QUOTE(Almera @ 2008 05 07, 09:33)
Sveikos mamytes. Mum tuoj 3 metukai, nuo rudens zadam eiti i si darzeli. Gal yra musu busimu bendragrupiu

Idomu kokios bus aukletojos, kokia grupe..?
Mes jau einam, bet nuo rudens būsim kitoje grupėje, tai gal ir bendragrupiai būsim
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 05 22, 20:36)
Neaišku kurioj grupėj būsit.

Dėl įvedamo nemokamo maitinimo nuo rudens, žada vėl diferencijuoti grupes pagal amžių ( dabar mišru ir 3 m, ir 5m - vienoj grupėj). Mano merginos Boružiukų grupėj bent jau sakė kad naujokų nebebus ir kitąmet, nes ir taip jau didelė grupė. Nebent koks vienas...
O kaip Boružiukų auklėtojos? Mus lyg į giliukus siųs, skaičiau ankstesnėse žinutėse, kad auklėtojos geros, bet žodinių ir kitokių atsiliepimų girdėjau
Įdomu, kad lanko giliukų grupę dabar, kaip situacija?
QUOTE(Spaliuke-Lapkrituke @ 2008 06 02, 18:35)
Na va, siandien pirma diena darzelyje buvom.
Mano vaikinukas mane nustebino - nei vienos asarytes. O mes dar tokie mazi, tik 1,7 amziaus.
Papuolem i SKRUZDELIUKU grupe. Visi vaikiukai tokie draugiski, malonus. Atejom, maniskis iskart "labas" tiesia, o jie savo zaisliukus pradejo nest ir rodyt
Aukletoja Asta labai miela, nuosirdi. Sauniai pasikalbejom.
Aisku, man rankos jau vaziuojant drebejo, jauciausi pati kaip per RUGSEJO 1-aja

ir tas jaudulys turbut nepraeis koki menesi. Eisim dabar po kokias 2-3 valandeles, iki pietu miegelio.
Gal kuriu mamyciu vaikuciai taip pat lanko sia grupe, prisijunkit, idomu butu pakalbeti ir pasidalinti mintimis
Mes jau šios grupės senbuviai, tiksliau mano mergina, nuo rudens startuos naujoj grupėj. Man ir auklėtoja Asta ir auklytė Julija

Maniškė ėjo noriai, ten mažuliukus ir naujokus "pašefuoja" ir pamaitina ir pasupa ir pamyluoja. kai pratinosi ir ėjau kartu, mačiau.