Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Ir apipurskiu, ir perlieju substrata. Bet cia po vasarosilcio duso. Pabaigoj.

O schultz buciau davus, nereikejo pirkt. Jos labai letai naudojasi. As tai ju uzdosuot nemoku, vis nudeginu saknis. Su skystom lengviau. Tai dabar su tapauksciu kaka tresiu. Vakar tevas vos is namu neismete, kad vonioj eilini tresima suorganizavau, jo eksliuzyvine vonia mat raizosi doh.gif nors substrate zemiu tai nera jokiu schmoll.gif greiciau pas mane ta pirma auksta dabaigtu ir isigabenciau jas.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 05, 00:08)
Sveikutes,na siandien pasidariau savo mini orhidariuma biggrin.gif ,kaip zadejau sodinti daugiau orhu i viena inda.Paklausiau rena,tavo nuomones ir susodinau vien dendrobiumus .Veliau ikelsiu foto blush2.gif

laukiam pasirodymo bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 08:24)
Maciau Maximoj, kad orchidejos po 19,99, bet niekuom nesusigundziau. Ir aciu Dievui  lotuliukas.gif

blush2.gif o as gi susigundziau

QUOTE(simre @ 2008 08 05, 08:44)
Ko nepasakytum apie mane...  lotuliukas.gif

hihihi.gif tokia kaip as, tai laukiam pasirodant bigsmile.gif

QUOTE(Tejyte @ 2008 08 05, 09:18)
Pasigirsiu ir aš savo naujausiais pirkiniais:

thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2008 08 05, 09:42)
viskas aisku  doh.gif  o gaila  verysad.gif

nera to blogo, kas neiseitu i gera bigsmile.gif su Tinos manijos uzkretimu ant margalapiu biggrin.gif nusipirkau balta margalape wub.gif o dabar laukiu dar vienos ax.gif

QUOTE(simre @ 2008 08 05, 10:01)
Tik dabar galvoju, ar šiaip nupraust, ar karštą dušą suorganizuot?

na jei saknyse puvinio ner, tai gali ir karsta dusa padaryt rolleyes.gif

QUOTE(simre @ 2008 08 05, 10:42)
P.S. turbūt tos naujos palangės, tiksliau žinojimas, kad jos plačios ir gražios, mano protą ir sujaukė. Net svarstau galimybę nekabint skudurų, vadinamų užuolaidom, o apsiribot tik roletais. Sorry, už OT.

as ir be uzuolaidu gyvenu ir prie roletu rankos nedaeina doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, tų kurios laikė orchytes lauke ar balkonuose - ar jau parsinešėt ar dar palikot, nes orai kaip ir atvėso ženkliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 05, 10:38)
as ir be uzuolaidu gyvenu ir prie roletu rankos nedaeina doh.gif

Nežinau, kaip Tu, bet man visai nesinori kaimynus ir gretimo namo džiugint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 12:14)
Nežinau, kaip Tu, bet man visai nesinori kaimynus ir gretimo namo džiugint  schmoll.gif

ai man jie nelabai matos, ukinis uzstoja, o kitoj pusej, tai dickis gyvena, bet pas ta tie "skudurai" tai kabo ir kito vaiko kambarys, bet jame jis tik diena zaidzia, tai kaip ir dziugint nera ka ax.gif bet nervina kai saule spigina ir nera ka uztraukt doh.gif

pas mane gi jau netas normalus pajungtas, tai kai datvarkysiu albumuka, tada jau ir as eteryje girsiuos blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o mano keikis nustojo augti sad.gif
Kažkaip kai žiedstiebis iki jo nudžiuvo, tai ir nebeauga toliau sad.gif Nors tą žiedstiebį ir nukirpau..
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 08 05, 12:54)
o mano keikis nustojo augti sad.gif
Kažkaip kai žiedstiebis iki jo nudžiuvo, tai ir nebeauga toliau sad.gif Nors tą žiedstiebį ir nukirpau..

matyt, kazkas netinka jam g.gif
mano, tai 3 ziedstiebiai irgi vos islinde ir neauga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 05, 12:59)
matyt, kazkas netinka jam g.gif
mano, tai 3 ziedstiebiai irgi vos islinde ir neauga schmoll.gif

cia ta orchyte, kuria i Senuku zeme buvau pasodinusi .. kol joje augo, tai bujojo, keikis akyse didejo..kap bebutu keista.. Tai persodinau i ekstra. Gal nepatiko dazni persodinejimai... Kazin ar ta orchyte su keikiu geriau laistyt + patrest, ar karsta dusa padaryt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 08 05, 13:07)
cia ta orchyte, kuria i Senuku zeme buvau pasodinusi .. kol joje augo, tai bujojo, keikis akyse didejo..kap bebutu keista.. Tai persodinau i ekstra. Gal nepatiko dazni persodinejimai... Kazin ar ta orchyte su keikiu geriau laistyt + patrest, ar karsta dusa padaryt..  g.gif

aaaaaaa, na tai jai juk adaptuotis reikia nauje gyvenamojoje vietoje, tai nenorek, kad viskas vyktu sparciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 rugpjūčio 2008 - 12:13
Na tai tavrkyk savo grožius, kad vėliau galėtume seilę pavarvinti biggrin.gif
O aš isšsitraukiau siuvimo mašiną, tai truputį siuvimu užsiimsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 12:14)
Nežinau, kaip Tu, bet man visai nesinori kaimynus ir gretimo namo džiugint  schmoll.gif

Manau jei sienos grazios, tai galima gyvent ir su roletais. Man asm uzuolaidos - dulkiu kaupykla. Sviesos dar kiek sueda.
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 08 05, 13:20)
Na tai tavrkyk savo grožius, kad vėliau galėtume seilę pavarvinti biggrin.gif

kazko nesitvarko blush2.gif tingiu
o manes agurkai laukia doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 13:21)
Manau jei sienos grazios, tai galima gyvent ir su roletais. Man asm uzuolaidos - dulkiu kaupykla. Sviesos dar kiek sueda.

drinks_cheers.gif
Atsakyti