O gal kas zinot geras plauku putas, parduodamas eurokos parduotuvese?

hm, teks paciai ieskot tu putu, bet kad vis nepataikau...

Nusipirkau ir aš molio
Bet didelio stebuklo nepajutau, nors ir nesitikėjau
Veidas tapo švelnesnis, bet kad labai pravalė nepasakyčiau. Reiks ilgiau panaudot. Dar nusipirkau Joanna Rzepa serumą plaukų galiukams. Man patiko
Galiukai tapo švelnesni, minkštesni. Ir prie to paties pasiėmiau Gaia kaukę, visai nieko
Plaukai nebe tokie išsipūtę po plovimo, tikiuosi ir toliau kaukė bus veiksminga

QUOTE(Panelytex @ 2008 08 06, 01:20)
Nusipirkau ir aš molio
Bet didelio stebuklo nepajutau, nors ir nesitikėjau
Veidas tapo švelnesnis, bet kad labai pravalė nepasakyčiau. Reiks ilgiau panaudot. Dar nusipirkau Joanna Rzepa serumą plaukų galiukams. Man patiko
Galiukai tapo švelnesni, minkštesni. Ir prie to paties pasiėmiau Gaia kaukę, visai nieko
Plaukai nebe tokie išsipūtę po plovimo, tikiuosi ir toliau kaukė bus veiksminga 

kaip tau jo kvapas?

QUOTE(Juxt @ 2008 08 06, 15:13)
kaip tau jo kvapas?
man tai kažkos truputį nekoks
bet šiaip tai ir man jis patiko, aš juo nakčiai taip riebiai sutepu plaukus visus, tik šaknų netepu, kai žinau kad ryt plausiu galvą, tai jėga
net balzamo nereikia

Kai nusipirkau, visai patiko, bet dabar

Ten tos ropės taip "kvepia"?

Šiaip instrukcijoj rašo, kad nereikia nuplauti, bet tu kitaip naudoji

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 03, 10:04)
As ten neseniai pirkau Rilken Maxx plauku putas, tai tikrai labai gerai fiksuoja, bet kai pradedu jas tepti man ju kvapas ant tiek cheminis kazkoks pasidaro, kad net nezinau, naudoju tik kai labai reikia stiprios fiksacijos

QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 08 02, 22:22)
UMA tas baliklis nagams

Siandien Radviliskio Eurocosan uzsukom su drauge baigiantis darbui, tai isejom ne del to, kad viska apziurejom ar issirinkom, tiesiog buvo nemalonu ten likt nors minute ilgiau. Buvau su vaiku, jis aisku nenustygo vietoje, atsistojes prie bellaton nagu laku juos kilnojo ir deliojo, gal ne visus i ta pacia vieta, bet ten jie tikrai nebuvo isrikiuoti pagal spalva ar pan, pardavejai uzkliuvo tai, sako cia negalima kaitalioti vietu(tonas aisku ne is maloniuju), na butu gal ir nieko, vaikas aisku iskart kaip ir issigando, bet nurimo, tada atejo antra pardaveja sako potyliai anai, kas cia buvo, pirmoji atsako ai vaiko neziuri, ir abi sustoje, jau kad ims stebeti kiekviena musu su drauge zingsni, kaip kokios vagilkos pasijutom, greiciau susimokejom ir isejom.
Pati dirbu zmoniu aptarnavimo sferoje, suprantu darbo pabaiga, nuovargis ir pan, bet, kai iseini is parduotuves sugadinta nuotaika tikrai jau nebesinores i ja sugryzti. Ir eilini karta pajunti, kad taip gali buti tik Lietuvoje, kur nera tolerancijos nei vaikus auginancioms, nei busimoms mamoms.
QUOTE(Hottea @ 2008 08 06, 18:29)
Antra savaite kas antra diena tepu juodojo molio kaukes ir neturiu nei vieno balto spuogelio, kuriu iskildavo
Naudosiu ir toliau 

O prie kokiu prekiu tas molis padetas lentynose? Sukau sukau ratus eurokoj, bet taip ir nemaciau...

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 06, 18:56)
O prie kokiu prekiu tas molis padetas lentynose? Sukau sukau ratus eurokoj, bet taip ir nemaciau... 

Prie sukabintu kaukiu pakeliuose tokiuose vienkartiniuose. Geriausia butu paklausti pardaveju

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 06, 18:56)

dažniausiai matau apatinėse lentynose, pokeliuose jis būna, prie veido priežiūros priemonių arba tiesiog galima pasiklausti pas pardavėjas kur tas molis užslėptas