Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

QUOTE(te verde @ 2009 09 23, 23:57)
Nebutina tam kraujui leisti virti.  mirksiukas.gif Is jusu pasakojimo susidaro ispudis, kad esate nelabai ilga laika kartu, todel ir kyla dvejoniu jums ivairiu, todel ir kraujas verda.  smile.gif Neskubinkite nieko, kuo maziau kalbekite pati antrai pusei apie jo ex mirksiukas.gif , maziau ir pati galvokite. Laikas viska sudelioja i savas vietas, net jei ir griztu jis pas ex, tai nebus pasaulio pabaiga, ne paskutinis vyras, bus ir dar geresniu.  mirksiukas.gif
Tiesa, del to kavutes pagerimo su ex, tai man tai taip pat atrodo nenormalu, kad ir ka cia kitos raso wink.gif ,  dabar taip ir isivaizduoju, kad as geriu su savo ex kavute, patarimus daliname, kaip tapti laimingesniu...  lotuliukas.gif , vyras mano sito tikrai nesuprastu.  ax.gif  Na, bet ir pati net netureciau noro su tuo exu kava gerti, nebent ten uzslepta kazkas giliau...  rolleyes.gif Pati esu tolerantiska visiems, kurie nesika man.  cool.gif
Apskritai, pavydi tie, kurie nera tikri del kitos puses jausmu sau, kai esi tikras ir nera paslapciu, nera ir pavydo.  smile.gif

kraujas uzvire, nes visi jausmai, man iki skausmo pazystami, neiskenciau neparasiusi dalele savojo, tai tik tiek... Zinau kartais atrodo kad tik man vienai taip yra, o is tiesu aplink maziau ar daugiau panasus isgyvenimai, juk mes moterys.... 4u.gif Stiprybes visoms...Viska ispres laikas, sudelios viska i vietas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2009 09 23, 10:20)
Sveikutes, prisikaiciau jusu komentaru, net kraujas uzvire juk kaip man sios istorijos iki skausmo pazystamos. As gyvenu su draugu, jau trys metai, jis bendrauja su savo eks nes ja gerbia ir be galo myli ju vaika mergaite. Tokios meiles neesu maciusi, net kai kalbam kartais apie ja jis ja visada gina, nors ji ir turi drauga, cia jos reikalas, taciau as vsi sau kartoju kad kam cia pyktis. Aisku jai jis parveza dukra namo ir uztrunka man is karto paranoja kad uzejo kavos atsigerti, ne karta yra prasitares kad yra pasikalbeje, tipo bviens kitam laimes palinkejo doh.gif  As pries ja neesu nusiteikusi, nes nzn zmogus kaip paciai gali buti, sioje istorijoje kaltas yra jis, amzinai neapsisprendes. Daznai taip ir pasakau, galejai gyventi su ja ir vargo nematyti, tai zinot ka jis atsako o gi nieko tyli, reiskias sutinka. Nors daug kartu yra sakes, kad nesigrezioje atgal, praeitis yra praeitis kad tikrai mane myli. Bet as neesu laiminga, esu dar jauna noriu vaiku, santuokos, is jo puses to nejauciu, nors tikrai myli, sako kam tos vestuves... paskutinis bajeris, Jo eks issiruose i kelione as paskolinau jai lagaminus, o ji mums abiems parveze lauktuviu, parasiau smsm graziai padekojau , ji man. Viskas tuo ir baigesi. Na man negaila, nenoriu draugauti su ja, bet ir pyktis nesiruosiu, man tai butu zemas lygis. Taktika turi islikti 4u.gif

Is viso to ka cia parasei,neatrodo,kad jis tave TIKRAI myli.. kazkaip visai nepanasu..
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 25, 13:06)
Is viso to ka cia parasei,neatrodo,kad jis tave TIKRAI myli.. kazkaip visai nepanasu..

as faktiskai apie jo jausmus man, is vis cia nerasiau. Tik truputi uzsiminiau. ax.gif Nenoriu plestis, faktas tik tas kad as nesusitvarkau su savo vidiniu pasauliu. Supraskit niekaip negaliu susitaikyti, kad as antra. Tai nera katastrofa, bet jei buciau zinojusi kas manes laukia, tikrai nebuciau kur esu. Na o dabar yra kaip yra, tiesiog isliejau sirdy ir tiek. Aciu visoms uz nuomones. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2009 09 25, 14:38)
as faktiskai apie jo jausmus man, is vis cia nerasiau. Tik truputi uzsiminiau.  ax.gif Nenoriu plestis, faktas tik tas kad as nesusitvarkau su savo vidiniu pasauliu. Supraskit niekaip negaliu susitaikyti, kad as antra. Tai nera katastrofa, bet jei buciau zinojusi kas manes laukia, tikrai nebuciau kur esu. Na o dabar yra kaip yra, tiesiog isliejau sirdy ir tiek. Aciu visoms uz nuomones.  4u.gif  smile.gif

as suprantu, kaip jus jauciates. Galejau buti antra, tik issiskyrem visai del kitu priezasciu. ir tiesa pasakius dabar labai dziaugiuosi, kad antra netapau blush2.gif nes man tikrai butu buve nelengva, as ko gero nebuciau su tuo susitaikiusi. Uztai ir supratau kaip jus jauciates ax.gif
Tiesa pasakius nieko patarti negaliu, bet linkiu jums susivokti savyje ir buti laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 25, 15:49)
as suprantu, kaip jus jauciates. Galejau buti antra, tik issiskyrem visai del kitu priezasciu. ir tiesa pasakius dabar labai dziaugiuosi, kad antra netapau  blush2.gif  nes man tikrai butu buve nelengva, as ko gero nebuciau su tuo susitaikiusi. Uztai ir supratau kaip jus jauciates  ax.gif
Tiesa pasakius nieko patarti negaliu, bet linkiu jums susivokti savyje ir buti laimingai  mirksiukas.gif

Labai Aciu Tau, Jus mane labai gerai suprantat, as tai jauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif As niekaip negaliu susitaikyt, lyg ir viskas gerai, bet.... Daugybe niuansu. Aciu JUMS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *YSL*: 25 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(*YSL* @ 2009 09 25, 16:03)
Labai Aciu Tau, Jus mane labai gerai suprantat, as tai jauciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  As niekaip negaliu susitaikyt, lyg ir viskas gerai, bet.... Daugybe niuansu. Aciu JUMS thumbup.gif

Jus gal antru zmonu temoje lankotes? ten moterytes labai supratingos, ir jau daug praejusios, tai gal ten gausite naudingu patarimu ir siaip rasite kokiu atsakymu g.gif O del tu niuansu, tai kartais is jus juk visas gyvenimas susideda.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunku tai igyvendinti isties... kazkaip jauciasi tas priesiskumas vien zinant kad tai buvus/buves smile.gif
Atsakyti
Laba, na dar pries kazkiek laiko - nebendravau, bet dabar - bendrauju su MB ex, nes, ji suzinojo, kad turim vaikuti, ir pasveikino, siaip, is kt. pasakojimu galvojau kad ji budo - baisa pabaisa, bet, pasirodo - visai ne, turi savo gyvenima, savo zmogu salia, o bendrauja ne su MB, o su manim tik, mes pliurpiam sau ;D kavos pageriam.Ir, kaip keista, gan gerai sutariam ;>
Atsakyti
Nebedrauju su vyro ex schmoll.gif , nes ji negraziai apie mane atsiliepia ji mane zemyna, bent jau taip sako vyro vaikas kai ateina pas mus i svecius, todel su tokiu zmogmi nenoriu bendrauti, kai save laiko ohoho, o tave laiko sudo kruva, nors as jei gyvenime nieko nepadariau verysad.gif
Atsakyti
na mano situacijoj....aš su vyro buvusia panelesutariu laaaaaaaabai erai smile.gif džiaugiuosi,kad ją pažįstu,nuostabus žmogus.ir vestuvėse dalyvavo.

Turbūt taip nekalbėčiau,jei taip smarkiai nepasitikėčiau vyru,kaip pasitikiu dabar,nes žinau,kad jie tik draugais palikę yra,o bent dalelė nepasitikėjimo ir galvoji,gal jis meluoja ar pan. (ačiū Dievam to nėra)
Atsakyti
uj nea nea jokiu ex kad ir jis su ja nebendrauja tai kam man reikia biggrin.gif
Atsakyti
och...negaliu suprasti kaip galima su savo ex bendrauti.. na maniskis labai jau ja gina, uzjaucia, susitinka su ja. ir toks ispudis kad mane pamirsta.. man kraujas uzverda kai pamatau kad ji jam kazka padovanojo, kad laiskelius rasineja, ilgiausius. fuj, sunku net rasyti... verysad.gif
Atsakyti