Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(Kosmeta @ 2008 08 30, 15:29)
A jau? bigsmile.gif  niu taigi sveikinimai tau dideli  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Acius, stovi 7 maisai dideliausi, laukia ispakavimo, ale negaliu net paziuret y juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 30, 14:38)
Acius, stovi 7 maisai dideliausi, laukia ispakavimo, ale negaliu net paziuret y juos doh.gif

tik 7 biggrin.gif as ir siandiena baigineju iskaruti dezes...vaje vaje kiek as turiu drabuziu...o mano brangusis tik kiek turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 08 30, 15:44)
tik 7 biggrin.gif  as ir siandiena baigineju iskaruti dezes...vaje vaje kiek as turiu drabuziu...o mano brangusis tik kiek turi lotuliukas.gif

Dziaukis, tau daugiau lentynu liks thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 30, 15:06)
Dziaukis, tau daugiau lentynu liks thumbup.gif  biggrin.gif

Tai as ir dziaugiuosi biggrin.gif va dar su kaimynu katik susipazinau smile.gif kreipiasi berniukas y mane-Jus...sakau,kad man jokiu "jus" nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 08 30, 16:09)
Tai as ir dziaugiuosi  biggrin.gif va dar su kaimynu katik susipazinau  smile.gif  kreipiasi berniukas y mane-Jus...sakau,kad man jokiu "jus" nebutu  lotuliukas.gif

Mane siandien dvi mergytes uzpuole. Lauki,kol atnes lova,o tos pro atdaras duris nosy ykiso - sako, va tau sakiau,kad cia sita TETA gyvens doh.gif lotuliukas.gif Turesiu draugiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 30, 15:40)
Mane siandien dvi mergytes uzpuole. Lauki,kol atnes lova,o tos pro atdaras duris nosy ykiso - sako, va tau sakiau,kad cia sita TETA gyvens doh.gif  lotuliukas.gif  Turesiu draugiu lotuliukas.gif

Tai smagu..pas mus tai prie laiptines tokie 17-18 metu daznai stowi,alu geria,siemkes walgo unsure.gif bet mandagiai pasisweikina...maniskis jau ir su jais spejo pasibendraut kazkuri wakara...sakiau reik gerai sutart su kaimynais biggrin.gif
o siaip ir mes greitu metu turesim naujus kaimynus,nes salia buta tureti nuomoti...tai ir as kaip tos mergytes kisiu nosi paziuret kas atsikraustys lotuliukas.gif
Atsakyti
" Ismintingas raitelis, plaukdamas per upe, arklio nekeicia" (A. Linkolnas)

Juoda strele- i taikini... Tiesiai i gyva pulsuojancia sirdi... Skauda labiau, negu bet kada, skauda labiau, negu visada, nes skauda uz du. Uz savo neisbraidziotas, neissipildziusias svajones ir uz mazas asarotas akytes... Uz savo neissnabzdetas ir neisrektas maldas ir uz vaikisko juoko tyla... Skauda uz juodo melo metus ir uz atimta galimybe dziaugtis vasara, uz mociutes maldas ir uz svetimo likimo isgyvenima... Uz tai, kad visko yra per daug , ir uz tai, kad nera nieko...
Ir niekas nesukure vaistu nuo isdavystes skausmo. Reikes iskenteti...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 30, 15:19)
As ir issikrausciau jau, as irgi jau biggrin.gif

Sveikinimai didziausi, kaip cia jus taip greitai su Kosmeta susisukot? 4u.gif

As tai po savaitgalio su savo berniuku grizau biggrin.gif pirma karta ragais susiemem doh.gif
Atsakyti
o aš savo simpatuko šį savaitgalį nepamatysiu - taip kvietė porai dienų atvažiuoti, bet jaučiuos toookia išsekus po šios savaitės unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 08 30, 20:02)
Sveikinimai didziausi, kaip cia jus taip greitai su Kosmeta susisukot?  4u.gif

As tai po savaitgalio su savo berniuku grizau biggrin.gif pirma karta ragais susiemem  doh.gif

Niu as ne tokia greita,kaip Egliukasz...nors ir ji jau senokai planavo kraustytis biggrin.gif
A ko jau su berniuku susipykot??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 30 rugpjūčio 2008 - 20:24
labas rytas 4u.gif

Mes vakar su kinderiuke truputi ekspromtu atsidurem Kaune rolleyes.gif ir pagalvojom, kad visai butu buve nieko su jumis susipazinti akis i aki blush2.gif tai mes taip pagalvojom, gal kas noretu galetume telefonu numeriais apsikeisti, kai butume kita karta Kaune ar jus Vilniuje galetume susiskambinti mirksiukas.gif

beje Egliukasz gal tu vakar dirbai apie 19-20val.?
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 08 30, 21:22)
A ko jau su berniuku susipykot??

Na toks ten ir susipykimas buvo, tik principus savo pastatem vienas kitam lotuliukas.gif O viskas prasidejo nuo to kad siutom ir jis man kelnes nueme blush2.gif hihihi.gif Tai pareiskiau, kad uzdetu, jis uzsispyre kad nedes ir [rigrasino kad nuoga isvez i Kauna atgal g.gif Teko man savo principus biski apmazinti ir apsirengti tongue.gif Tik kad nelikti visiskai pralaimejusia prigrasinau nekalbejimu, ka ir dariau visa kelia lotuliukas.gif Sedejau susiraukus ir pikta tongue.gif Bet atsisveikinom vistiek su bucinukais hihihi.gif
Atsakyti