Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Malena @ 2008 08 06, 18:59)
Siandien isbandziau Swiss O PAR plauku kauke su bambukais,visai nepatiko,laikiau kiek parasyta 1-2minutes,vienam kartui sunaudojau visa tubele uz 3.95,o poveikis deja deja.

O kodėl nepatiko? Kokio poveikio tikėjaisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 06, 18:05)
Kai nusipirkau, visai patiko, bet dabar wacko.gif  lotuliukas.gif
Ten tos ropės taip "kvepia"? biggrin.gif
Šiaip instrukcijoj rašo, kad nereikia nuplauti, bet tu kitaip naudoji smile.gif

jo, aš ir taip manau kad ropės, nes kažkada turėjau kažkokį rusiška losijoną plaukam, tai jis buvo su juoduoju ridiku, tai irgi panašus kvapas buvo doh.gif o aš jį nuplaunu nes labai riebiai juo išsitepu, man kaip kaukė mirksiukas.gif gerai sudrėkina
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2008 08 06, 19:21)
Prie sukabintu kaukiu pakeliuose tokiuose vienkartiniuose. Geriausia butu paklausti pardaveju smile.gif

QUOTE(Gustuke @ 2008 08 06, 19:22)
dažniausiai matau apatinėse lentynose, pokeliuose jis būna, prie veido priežiūros priemonių arba tiesiog galima pasiklausti pas pardavėjas kur tas molis užslėptas tongue.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 07, 10:11)
jo, aš ir taip manau kad ropės, nes kažkada turėjau kažkokį rusiška losijoną plaukam, tai jis buvo su juoduoju ridiku, tai irgi panašus kvapas buvo  doh.gif  o aš jį nuplaunu nes labai riebiai juo išsitepu, man kaip kaukė  mirksiukas.gif  gerai sudrėkina

Taip, supratau 4u.gif Reiks gal ir man taip pabandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelytex: 07 rugpjūčio 2008 - 10:01
QUOTE(kajjja @ 2008 07 31, 19:51)
Yra to molio dar, siandien su drauge po pora pakeliu pasiemem, bet dabar kai paskaiciau koks tai geris atrodo mazokai prigriebem blush2.gif
Siaip gerokai nusiaubem siandien Eurocosa, UMA nagu baliklis, nagu prieziuros piestukas, nagu odeliu salinimo piestukas, putlinamasis lupu blizgesys, paprastas blizgesys lupoms, seseliukai vienspalviai gold kvapo, maskuojamas piestukas, Essence nagu lako valiklis, placentos ampules, Propeler kauke, atrodo viskas lotuliukas.gif  thumbup.gif

Koks čia putlinamasis lūpų balzamas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2008 08 07, 11:21)
Koks čia putlinamasis lūpų balzamas?  blush2.gif

Ten gal tas šaldantis "Volume up"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 06, 23:41)
O kodėl nepatiko? Kokio poveikio tikėjaisi? ax.gif

Tikejausi kad po kaukes pavyks issukuot plaukus,bet deja.Tikejausi drekinimo,ale jie liko matiniai,pasivele.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 08 07, 15:08)
Tikejausi kad po kaukes pavyks issukuot plaukus,bet deja.Tikejausi drekinimo,ale jie liko matiniai,pasivele.

Aišku, dabar žinosiu.
Atsakyti
gal turit atsiliepimų apie šią pudrą? 4u.gif įdomu kaip ji g.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau radau to molio, bandysim clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
O tas molis turi taip greit isdziut? taip nemaloniai oda sutrauke... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 09, 15:40)
O tas molis turi taip greit isdziut? taip nemaloniai oda sutrauke... blink.gif

geriau, kad nedžiūtų, reikia drėkinti tada, nes kai traukia odą negerai ax.gif