per dieną, nieko dažančio lyg ir nevalgau, nerūkau. Kodėl jos geltonuoja?
2. Ar kai paveržinės breketus, bus galima pakeisti tas gumeles?
3. Ar nuėmus breketus dantų spalva nesiskirs nuo tų vietų, kur buvo užklijuotas breketas? Naudoju balinančią pastą, gal reiktų ją pakeisti? Man kažkodėl atrodo, kad dantų pasta neveikia tos vietos, kur užklijuoti klijai.
Suprantu, kad klausimai kvaili, bet kol kas mažai ką apie tuos breketus žinau.
1. Ant breketų man dėjo permatomas gumeles, tačiau dabar jos pakeitė spalvą į ryškiai geltonas, atrodo mažų mažiausiai kraupiai. Dėl ko taip galėjo atsitikti? Kruopščiai valau dantis po kiekvieno pavalgymo, iš viso kokius 4-5 kartus per dieną, nieko dažančio lyg ir nevalgau, nerūkau. Kodėl jos geltonuoja?
2. Ar kai paveržinės breketus, bus galima pakeisti tas gumeles?
3. Ar nuėmus breketus dantų spalva nesiskirs nuo tų vietų, kur buvo užklijuotas breketas? Naudoju balinančią pastą, gal reiktų ją pakeisti? Man kažkodėl atrodo, kad dantų pasta neveikia tos vietos, kur užklijuoti klijai.
Suprantu, kad klausimai kvaili, bet kol kas mažai ką apie tuos breketus žinau.

Gumytės kartais pakeičia spalvą, matyt vis dėlto kažką suvalgei su dažikliais. Dukterėčiai nuo čiulpinuko baltos virto į mėlynas
Maniškės nuo kavos kažkiek pagelsta. Bet kiekvieno apsilankymo metu jas keičia, tad nieko labai baisaus

Fresh, pabandysiu atsakyti į tavo klausimus:
1. Pačioj pradžioj, kai man uždėjo breketus, ant jų užmovė tamsias gumeles, breketų spalvos, tiesa, klausė gal noriu kokių spalvotų. Vis dėlto aš manau, kad geriausia tos "sidabrinės" spalvos - jos man spalvos nekeitė. O jau antro vizito metu, šitas gumeles pakeitė vielutėmis - su jom iš vis geriau: breketai mažesni atrodė
2. Tai va, gal tau irgi kito vizito metu jau jas pakeis į vielutes...
3. Aš išnešiojau breketus 11 mėnesių - dabar visiškai jokios žymės, kad juos turėjau - tik dantų lygumas
Tai tiek, tikiuosi kažkiek aiškiau pasidarė
1. Pačioj pradžioj, kai man uždėjo breketus, ant jų užmovė tamsias gumeles, breketų spalvos, tiesa, klausė gal noriu kokių spalvotų. Vis dėlto aš manau, kad geriausia tos "sidabrinės" spalvos - jos man spalvos nekeitė. O jau antro vizito metu, šitas gumeles pakeitė vielutėmis - su jom iš vis geriau: breketai mažesni atrodė

2. Tai va, gal tau irgi kito vizito metu jau jas pakeis į vielutes...
3. Aš išnešiojau breketus 11 mėnesių - dabar visiškai jokios žymės, kad juos turėjau - tik dantų lygumas

Tai tiek, tikiuosi kažkiek aiškiau pasidarė