O schultz buciau davus, nereikejo pirkt. Jos labai letai naudojasi. As tai ju uzdosuot nemoku, vis nudeginu saknis. Su skystom lengviau. Tai dabar su tapauksciu kaka tresiu. Vakar tevas vos is namu neismete, kad vonioj eilini tresima suorganizavau, jo eksliuzyvine vonia mat raizosi
Ir apipurskiu, ir perlieju substrata. Bet cia po vasarosilcio duso. Pabaigoj.
O schultz buciau davus, nereikejo pirkt. Jos labai letai naudojasi. As tai ju uzdosuot nemoku, vis nudeginu saknis. Su skystom lengviau. Tai dabar su tapauksciu kaka tresiu. Vakar tevas vos is namu neismete, kad vonioj eilini tresima suorganizavau, jo eksliuzyvine vonia mat raizosi
nors substrate zemiu tai nera jokiu
greiciau pas mane ta pirma auksta dabaigtu ir isigabenciau jas.
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 05, 00:08)
Sveikutes,na siandien pasidariau savo mini orhidariuma
,kaip zadejau sodinti daugiau orhu i viena inda.Paklausiau rena,tavo nuomones ir susodinau vien dendrobiumus .Veliau ikelsiu foto 
laukiam pasirodymo
QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 08:24)
Maciau Maximoj, kad orchidejos po 19,99, bet niekuom nesusigundziau. Ir aciu Dievui 
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 08:44)
QUOTE(Tejyte @ 2008 08 05, 09:18)
Pasigirsiu ir aš savo naujausiais pirkiniais:
QUOTE(gotte @ 2008 08 05, 09:42)
nera to blogo, kas neiseitu i gera
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 10:01)
na jei saknyse puvinio ner, tai gali ir karsta dusa padaryt
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 10:42)
P.S. turbūt tos naujos palangės, tiksliau žinojimas, kad jos plačios ir gražios, mano protą ir sujaukė. Net svarstau galimybę nekabint skudurų, vadinamų užuolaidom, o apsiribot tik roletais. Sorry, už OT.
as ir be uzuolaidu gyvenu ir prie roletu rankos nedaeina
QUOTE(rena @ 2008 08 05, 10:38)
Nežinau, kaip Tu, bet man visai nesinori kaimynus ir gretimo namo džiugint
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 12:14)
ai man jie nelabai matos, ukinis uzstoja, o kitoj pusej, tai dickis gyvena, bet pas ta tie "skudurai" tai kabo ir kito vaiko kambarys, bet jame jis tik diena zaidzia, tai kaip ir dziugint nera ka
pas mane gi jau netas normalus pajungtas, tai kai datvarkysiu albumuka, tada jau ir as eteryje girsiuos
o mano keikis nustojo augti 
Kažkaip kai žiedstiebis iki jo nudžiuvo, tai ir nebeauga toliau
Nors tą žiedstiebį ir nukirpau..
QUOTE(bambyze @ 2008 08 05, 12:54)
o mano keikis nustojo augti 
Nors tą žiedstiebį ir nukirpau..
matyt, kazkas netinka jam
mano, tai 3 ziedstiebiai irgi vos islinde ir neauga
QUOTE(rena @ 2008 08 05, 12:59)
cia ta orchyte, kuria i Senuku zeme buvau pasodinusi .. kol joje augo, tai bujojo, keikis akyse didejo..kap bebutu keista.. Tai persodinau i ekstra. Gal nepatiko dazni persodinejimai... Kazin ar ta orchyte su keikiu geriau laistyt + patrest, ar karsta dusa padaryt..
QUOTE(bambyze @ 2008 08 05, 13:07)
cia ta orchyte, kuria i Senuku zeme buvau pasodinusi .. kol joje augo, tai bujojo, keikis akyse didejo..kap bebutu keista.. Tai persodinau i ekstra. Gal nepatiko dazni persodinejimai... Kazin ar ta orchyte su keikiu geriau laistyt + patrest, ar karsta dusa padaryt.. 
aaaaaaa, na tai jai juk adaptuotis reikia nauje gyvenamojoje vietoje, tai nenorek, kad viskas vyktu sparciai
QUOTE(simre @ 2008 08 05, 12:14)
Manau jei sienos grazios, tai galima gyvent ir su roletais. Man asm uzuolaidos - dulkiu kaupykla. Sviesos dar kiek sueda.
QUOTE(Aduka @ 2008 08 05, 13:20)
Na tai tavrkyk savo grožius, kad vėliau galėtume seilę pavarvinti
kazko nesitvarko
o manes agurkai laukia
QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 13:21)
Manau jei sienos grazios, tai galima gyvent ir su roletais. Man asm uzuolaidos - dulkiu kaupykla. Sviesos dar kiek sueda.