Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

O gal kas zinot geras plauku putas, parduodamas eurokos parduotuvese? rolleyes.gif
Atsakyti
hm, teks paciai ieskot tu putu, bet kad vis nepataikau... sad.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš molio biggrin.gif Bet didelio stebuklo nepajutau, nors ir nesitikėjau smile.gif Veidas tapo švelnesnis, bet kad labai pravalė nepasakyčiau. Reiks ilgiau panaudot. Dar nusipirkau Joanna Rzepa serumą plaukų galiukams. Man patiko thumbup.gif Galiukai tapo švelnesni, minkštesni. Ir prie to paties pasiėmiau Gaia kaukę, visai nieko thumbup.gif Plaukai nebe tokie išsipūtę po plovimo, tikiuosi ir toliau kaukė bus veiksminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 06, 01:20)
Nusipirkau ir aš molio biggrin.gif  Bet didelio stebuklo nepajutau, nors ir nesitikėjau smile.gif  Veidas tapo švelnesnis, bet kad labai pravalė nepasakyčiau. Reiks ilgiau panaudot. Dar nusipirkau Joanna Rzepa serumą plaukų galiukams. Man patiko thumbup.gif  Galiukai tapo švelnesni, minkštesni. Ir prie to paties pasiėmiau Gaia kaukę, visai nieko thumbup.gif  Plaukai nebe tokie išsipūtę po plovimo, tikiuosi ir toliau kaukė bus veiksminga ax.gif

kaip tau jo kvapas? g.gif man tai kažkos truputį nekoks rolleyes.gif bet šiaip tai ir man jis patiko, aš juo nakčiai taip riebiai sutepu plaukus visus, tik šaknų netepu, kai žinau kad ryt plausiu galvą, tai jėga thumbup.gif net balzamo nereikia
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 06, 15:13)
kaip tau jo kvapas?  g.gif  man tai kažkos truputį nekoks  rolleyes.gif  bet šiaip tai ir man jis patiko, aš juo nakčiai taip riebiai sutepu plaukus visus, tik šaknų netepu, kai žinau kad ryt plausiu galvą, tai jėga  thumbup.gif  net balzamo nereikia

Kai nusipirkau, visai patiko, bet dabar wacko.gif lotuliukas.gif
Ten tos ropės taip "kvepia"? biggrin.gif
Šiaip instrukcijoj rašo, kad nereikia nuplauti, bet tu kitaip naudoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 03, 10:04)
O gal kas zinot geras plauku putas, parduodamas eurokos parduotuvese? rolleyes.gif

As ten neseniai pirkau Rilken Maxx plauku putas, tai tikrai labai gerai fiksuoja, bet kai pradedu jas tepti man ju kvapas ant tiek cheminis kazkoks pasidaro, kad net nezinau, naudoju tik kai labai reikia stiprios fiksacijos unsure.gif
Atsakyti
Antra savaite kas antra diena tepu juodojo molio kaukes ir neturiu nei vieno balto spuogelio, kuriu iskildavo thumbup.gif Naudosiu ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 08 02, 22:22)
o pavadinimą gal prisimni? čia konkrečiai eurokos radai?  rolleyes.gif

UMA tas baliklis nagams smile.gif
Siandien Radviliskio Eurocosan uzsukom su drauge baigiantis darbui, tai isejom ne del to, kad viska apziurejom ar issirinkom, tiesiog buvo nemalonu ten likt nors minute ilgiau. Buvau su vaiku, jis aisku nenustygo vietoje, atsistojes prie bellaton nagu laku juos kilnojo ir deliojo, gal ne visus i ta pacia vieta, bet ten jie tikrai nebuvo isrikiuoti pagal spalva ar pan, pardavejai uzkliuvo tai, sako cia negalima kaitalioti vietu(tonas aisku ne is maloniuju), na butu gal ir nieko, vaikas aisku iskart kaip ir issigando, bet nurimo, tada atejo antra pardaveja sako potyliai anai, kas cia buvo, pirmoji atsako ai vaiko neziuri, ir abi sustoje, jau kad ims stebeti kiekviena musu su drauge zingsni, kaip kokios vagilkos pasijutom, greiciau susimokejom ir isejom.
Pati dirbu zmoniu aptarnavimo sferoje, suprantu darbo pabaiga, nuovargis ir pan, bet, kai iseini is parduotuves sugadinta nuotaika tikrai jau nebesinores i ja sugryzti. Ir eilini karta pajunti, kad taip gali buti tik Lietuvoje, kur nera tolerancijos nei vaikus auginancioms, nei busimoms mamoms.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 06, 18:29)
Antra savaite kas antra diena tepu juodojo molio kaukes ir neturiu nei vieno balto spuogelio, kuriu iskildavo thumbup.gif  Naudosiu ir toliau wub.gif

O prie kokiu prekiu tas molis padetas lentynose? Sukau sukau ratus eurokoj, bet taip ir nemaciau... doh.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Swiss O PAR plauku kauke su bambukais,visai nepatiko,laikiau kiek parasyta 1-2minutes,vienam kartui sunaudojau visa tubele uz 3.95,o poveikis deja deja.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 06, 18:56)
O prie kokiu prekiu tas molis padetas lentynose? Sukau sukau ratus eurokoj, bet taip ir nemaciau... doh.gif

Prie sukabintu kaukiu pakeliuose tokiuose vienkartiniuose. Geriausia butu paklausti pardaveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 06, 18:56)

dažniausiai matau apatinėse lentynose, pokeliuose jis būna, prie veido priežiūros priemonių arba tiesiog galima pasiklausti pas pardavėjas kur tas molis užslėptas tongue.gif
Atsakyti