QUOTE(waterly @ 2009 01 23, 22:47)
manau, kad autorei paranojos nebuvo

Vienas klausimas... suzadetuves
ivyko kartais ne po to fakto kai draugo ex isvyko i uzsieni ar susirado drauga?

tikiuosi autore nebus sekanti ex...
Net nepagalvojau apie tai, kad tai susije...ir jau neatseku, ar pries tai, ar po to...
Dabar, kai jau praejo daugiau laiko, visai kitaip i tai ziuriu - paprasciau. Stengiuosi nebeknisti sau proto del exes. Ji kuriasi savo gyvenima, nesikisa, mes kuriames savo. Jie bendrauja tik del vaiko klausimu, susidelioje visi vaiko paemimo-atidavimo procesas vyksta net teveliams nesusitinkant. Manau, kad pradzioje tai buvo normalus, tas pergyvenimas, nes viskas buvo nauja, buvo neaisku, kas jai uzplauks (o manau , kad moterims buna tokiu noru susigrazinti buvusius)...
Papildyta:
QUOTE(vismaz @ 2009 04 06, 12:27)
Mes taip pat darome - po savaitgalio tetis nuveza vaika i darzeli ryte, o mama pasiima. O savaites pabaigoje tetis pasiima is darzo ir tevams patiems nera noro susitikti, o ir tenka retai...
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2009 09 15, 13:02)
galėčiau bendrauti, jei viskas yra protingose ribose. o dabar pas mane išvis keista situacija... mano draugas įleido savo ex-žmoną gyventi į savo namus, motyvuodamas tuo, kad šiuo momentu jis negali pasirūpinti savo vaiku vienas pats. žmonės jau kone trys metai kaip nebe kartu. aš su juo jau porą metų kartu. pati esu išsituokusi, turiu vaiką taip pat, bet nesugalvočiau savo ex'o netgi priimti nakvoti savo namuose

. ji dirba jau kone metai, darbas buvo paromis, dabar pasidare jau ir kasdieninis, bet ji taip ir nesugeba susirasti sau ir vaikams būsto. manau, kad niekuomet jo "nesusiras", nes sėdėti ant svetimo sprando pigiau. galbūt kažkas susidūrėte su tokiu atveju? kaip paaiškinti tokį nesuprantamą gana griežto vyro nuolaidumą???...
P.S. jis senai norėjo pasiimti auginti savo vaiką, ji nedavė. aš pati visuomet buvau už jo tokius planus, su jo vaiku sutariame gerai, senai jau galėjome gyventi visi kartu, jei ne jo ex išsidirbinėjimai. arba, teisingiau, jo leidimas jai išsidirbinėti.
turbut viskas del vaiko...vyraas gal jaucia kalte, kad vaikai gyvena ne su pilna seima, o skyrybinej...gal tik del to ja ir isieleido...bet kaip sako: ileisk kaiule i baznycia, tai ir ant altoriaus uzlips... Tai cia matyt toks atvejas, nes prie gero greitai priprantama...
Papildyta:
QUOTE(RedLady @ 2009 09 25, 16:04)
Jus gal antru zmonu temoje lankotes? ten moterytes labai supratingos, ir jau daug praejusios, tai gal ten gausite naudingu patarimu ir siaip rasite kokiu atsakymu

O del tu niuansu, tai kartais is jus juk visas gyvenimas susideda....
Teisingai, supras tik tos, kurios pacios ta isgyveno... Nes kad ir geriausia drauge, jis gal tik isklausyti...bet ne suprasti, jei pati tarkim nera issiskyrusi ir negyvena su zmogumi, kuris turi ex...
Dabar po kurio laiko sugrizus i savo tema, paskaicius dar kitu merginu patirti, tai susidare toks vaizdas, kad labai daug itakos turi pats vyras. Jei js nesuteikia jokio pagrindo dabatinei moteriai juo abejoti, nereikalingai nebendrauja su exe, ir tai paciai exei nesuteikia jokiu vilciu, tai ir dabrtinei yra lengva gyventi, tada ji ir i ta exe kitaip ziuri.