Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantas - krūties vėžio priežastis

Krūties vėžį įtakoja ne tiek dezodoranto cheminė sudėtis, kiek dezodorantų ir visokių prespirantų dėka užkemšamos prakaito poros. Prakaitui nėr kur dėtis - vat ir formuojasi visokie guzai ir sukietėjimai, iš kurių poto išsivysto žnyplėtasis... Nors chemija irgi savo daro...
Atsakyti
Taip, ir aš girdėjau bei skaičiau apie to aliuminio druskas ir jų poveikį. Tačiau, kad nėra pasirinkimo - arba perki dezikus su juo ir tada nesijaučia kvapo ir reguliuojamas prakaitavimas, arba renkiesi be tų druskų ir tada ir prakaituoji, ir kvapas iš vis nereguliuojamas.
Gaila, bet priemonių, kurios būtų nežalingos ir normaliai vykdytų antiperspiranto funkciją dar neradau. O išbandžiau tikrai nemažai.
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 15, 09:55)
Taip, ir aš girdėjau bei skaičiau apie to aliuminio druskas ir jų poveikį. Tačiau, kad nėra pasirinkimo - arba perki dezikus su juo ir tada nesijaučia kvapo ir reguliuojamas prakaitavimas, arba renkiesi be tų druskų ir tada ir prakaituoji, ir kvapas iš vis nereguliuojamas.
Gaila, bet priemonių, kurios būtų nežalingos ir normaliai vykdytų antiperspiranto funkciją dar neradau. O išbandžiau tikrai nemažai.

Neįmanomas dalykas, kad kažkoks preparatas būtų nekenksmingas, jeigu jis stabdo natūralius organizmo procesus...
Atsakyti
As ir ta girdejau ir kai ka pastebejau seniau naudojau nivea arba dove rutulinius permatomus dezodorantus ir man kartais skaudedavo pazastu srityje, toks geliantis skausmas trunka neilgai. Dabar jeigu niekur neinu nenaudoju jokio dezodoranto, o siaip naudoju atiperspiranta gryna, kazkoki kur purksti reikia, kol kas jis man puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 01, 13:14)
Čia  labai individualus dalykas cool.gif Jei prakaituoji labai daug, gal ir netinka... Kvapo man asmeniškai visiškai nėra. Nežinau, visos iš natūralios kosmetikos skyrelio naudoja natūralius dezodorantus ir viskas ok.
O kenksmingų medžiagų bent jau didžiosios dalies įmanoma išvengt smile.gif Beje, negana to, kad ir mums kenkia, ją nuplaudami vandeniu kenkiame ir gyvūnams... Jau buvo straipsniai, kad mutuoja dėl tam tikrų medžiagų.
Beje dėl ko manau, kad neišbandei natūralios kosmetikos... Dėl to, kad taip šneka dažniausiai tos, kurios neišbandė.

Va čia tai klysti: bandžiau ekologišką dezodorantą - nepatiko, bandžiau ekologišką veido kremą - sukėlė tokią alergiją, kad ilgai gydžiausi... Naudoju ir vartoju tai, kad man tinka tongue.gif Bet mielai renkuosi ekologiškus produktus ir gaminius, nes noriu, kad vartodama neterščiau...
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 15, 10:55)

Kad išvis nereguliuojamas kvapas, tai nesutinku, nes naudoju Thai, tai tikrai nėra taip, kad išvis nestabdytų kvapo

QUOTE(jolie23 @ 2009 01 17, 17:00)
Va čia tai klysti: bandžiau ekologišką dezodorantą - nepatiko, bandžiau ekologišką veido kremą - sukėlė tokią alergiją, kad ilgai gydžiausi... Naudoju ir vartoju tai, kad man tinka  tongue.gif  Bet mielai renkuosi ekologiškus produktus ir gaminius, nes noriu, kad vartodama neterščiau...

Tai gal reikėjo pabandyti kokį nors kitą ekologišką kremą, jei jau sakai, kad nori, jog vartodama neterštum, juk šiai dienai pasirinkimas tikrai nėra jau toks mažas, tereikia pasidomėti, pvz. natūraliais aliejais
Atsakyti
Na gal kazkiek del to vezio tieso ir yra unsure.gif Bet chirurgai tai tikrai kalba, kad ne vienai susidare guzai pazatyse nuo deziku. Na atseit uzsikemsa ir t.t....... Ir tuomet reikia pjauti. As asmeniskai pazistu mergina, kuri yra trenere tai i diena labai dauk kartu tepdavosi rutuliniu tai atsirado guzas pazastyje. Operavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(waiwab @ 2008 07 31, 01:27)
Neseniai perskaiciau, kad dezodorantuose yra aliuminio drusku, kurios sukelia kruties vezi. Pasidomejusi radau Forever Living dezodoranta su alavijais,kuriame nera siu medziagu, todel dabar jauciuosi saugi smile.gif Jei ir Jus tai domina, rasykite

Turiu. Man nepatinka, nes efektas toks pat trumpalaikis, kaip ir po duso- zodziu, ne stebuklas, tik tiek, kad naturalus smile.gif Toms, kurios visiskai mazai prakaituoja, gal ir gerai.
Atsakyti
Aš lyg ir atradau išeitį: naudoju du ekologiškus dezodorantus. Iš pradžių pažastis tepu vienu, o po kelių minučių kitu. Prakaitavimas išliko (be to, aš ir nenoriu visai neprakaituoti), bet bent jau kvapo (blogo) kartais visai nėra, o kartais tik po sunkios dienos nežymus jaučiamas (bet taip būna ir su neekologiškais dezodorantais).
Atsakyti
Pabandykit iš ryto pasitepti pažastis laimo (žaliosios citrinos) skiltele, nebus kvapo visą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
As apie ta populiaruji driclor esu girdejusi kad turi kazkokiu sudedamuju daliu kurios turi rizikos veiksniu kruties veziui vystytis, tai kazkaip ketinau ji pirkti bet persigalvojau, galvoju gal ta botulino injekcija nuo prakaitavimo isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 08 08, 23:51)
Na gal kazkiek del to vezio tieso ir yra unsure.gif  Bet chirurgai tai tikrai kalba, kad ne vienai susidare guzai pazatyse nuo deziku. Na atseit uzsikemsa ir t.t....... Ir tuomet reikia pjauti. As asmeniskai pazistu mergina, kuri yra trenere tai i diena labai dauk kartu tepdavosi rutuliniu tai atsirado guzas pazastyje. Operavo blink.gif

Dėl guzelių atsiradimo pažastyje, tai aš vis galvodavau kad gal pieštukiniai (sausi) užkemša poras labiau ir naudojau rutulinį Amway firmos antiperspirantą. Bet vistiek atsirado man jų vieną kartą.... verysad.gif , (manau įtakos turėjo cezario operacija, kūdikio maitinimas, nusilpęs organizmas). Vienu momentu pažastyje buvo net 7 guziukai. Man šeimos daktarė (vyresnio amžiaus) patarė pažastis kats nuo karto įtrinti su ūkišku muilu.. Ir žinokit padėjo. Išsivaikščiojo jie...
Dabar jau apie metus naudoju Driclor, ir man jis super dalykas, nes nebereikia sukti galvos ir stresuoti dėl per gausaus prakaitavimo... Gaila kad tiek laiko nežinojau apie jį ir leidau pinigėlius priemonėms, kurios nelabai ką padėdavo...
Jei kam reikia, galiu padėti įsigyti rumsilva@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silll123: 15 rugpjūčio 2009 - 20:48