Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(sachar @ 2008 09 04, 08:50)
As is savo berniuko glebio, jei galima taip pavadinti rytine situacija, kai pramerkiu akis ir suprantu kad pramiegojau  lotuliukas.gif Tai isspyriau berniuka is patalu, pati tik i kelnes ir lekiau i stoti, kad dar i autobusa paskutini speciau  doh.gif

Supratau, kad galiu susiruosti greiciau nei betkoks kareivis  lotuliukas.gif Vaikinukas dar po namus su trusikais lakste, o as jau prie duru ji skatinau paskubeti  lotuliukas.gif hihihi.gif vat tau ir kareiviai  biggrin.gif

Beje, kokia as nemandagi  doh.gif Labas rytas  4u.gif

oj oj oj.. džiaugiuos, kad viskas taip gerai tau ten buvo 4u.gif labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Buvo tikrai smagu thumbup.gif kaip visad aptarnavo, pamaitino ir siaip demesio gavau, jau pasiilgus buvau net blush2.gif Tik mane gasdina vienas dalykas - atsiranda noras gaminti ir ji palepinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 04 rugsėjo 2008 - 09:25
QUOTE(sachar @ 2008 09 04, 10:23)
Buvo tikrai smagu  thumbup.gif kaip visad aptarnavo, pamaitino ir siaip demesio gavau, jau pasiilgus buvau net  blush2.gif Tik mane gasdina vienas dalykas - atsiranda noras gaminti ir ji palepinti  doh.gif

kartais palepinti reikia 4u.gif tik ne per daug, kad neįprastų ir tai nepasidarytų BŪTINYBE schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 09 04, 10:48)
kartais palepinti reikia  4u.gif  tik ne per daug, kad neįprastų ir tai nepasidarytų BŪTINYBE  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Na jis neleidzia man nieko ten daryt, net nejaukiai jauciuosi unsure.gif kolkas leido tik arbata pasiruosti sau lotuliukas.gif na ir esu karteli pekinu kopustu salotas papjauscius kol jis miegojo hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aprimo mūsų temukė. Ką čia aprimo - užmigo žiemos miegu hihihi.gif gal ir gerai.., gal mažiau mergaites ilgesiukas kankina, nors.. daug kas iš mūsų čia bendravo jau savo siaubus baubus daugmaž nugalėjusios bigsmile.gif

Kitoje temoje šįryt radau žodžius, kurie privertė susimąstyti.

Kiekvieną rytą atsibusdamas gauni neįkainojamą dovaną - dar vieną dieną. Kiekvieną vakarą jos netenki. Gaila, jei praleidai dieną veltui. Bet tai - jau tavo pasirinkimas. Dėl to kankinti save ar keikti likimą nėra prasmės, tačiau neverta pamiršti, kad vieną dieną tos dovanos nebegausi... Tada jau niekas nebepriklausys nuo tavęs , tavo valios ir pastangų. Taigi gyventi reikia ŠIANDIEN.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 09 09, 17:03)
Sveikos  4u.gif

Aprimo mūsų temukė. Ką čia aprimo - užmigo žiemos miegu hihihi.gif gal ir gerai.., gal mažiau mergaites ilgesiukas kankina, nors.. daug kas iš mūsų čia bendravo jau savo siaubus baubus daugmaž nugalėjusios  bigsmile.gif

Kitoje temoje šįryt radau žodžius, kurie privertė susimąstyti.

Kiekvieną rytą atsibusdamas gauni neįkainojamą dovaną - dar vieną dieną. Kiekvieną vakarą jos netenki. Gaila, jei praleidai dieną veltui. Bet tai - jau tavo pasirinkimas. Dėl to kankinti save ar keikti likimą nėra prasmės, tačiau neverta pamiršti, kad vieną dieną tos dovanos nebegausi... Tada jau niekas nebepriklausys nuo tavęs , tavo valios ir pastangų. Taigi gyventi reikia ŠIANDIEN.

Labas 4u.gif Labai grazus zodeliai, ir teisingi thumbup.gif
Pastebejau, kad cia labai jau ramu mirksiukas.gif Ir gerai, ner ko cia liudeti, nors speju kai atsals labiau orai, prades anksti temt, niuru bus, padauget gali cia musu, besiilginciu siltu ir sauletu dienu biggrin.gif
Man tai totaliai nesekmingos savaites prasideda.. Apsinuodijau kazkuo, antra savaite vemiu, buvau net issigandus, kad nestuke.gif bet schmoll.gif O vakar kaip tycia darbe uzlauziau naga iki mesu, susipjausciau kita pirsta, koja prasikirtau doh.gif doh.gif Jau net kambariokas buvo atejes parsivesti mane is darbo, kad kas nors nenutrenktu blush2.gif Jauciuos totali luzere, dabar net rasau su piestukais dauzydama per klaviatura, nes suzaloti reikalingiausi tam pirstai biggrin.gif
Buna dienu lyg tycia.. stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 11, 11:37)
Buna dienu lyg tycia..  stupid.gif

Mazut, buk atsargi 4u.gif praeis tos nesekmes ir bus dvigubai geriau mirksiukas.gif

As tai siandien ir liudna zinia suzinojau verysad.gif du savaitgalius is eiles su savo berniuku nesusimatysiu verysad.gif si jam darbas, kita pusbrolis atvazioja pagelbeti remontuotis, tai liudesiu viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 09 11, 11:42)
Mazut, buk atsargi  4u.gif praeis tos nesekmes ir bus dvigubai geriau  mirksiukas.gif

As tai siandien ir liudna zinia suzinojau  verysad.gif du savaitgalius is eiles su savo berniuku nesusimatysiu  verysad.gif si jam darbas, kita pusbrolis atvazioja pagelbeti remontuotis, tai liudesiu viena  verysad.gif

Eik ir tu padeti remontuotis mirksiukas.gif Ech prisimenu, kaip su SB matydavomes y savaite karta, y menesy karta - du, ir taip 2 metus doh.gif Bet is kitos puses labai gerai - turi laiko sau, mokslam, darbui mirksiukas.gif Stengiuosi, kad jis dabar man nebebutu uz viska svarbiausias kaip anksciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 11, 11:51)
1. Eik ir tu padeti remontuotis mirksiukas.gif  Ech prisimenu, kaip su SB matydavomes y savaite karta, y menesy karta - du, ir taip 2 metus doh.gif  Bet is kitos puses labai gerai - turi laiko sau, mokslam, darbui mirksiukas.gif 

2. Stengiuosi, kad jis dabar man nebebutu uz viska svarbiausias kaip anksciau blush2.gif

1. Na jie ten sienas griauna ir gipso plokstes deda, tai kazkaip mjis manes nei nekvecia, o as nesisiulysiu blush2.gif Man tai labai sunku taip bendrauti, visiskai prie to nepratus as, na bet kaip nors rolleyes.gif

2. Saunuole, taip ir reikia 4u.gif as tai mastau i Klaipeda patraukti savaitgali, jei jau berniukas uzsiemes hihihi.gif tegul labiau pasiilgsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 09 11, 11:58)
2. Saunuole, taip ir reikia  4u.gif as tai mastau i Klaipeda patraukti savaitgali, jei jau berniukas uzsiemes hihihi.gif tegul labiau pasiilgsta  lotuliukas.gif

thumbup.gif saunuole thumbup.gif O as mastau apie reida y klubus cool.gif Kazkaip pasiilgstu truputy visko, nes SB gryzta pavarges savaitgaliais, tai tik valgo ir lovoj guli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 11, 12:03)
thumbup.gif  saunuole thumbup.gif  O as mastau apie reida y klubus cool.gif Kazkaip pasiilgstu truputy visko, nes SB gryzta pavarges savaitgaliais, tai tik valgo ir lovoj guli doh.gif

Klubai gerai biggrin.gif Reikia kartais biggrin.gif as jauciu Klaipedoj tai ir darysiu hihihi.gif
Atsakyti
Niu gi labas labas mergaites karalaites smile.gif
Sachar neliudek ir aisku lek y kluba smile.gif
Niu,bet tu Egliukasz ir pawarai...nesekmiu dienos kokios g.gif Jau mano karalaitis laukia kol leksim pas Egle degintis ir dar jis net savo krema tures lotuliukas.gif
O siaip jei kam ydomu gywenam mes neblogai...tik be silto vandens,be duju ir dar su musu veidrodis suduzo doh.gif jau maniskiui nervai nelaiko,o as dar kazkaip laikausi biggrin.gif
Atsakyti