Įkraunama...
Įkraunama...

I love Sicily, arba…

nuostabu... tokioj stovyloj buvau ir aš praeitą vasarą ir dar į Siciliją norėjau važiuoti, tik ,kad pasirodė ten stovyklos per trumpos, tai rinkausi Prancuziją, bet oi.. pritariu, laikas praleistas ten yra nepamirštamas ir nepakartojamas.. visos šitos istorijos ir intrigos taip užveda... atrodo gyvenime nieko geriau nerasi... ačiū, buvo nereliai smagu pasiskaityt aptarėm su drauge su kuria buvom stovykloj tai... ir prisiminėm visas net mažiausias smulkmenas iš mūsų kelionės... džiaugiuosi,akd yra daug tokių žmonių, kurie niekad nepamirš savo atostogų biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui labai smile.gif

Mano širdis pamaloninta, kad sukeliu kažkam prisiminimus smile.gif Kartais mudu su Jolanta irgi vienu metu prisėdam ir skaitom iš naujo šį pasakojimą, prisimenam visas keistas smulkmenas iš kelionės ir juokiamės iš to, kad bijojom ten skristi ir pirmas dvi dienas jautėmės kaip ne ten pataikę laugh.gif

Iš tiesų, visiems patariu aprašyti savo kelionės įspūdžius, kas vyksite į tokio tipo stovyklas, nes ilgainiui viskas pasimiršta, ir palikti po pasaulį išsibarstę draugai jau primiršti, tačiau tereikia atsiversti savo dienoraštį su štai tokiu pasakojimu ir viskas vėl užplūsta smile.gif

Labai laukiu ir Jūsų kelionės pasakojimų, kas šiemet ten vyksite ir pažadu naujus įspūdžius po šių metų stovyklos, jei tik pavyks kur nors išvykti assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 kovo 2009 - 16:11
Na, prisiminti, kas stovykloj buvo- nesudėtinga, bet vat taip parašyti, tai reikia sugebėjimų... smile.gif bet gal kada kai bus laiko, reikės pasidalinti savi įspūdžiais... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad prikeliu sia tema,bet tiesiog negaliu susilaikyt nieko nepasakes.Net teko uzsiregistruoti siame forume biggrin.gif Sis tavo pasakojimas yra tikrai nerealus,ir per siandien perskaiciau visus 48 puslapius,ir likau priblokstas tokio pasakojimo.Noriu paklausti,dar turbut palaikai rysius su stovyklautojais,kaip jiem sekasi gal gali papasakot smile.gif
Atsakyti
Dėkui labai už komentarus mirksiukas.gif

ASN, ryšiai su stovyklautojais pamažu nutrūksta, net nežinau, kodėl.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
nuostabu, wub.gif tik katik viska perskaiciau ir man taip patiko, kad sumasciau iveikusi savo baimes kalbeti angliskai, pati (gal ne siais, bet kitais metais) leistis i panasu nuotyki. smile.gif blush2.gif labai suzavejo tokia galimybe praplesti akirati ir susirasti nauju draugu visame pasaulyje. biggrin.gif
aciu uz nepakartojama pasakojima 4u.gif
Atsakyti
Mielieji 4u.gif

Labai prašau nerašinėti AŽ su prašymais papasakoti išsamiau apie šią stovyklą,kainas, kur galima įsigyti ir panašiai - visa ši info buvo komentaruose šioje temoje, bet gerb. narė AŠA juos visus sumanė ištrinti.

AČIŪ JAI smile.gif ir ten tikrai nebuvo kažkokios nevertingos žinutės schmoll.gif

Visiems gražių kelionių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 20, 18:15)
Mielieji  4u.gif

Labai prašau nerašinėti AŽ su prašymais papasakoti išsamiau apie šią stovyklą,kainas, kur galima įsigyti ir panašiai - visa ši info buvo komentaruose šioje temoje, bet gerb. narė AŠA juos visus sumanė ištrinti.

AČIŪ JAI smile.gif ir ten tikrai nebuvo kažkokios nevertingos žinutės  schmoll.gif

Visiems gražių kelionių  4u.gif

Kas čia per nesąmonės... unsure.gif Tipo jokių kainų negalima skelbt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 20, 18:15)
Mielieji  4u.gif

AČIŪ JAI smile.gif ir ten tikrai nebuvo kažkokios nevertingos žinutės  schmoll.gif

Visiems gražių kelionių  4u.gif

Fotoreportažų tema yra skirta fotoreportažams (abejojantiems siūlau dar kartą pasiskaityti Forumo taisykles), bet jei skaitytojų patogumui iš šio fotoreportažo išvalius TIK plepalus žmonės dar nesugeba rasti informacijos - padėsiu 4u.gif :

QUOTE(Makalius @ 2008 08 11, 20:50)
Dėl stovyklų:
Į kai kurias stovyklas galima patekti ir nuo 15 metų, bet jos išgraibstomos greičiausiai. Tada galima nuo 17 metų, bet jas irgi greitai išgraibsto. Mes užsisakinėjome balandžio mėnesį smile.gif ir tris mėnesius laukėm stovyklos su nekantrumu ir šiokia tokia baime biggrin.gif

Bet kitose šalyse yra kitaip. Pvz, man atvykus, kai tik prisistačiau, iškart pasakė - šita stovykla tik pilnamečiams ir išvis, pagrinde čia visi nuo 21 metų. Ir nesuprato, kodėl mane deineta atsiuntė septyniolikmetį....

Išvis nesuprantu deinetos. Jeigu stovykloje buvo ir 25 ir 27 ir 29 bei 58 metų nariai, tai kokio bieso jie daro tą amžiaus limitą  g.gif

Bet ne esmė. Siūlau su jais pakalbėti tiesiogiai wink.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 09 05, 17:06)
Na va, Jolanta viską ir atsakė ax.gif Tik man kažkaip pigiau išėjo - aš ėmiau mažiau eurų ir mažiau apsipirkinėjau iki kelionės  ax.gif 2000 lt man pakako....
Ša, gana čia visiems siūlyt stovyklas, o tai jaučiu, kad mes patys paskui liksim ant ledo  lotuliukas.gif Kai tokia konkurencija susidarys, visi užgrius tą Deinetą  lotuliukas.gif O mes liksim be nieko - juk šiemet iš anksto negalėsim planuot....egzaminai juk.... sad.gif

Na bet nieko tokio, užtat būsim pilnamečiai (tiksliau, aš irgi tapsiu pilnamečiu) rolleyes.gif Ir galėsim kur norėsim keliaut  bigsmile.gif

----------------------------------------------------------

QUOTE(Amžina studentė @ 2010 01 20, 22:57)
Kas čia per nesąmonės...  unsure.gif Tipo jokių kainų negalima skelbt?  g.gif

Kelionės išlaidas skelbti galima ir net pageidautina.
Atsakyti
Nuostabus pasakorius esi ir nenuilstantis keliauninkas. Darydamas, ką labiausiai mėgsti ir tuo pasidalindamas su kitais - suteiki džiaugsmo. Gerų emocijų pasisėmiau iš šio fotoreportažo. Ir labai suintrigavai laukti tavo naujų aprašymų ir nuotraukų smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dėkui labai už gražius žodžius wink.gif
Atsakyti
Prisedau namu darbu daryt... prisedau, nu gal pries pora valandzikiu ;D
kolkas net sasiuviniu nera ant stalo... kai pradejau skaityt, nebepajutau, kaip laikas greitai bega smile.gif
Tau reiketu knyga parasyt xD Speju, jog tada as jau pradeciau jas skaityt biggrin.gif
Atsakyti