QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 01, 08:42)
Patarimas mamytei, kuriuos MB nesileidzia tepliojamas...maniskis irgi nesileido, bet pripratinau prie skaidrios taskines zele (Eveline, pats pasipraso, kad nugara patepliociau, o jei ryte neranda prie veidrodzio sito gerio - labai pasimeta) ir jo muilus (duse jis pripazista tik muila) pakeiciau i Linea sveiciamaji ir Medimix riebiai odai. Nors kova truko ilgiau, bet dabar drasiai laksto futbolo aiskteje be marskineliu
Ar kas bande Kron kosmetika? man ju seseliai atrodo labai malonios teksturos, bet vis neprisiruosiu isbandyti
Bet va sunkiausia ir yra pripratint...
As turiu du KRON piestukus akims, viena dvipusi, labai spalvytes suviliojo, bet nieko gero, per daug minksti, norint ryskiau padazyt net luzta, ir siaip kai megstu ryskesnius dazus, tai man nelabai, laikosi labai prastai, nubega dienai neipusejus kazkaip, kai toks rusvas tai atrodau kaip apsiverkus, siaip akis dirgina truputi, paraudusios atrodo po to

turiu ir pilka piestuka su teptuku kitame gale, jis automatinis, tai sitas toks nieko, bet irgi nelabai patvarus...
Papildyta:
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 07 31, 22:10)
ką tas baliklis daro? kokia kaina? kaip naudoti?
aš šiandien nusipirkai pieštuką , tipo su juo reikia nagus iš vidinės pusės papiešt ir jie balti pasidaro

papaičiau, nuėjau nusiplaut rankų ir nusiplovė visas baltumas
aj dar molio papirkau
As irgi toki piestuka turejau, tai manau cia isvis nesusipratimas kazkoks jis yra, man irgi nusiplaudavo...arba tik pusiau, tada vaizdelis isvis

o kur jus to molio randat? vaiksciojau vaiksciojau eurokose bet niekur neuzmaciau...
Papildyta:
Tiesa, buvo nuolaida tai pagriebiau kauke plaukams su vezio taukais ir placenta, idomu ar gera, reikes bandyt

ir dar kuno sveitikliu tokiu susigundziau roziu kvapo, ir kaina padori, tai ziuresim ziuresim