Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantas - krūties vėžio priežastis

QUOTE(tequilla @ 2009 08 23, 01:44)
O sitas SANEX, tai toks kuno spalvos buteliukas?

Yra 2 skirtingi - vienas zalsvas, kitas - kuno spalvos. Abu jie rutuliniai.
Atsakyti
Radau cia tik viena gera patarima - naudot citrina laima. Tikriausiai tikrai ju tos bakterijos bijo, juk prakaitas- bekvapis. is kur ta laima gaut ir ar jisai negrauzia pazastu?
Atsakyti
laimus prekybos centruose prie citrusinių vaisių parduoda, graužt man negraužė, bet ir padėt nepadėjo, t.y. buvo neveiksnus. bet jei prakaitavimas silpnas, gal ir padės.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 08 24, 19:23)
laimus prekybos centruose prie citrusinių vaisių parduoda, graužt man negraužė, bet ir padėt nepadėjo, t.y. buvo neveiksnus. bet jei prakaitavimas silpnas, gal ir padės.

Oho kaip... Kažkaip man atrodo, kad turėtų graužt laimą naudojant ir nežinau kaip čia jis galėtų padėti nuo prakaitavimo - įdomiai čia taip..
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 22, 17:33)
O as esu atradusi be tu aliuminiu SANEX. Kvapas malonus, kaina juokinga - apie 8 lt

Na kazkaip labai abejociau ar gali buti uz 8lt. ir kokybiskas ir be jokiu aliminio drusku...
Atsakyti
ka manote apie dezodorantus - kristalus? raso kad jie visiskai naturalus, tai gal neturetu buti zalingi
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2009 08 31, 14:04)
Na kazkaip labai abejociau ar gali buti uz 8lt. ir kokybiskas ir be jokiu aliminio drusku...

na, tikrai sudetyje jo nera. Jis butent ir sukurtas kaip atsvara iprastiems rut. dezodorantams.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 10 18, 14:51)
na, tikrai sudetyje jo nera. Jis butent ir sukurtas kaip atsvara iprastiems rut. dezodorantams.

Pritariu, kad nera parasyta, jog jis ieina i sudeti.. Nebent nuslepiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 10 18, 17:33)
Pritariu, kad nera parasyta, jog jis ieina i sudeti.. Nebent nuslepiama 4u.gif

ieina i sudeti aluno kristalas, t.y. vienintele sudedamoji dalis (jeigu neklystu), yra ir kitu ekologisku dezodorantu, kurie neturi aliuminio ir yra nekenksmingi, taipp pat pagaminti to aluno pagrindu smile.gif

Labiausiai nervina dabar rexona reklama, teigdama, kad jos dezodorantai nekenksmingi schmoll.gif verysad.gif nors is tiesu yra visai kitaip..
Atsakyti
Aš SEBAMED naudoju, na irgi parašyta, kad nėra koncervantų ir aliuminis nenurodytas sudėtyje.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 22, 17:33)
O as esu atradusi be tu aliuminiu SANEX. Kvapas malonus, kaina juokinga - apie 8 lt

Turiu ir naudoju Sanex, bet deja sudetyje parasytas aliuminis
Atsakyti
As jokiu budu negaliu naudoti dezodorantu su aliuminiu, ir tikrai pritariu kad jis kenkia.
Vos tokiu pasitepu pazastyse atsiranda po didziuli guza, ir kelias dienas is skausmo neina ranku pakelti.
Siuo metu naudoju rasos rozini dezodoranta kuris be siu negerumu.
Atsakyti