Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 08 10, 15:49)
aciu 4u.gif cia siaip mano MB tokiais zaidimais uzsiima biggrin.gif tai vis pagalbos papraso hihihi.gif
na siaip tikrai neblogas reanimatorius iseina is 5l bambalio biggrin.gif
virsu nupjauni, ant dugno dedi dregnu kiminu ir ten guldai savo geliuka, o virsu uzdengi celofanniu maiseliu ir pastatai ant palanges, na zo kur silciau, tik atsargiai su tiesioginiais saules spinduliais, kas 2-3 dienas vis isimk ir padaryk karsta dusa, tuo paciu ir prasivedina smile.gif reanimatorius turi buti permatomas juk gelytes ten auginasi saknis ir lapukus ax.gif
na manau supratai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano irgi serga panašiom ligom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 08 10, 15:56)
Sužydo mano phaliai-nopsiai biggrin.gif

lb grazios nuotraukytes wub.gif

QUOTE(kilka @ 2008 08 10, 17:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mano irgi serga panašiom ligom hihihi.gif

irnesakyk.gif vyrai, taigi vaikai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 10, 16:49)
aciu 4u.gif cia siaip mano MB tokiais zaidimais uzsiima biggrin.gif tai vis pagalbos papraso hihihi.gif
na siaip tikrai neblogas reanimatorius iseina is 5l bambalio biggrin.gif
virsu nupjauni, ant dugno dedi dregnu kiminu ir ten guldai savo geliuka, o virsu uzdengi celofanniu maiseliu ir pastatai ant palanges, na zo kur silciau, tik atsargiai su tiesioginiais saules spinduliais, kas 2-3 dienas vis isimk ir padaryk karsta dusa, tuo paciu ir prasivedina smile.gif reanimatorius turi buti permatomas juk gelytes ten auginasi saknis ir lapukus ax.gif
na manau supratai  rolleyes.gif

Aciu, Rena
supratau viska, bet vel kyla klausimiuku... doh.gif
Kai darysiu karsta dusa, tai kiminus su visais "augaliukais" ikisti pvz. i kiaurasamti, gerokai perlieti, leisti nuvarveti ir vel atgal i ta pacia tara sukisti?
Trasas naudoti siuo momentu?
O uzmautas maiselis turi buti sandariai uzvilktas ant "bambalio"?
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 10, 19:03)
Aciu, Rena
supratau viska, bet vel kyla klausimiuku...  doh.gif
Kai darysiu karsta dusa, tai kiminus su visais "augaliukais" ikisti pvz. i kiaurasamti, gerokai perlieti, leisti nuvarveti ir vel atgal i ta pacia tara sukisti?
Trasas naudoti siuo momentu?
O uzmautas maiselis turi buti sandariai uzvilktas ant "bambalio"?

ne Rena, bet atsakysiu mirksiukas.gif
karstas dusas - tik gelei, kiminu dusinti nereikia jokiu budu, nes jie labai ilgai palaiko dregme ir jei mirkysit/dusinsit, tai, manau, jie gali suputi g.gif

del trasu, manau, kiekviena skirtingai daro g.gif na, jei saknu pas gele nera, tai ner ka ir trest rolleyes.gif o jei yra, ir taip, ir kitaip galima. as, pavyzdziui, siek tiek tresiau savo reanimuojama, bet nepastebejau del to jokiu pokyciu.

maiselis turi buti sandariai uzvilktas, taciau kas kiek laiko (kas keleta dienu) reiketu pravedinti.
Atsakyti
kol gele silpna jos geriau ne tresti nes gali pablogeti dar daugiau, o darant karsta dusa ir substratas perliejamas, nes dusu is substrato isplaunamos druskos ir kitos negeros medziagos susikaupusios nuo vandens, bet del kiminu tai nori nenori jie irgi bus perlieti, nebent gele is ju traukti darant karsta dusa, bet kiminai visvien turi buti laistomi karts nuo karto nes is kur tada gele dregme gaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 10 rugpjūčio 2008 - 19:50
QUOTE(Taniushka @ 2008 08 10, 20:47)
kol gele silpna jos geriau ne tresti nes gali pablogeti dar daugiau, o darant karsta dusa ir substratas perliejamas, nes dusu is substrato isplaunamos druskos ir kitos negeros medziagos susikaupusios nuo vandens, bet del kiminu tai nori nenori jie irgi bus perlieti, nebent gele is ju traukti darant karsta dusa, bet kiminai visvien turi buti laistomi karts nuo karto nes is kur tada gele dregme gaus

tu matyt nedaskaitei biggrin.gif katininke apie renimatoriu klausineja mirksiukas.gif

katininke as reanimuojamas gelytes netresiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 10, 20:55)
tu matyt nedaskaitei biggrin.gif katininke apie renimatoriu klausineja mirksiukas.gif
katininke as reanimuojamas gelytes netresiu schmoll.gif

Aciu, Rena
neabejoju, kad po poros dienu vel kils klausimu doh.gif

Ir dar - ar is zirnio dydzio spurgelio ir vienos saknytes kaip ploniausio Nr.siuliukas gali isaugti kazkas normalaus, ar net nesivarginti ir pasiusti ji i bio atlieku deze?
Atsakyti
http://images.google...p...tart=0&sa=N

Maciau karteli tokiu, bet dabar taip gailiuosi kad nepirkau...
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 10, 21:19)
http://images.google...p...tart=0&sa=N

Maciau karteli tokiu, bet dabar taip gailiuosi kad nepirkau...

Labai įdomios tiek žiedelio struktūra, tiek ir spalvom wub.gif
Atsakyti
Cia Phalaenopsis equestris
user posted image
O cia mano miniukas
user posted image
Mano nuomone, jie turi ryskiu giminystes rysiu???
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti