Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 09, 20:13)
O mano MB is vis neina i pardes su manim, tai man jokiu bedu nusipirkt gele, bet nusinest i masina nematant tai jau beda, nes jis mane tik nuveza i parde, o paskui isklausau visa litanija uz savo gelytes  biggrin.gif

tai kiek jau turi? visas taip slaptai ir parsitempei? biggrin.gif
Atsakyti
Kaune, Šilainių maximoj, užvakar atrodo, mačiau labai gražių orchidėjų už 20lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 09, 20:28)
tai kiek jau turi? visas taip slaptai ir parsitempei?  biggrin.gif

Geliu tai pas mane yra ivairiu smile.gif ale orchideja viena. Bet galvoju gal prametyt tas nereikalingas geles, kurios nepatinka, ir uzsiveist orchideju sodeli namie biggrin.gif na vyras aisku pamato kad atsitempiu i masina, bet pabamba ir praeina. Dar pagrasina kad akumuliatoriaus rugstim palaistys, ir viskas biggrin.gif lotuliukas.gif Bet kur jis desis, net vazoniukuose skyles pragrezia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 09, 19:17)
o jau kaip senai nebuvau orchių lankyt parduotuvėse  schmoll.gif  doh.gif

del orchideju pigiai tai maciau siandien senukuose dendrobiumu violetiniu po 14.99, labai grazus pati toki anksciau pirkausi, tai vis dar zydi wub.gif maciau paphopedilum, nzn ar teisingai parasiau po 28.99, labai tokio noriu, bet spalvos griebiancios uz sirdies neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 09, 20:20)
lotuliukas.gif man irgi kartais tempia uz rankos, bet siaip kas del pirkimo, tai js nedraudzia schmoll.gif tik ji nervina, kad as ilgai renkuos ax.gif

aha, pvz kai atvažiuojam į Ermitažą tai " nu ką, aš savo keliais tu savo" biggrin.gif jis į sporto-laisvalaikio skyrių, aš į gėlių lotuliukas.gif bet aš jei nerandu ko tuo momentų noriu tai labai greit apsisuku, tada einu jo ieškot biggrin.gif jau man reiks ryt reidą daryt, kaip sakant dulkes nuvalyt ten nuo gėlių, nes mano dvi draugės nerodo jokių požymių apie žydėjimą, turiu viltį dar kad atvėsus orams rudenį sugalvos, aišku reiktų joms padėkot nors už tai kad nesusigalvoja pūt rolleyes.gif biggrin.gif o tai man šitos patirties dar nesinori
Papildyta:
QUOTE(gania @ 2008 08 09, 20:39)
del orchideju pigiai tai maciau siandien senukuose dendrobiumu violetiniu po 14.99, labai grazus pati toki anksciau pirkausi, tai vis dar zydi wub.gif  maciau paphopedilum, nzn ar teisingai parasiau po 28.99, labai tokio noriu, bet spalvos griebiancios uz sirdies neradau smile.gif

kad aš Klaipėdoje 4u.gif man phalikai labiausiai wub.gif dar gundaus gal dendrobį tipo phaleanpsis ar atv. doh.gif ten vadinas biggrin.gif
Atsakyti
O as siandien buvau Ermitaze ir atsilaikiau rolleyes.gif labai ilgai trainiuojausi prie orchiu nes labai buvo daug ir is ko rinktis bet isejau blink.gif
Nezinau kas man pasidare ar esu labai jau isp............. ar persirgau jau ta liga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 09 rugpjūčio 2008 - 20:00
Brangutes, klausimelis - apie phalikus jau beveik viska nusimanau, bet va visos kitos kol kas tamsus miskas.
Turiu kruva dendrobium nobile ir cambria. Ar ju saknys turi buti plonytes ir baltos, ar zalios ir "riebios" kaip pas phalikus?
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 09, 20:55)
Brangutes, klausimelis - apie phalikus jau beveik viska nusimanau, bet va visos kitos kol kas tamsus miskas.
Turiu kruva dendrobium nobile ir cambria. Ar ju saknys turi buti plonytes ir baltos, ar zalios ir "riebios" kaip pas phalikus?

turi buti plonos, bet gali buti ir zalios ir baltos, bet labiau baltos
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 09, 20:52)
aha, pvz kai atvažiuojam į Ermitažą tai " nu ką, aš savo keliais tu savo"  biggrin.gif  jis į sporto-laisvalaikio skyrių, aš į gėlių  lotuliukas.gif  bet aš jei nerandu ko tuo momentų noriu tai labai greit apsisuku, tada einu jo ieškot  biggrin.gif  jau man reiks ryt reidą daryt, kaip sakant dulkes nuvalyt ten nuo gėlių, nes mano dvi draugės nerodo jokių požymių apie žydėjimą, turiu viltį dar kad atvėsus orams rudenį sugalvos, aišku reiktų joms padėkot nors už tai kad nesusigalvoja pūt  rolleyes.gif  biggrin.gif  o tai man šitos patirties dar nesinori

kad aš Klaipėdoje  4u.gif  man phalikai labiausiai  wub.gif  dar gundaus gal dendrobį tipo phaleanpsis ar atv.  doh.gif  ten vadinas biggrin.gif

o manes venos nepaleidzia lotuliukas.gif

laisvai gali pirkt, as ji priziuriu, kaip ir phalikus, tai jis jau ziedynstiebi isleido, dabar laukiu kada ziedai prasiskleis bigsmile.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 08 09, 20:59)
Nezinau kas man pasidare ar esu labai jau isp............. ar persirgau jau ta liga  g.gif

na as jau irgi nenoriu bele kokia griebti ax.gif kazkaip jau renkies renkies ir nebeissirenki doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sianakt visa nakti sapnavau kaip as perku orchideja. Kad net i Akropoli vaziavau (o as kaip zinia Druskininkuose gyvenu), ten jau issirinkau, ir palikau taxi ar kazkur, ieskojau as ten jo. Paskui sapnuoju kad vel kazkur perku orchideja, nu jau man depresija nuo ju tuoj bus biggrin.gif is vakaro vakar galvojau,kad siandien reiks pirkt, tai ir sapnuojasi paskui biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ar turit, merginos, atlikusio substrato ar ne?
Kazkaip nesinori vel visa maisa pirkti
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 10, 10:48)
Tai ar turit, merginos, atlikusio substrato ar ne?
Kazkaip nesinori vel visa maisa pirkti

Mielai pagelbeciau, bet neturiu 4u.gif
Atsakyti