QUOTE(te verde @ 2009 09 23, 23:57)
Nebutina tam kraujui leisti virti.
Is jusu pasakojimo susidaro ispudis, kad esate nelabai ilga laika kartu, todel ir kyla dvejoniu jums ivairiu, todel ir kraujas verda.
Neskubinkite nieko, kuo maziau kalbekite pati antrai pusei apie jo ex
, maziau ir pati galvokite. Laikas viska sudelioja i savas vietas, net jei ir griztu jis pas ex, tai nebus pasaulio pabaiga, ne paskutinis vyras, bus ir dar geresniu.
Tiesa, del to kavutes pagerimo su ex, tai man tai taip pat atrodo nenormalu, kad ir ka cia kitos raso
, dabar taip ir isivaizduoju, kad as geriu su savo ex kavute, patarimus daliname, kaip tapti laimingesniu...
, vyras mano sito tikrai nesuprastu.
Na, bet ir pati net netureciau noro su tuo exu kava gerti, nebent ten uzslepta kazkas giliau...
Pati esu tolerantiska visiems, kurie nesika man.
Apskritai, pavydi tie, kurie nera tikri del kitos puses jausmu sau, kai esi tikras ir nera paslapciu, nera ir pavydo.

Tiesa, del to kavutes pagerimo su ex, tai man tai taip pat atrodo nenormalu, kad ir ka cia kitos raso

Apskritai, pavydi tie, kurie nera tikri del kitos puses jausmu sau, kai esi tikras ir nera paslapciu, nera ir pavydo.

kraujas uzvire, nes visi jausmai, man iki skausmo pazystami, neiskenciau neparasiusi dalele savojo, tai tik tiek... Zinau kartais atrodo kad tik man vienai taip yra, o is tiesu aplink maziau ar daugiau panasus isgyvenimai, juk mes moterys....