Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnis: l/d "Ąžuoliukas"

QUOTE(Almera @ 2008 05 07, 09:33)
Sveikos mamytes. Mum tuoj 3 metukai, nuo rudens zadam eiti i si darzeli. Gal yra musu busimu bendragrupiu  smile.gif Idomu kokios bus aukletojos, kokia grupe..?

Neaišku kurioj grupėj būsit. ax.gif Dėl įvedamo nemokamo maitinimo nuo rudens, žada vėl diferencijuoti grupes pagal amžių ( dabar mišru ir 3 m, ir 5m - vienoj grupėj). Mano merginos Boružiukų grupėj bent jau sakė kad naujokų nebebus ir kitąmet, nes ir taip jau didelė grupė. Nebent koks vienas...
Atsakyti
Na va, siandien pirma diena darzelyje buvom.
Mano vaikinukas mane nustebino - nei vienos asarytes. O mes dar tokie mazi, tik 1,7 amziaus.
Papuolem i SKRUZDELIUKU grupe. Visi vaikiukai tokie draugiski, malonus. Atejom, maniskis iskart "labas" tiesia, o jie savo zaisliukus pradejo nest ir rodyt smile.gif

Aukletoja Asta labai miela, nuosirdi. Sauniai pasikalbejom.
Aisku, man rankos jau vaziuojant drebejo, jauciausi pati kaip per RUGSEJO 1-aja ax.gif ir tas jaudulys turbut nepraeis koki menesi. Eisim dabar po kokias 2-3 valandeles, iki pietu miegelio.

Gal kuriu mamyciu vaikuciai taip pat lanko sia grupe, prisijunkit, idomu butu pakalbeti ir pasidalinti mintimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spaliuke-Lapkrituke @ 2008 06 02, 19:35)
Mano vaikinukas mane nustebino - nei vienos asarytes. O mes dar tokie mazi, tik 1,7 amziaus.
Papuolem i SKRUZDELIUKU grupe. Visi vaikiukai tokie draugiski, malonus. Atejom, maniskis iskart "labas" tiesia, o jie savo zaisliukus pradejo nest ir rodyt smile.gif

Aisku, man rankos jau vaziuojant drebejo, jauciausi pati kaip per RUGSEJO 1-aja ax.gif ir tas jaudulys turbut nepraeis koki menesi. Eisim dabar po kokias 2-3 valandeles, iki pietu miegelio.

Gal kuriu mamyciu vaikuciai taip pat lanko sia grupe, prisijunkit, idomu butu pakalbeti ir pasidalinti mintimis  thumbup.gif

maniske kaip tik nuo vakar sios grupes nebelanko mirksiukas.gif eina i didesniu grupe, nes pasak aukletoju tokius mazuliukus "terorizuoja ir musa":oh na maniskei uz 3men bus 3 metai ax.gif
Vaikai tai tikrai labai fainuciai sitoj grupej, nesijaudink tu del savo vaikucio, zinok tikrai geros aukletojos wub.gif pripras labai greit. Juk zaislainauaji, draaugu daug!!! i lauka dabar juos kiekviena diena veda!
Jei vaikas lieka darzeli be asaru tai as tik kelias dienas dabar vessciau iki pietu miego...nes maniske taip iki pietu miegelio ejo menesi, nors likdavo be asaru..o kai po mensio bandem palikt jau pietu miegeliui tai oi kaip grazudziai verke,ir vemdavo is streso...na bent jau aukletojos sake kad kai pradeda barsketi pietu stalo indai tai mano dukra jau ziaukciodavo, nes zinojo, kad po valgio eis miegucio...sunkiai persilauze, nesiguldaavo i lovele...tai tik DIDELIS ACIU auklytei Julijai, kuri nesiodavo, supuodavo kol uzmigdavao tada guldydavo i lovele, vel pabusdavo ir vel viska is pradziu....kol galu gale priprato miegot kartu su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2008 05 07, 09:33)
Sveikos mamytes. Mum tuoj 3 metukai, nuo rudens zadam eiti i si darzeli. Gal yra musu busimu bendragrupiu  smile.gif Idomu kokios bus aukletojos, kokia grupe..?

Mes jau einam, bet nuo rudens būsim kitoje grupėje, tai gal ir bendragrupiai būsim mirksiukas.gif

QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 05 22, 20:36)
Neaišku kurioj grupėj būsit.  ax.gif  Dėl įvedamo nemokamo maitinimo nuo rudens, žada vėl diferencijuoti grupes pagal amžių ( dabar mišru ir 3 m, ir 5m - vienoj grupėj). Mano merginos Boružiukų grupėj bent jau sakė kad naujokų nebebus ir kitąmet, nes ir taip jau didelė grupė. Nebent koks vienas...

O kaip Boružiukų auklėtojos? Mus lyg į giliukus siųs, skaičiau ankstesnėse žinutėse, kad auklėtojos geros, bet žodinių ir kitokių atsiliepimų girdėjau g.gif
Įdomu, kad lanko giliukų grupę dabar, kaip situacija?

QUOTE(Spaliuke-Lapkrituke @ 2008 06 02, 18:35)

Gal kuriu mamyciu vaikuciai taip pat lanko sia grupe, prisijunkit, idomu butu pakalbeti ir pasidalinti mintimis  thumbup.gif

Mes jau šios grupės senbuviai, tiksliau mano mergina, nuo rudens startuos naujoj grupėj. Man ir auklėtoja Asta ir auklytė Julija thumbup.gif Maniškė ėjo noriai, ten mažuliukus ir naujokus "pašefuoja" ir pamaitina ir pasupa ir pamyluoja. kai pratinosi ir ėjau kartu, mačiau.
Atsakyti
Mes nuo rudens eisim i Giliuku grupe, aukletojos Olga ir Natalija. Gal kas nors galetu pakomentuoti...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2008 06 16, 16:51)
Mes nuo rudens eisim i Giliuku grupe, aukletojos Olga ir Natalija. Gal kas nors galetu pakomentuoti...

Mes irgi atrodo keliausim i Giliukus. Labai noretume ka nors apie ta grupe suzinoti... Kiek teko girdeti, lopselinukus skruzdeliukus tai labai aukletojos globoja - aprengia, pamaitina ir visaip kaip rupinasi. O kaip su darzelinukais? Giliukai mazdaug nuo 2,5metu. Tai irgi nelabai gi dideli, kazin, ar neziuri i juos kaip i labai jau didelius ir savarankiskus? Ar tos giliuku grupes aukletojos geros, ar vaikai jas myli?
Atsakyti
QUOTE(judita @ 2008 06 17, 10:55)
Mes irgi atrodo keliausim i Giliukus. Labai noretume ka nors apie ta grupe suzinoti... Kiek teko girdeti, lopselinukus skruzdeliukus tai labai aukletojos globoja - aprengia, pamaitina ir visaip kaip rupinasi. O kaip su darzelinukais? Giliukai mazdaug nuo 2,5metu. Tai irgi nelabai gi dideli, kazin, ar neziuri i juos kaip i labai jau didelius ir savarankiskus? Ar tos giliuku grupes aukletojos geros, ar vaikai jas myli?

Darželyje jau nėra tokių "šiltnaminių" sąlygų, patys rengiasi, valgo... Kiek kartų mačiau lauke vaikų su "ne ant tos kojos" batais. Aišku turbūt ir nuo auklėtojų priklauso.

Man irgi labai įdomu apie giliukus. Mamos aūū, atsiliepkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2008 06 28, 14:01)
Darželyje jau nėra tokių "šiltnaminių" sąlygų, patys rengiasi, valgo... Kiek kartų mačiau lauke vaikų su "ne ant tos kojos" batais. Aišku turbūt ir nuo auklėtojų priklauso.

Man irgi labai įdomu apie giliukus. Mamos aūū, atsiliepkit  mirksiukas.gif

Kaimynų berniukas lanko "Giliukų" grupę, tai kiek iš pačios kaimynės supratau, labai faina auklytė, bet pasiklausiu ir daugiau informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2008 06 16, 14:51)

Laba,

Mes Giliukų grupės senbuviai.Šiemet mergaitė kaip tik išleistuves atšventė, o sūnelis dar metelius tikrai toje grupėje pabus (mes po lopšelio spec. pas direktorę prašėmės į Giliukų grupę, nes dukrytė jau buvo toje grupėje ir mums labai patiko).
Auklėtojos - manau labai geros. Vaikai turi pakankamai laisvės pasireikšti, nėra muštro doh.gif Tačiau dukrytė pirmai klasei paruošta puikiai. Vaikai į darželį su mielu noru eina (tai ne mano vienos bet ir kitų mamų pastebėjimas).Žodžiu tikrai vaikams toje grupėje gerai.
Tvarka - na taip kartais susinervuoju kada dukrytė susivėlusi būna, o sūnelis ne ant tos kojos batus užsidėjęs doh.gif bet tai ne nuolat
Juk svarbiausia kad vaikai laimingi ax.gif
Atsakyti
Mes ir lankysim šį darželį nuo rugsėjo tik dar nežinom į kokią grupę aš lopšelinukų ar darželinikų nes mano panelytei gruodį 3 metukai sueina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2008 06 16, 13:28)
O kaip Boružiukų auklėtojos? Mus lyg į giliukus siųs, skaičiau ankstesnėse žinutėse, kad auklėtojos geros, bet žodinių ir kitokių atsiliepimų girdėjau g.gif

Man auklėtojos labai patinka abi.
QUOTE(vasar_a @ 2008 06 28, 13:01)

Kurie nemoka - aprengia ir pamaitina, bet skatina patiems viską daryti. Manoji išvirkščiai dažnai daug ką susirengia. Su batais ne ant tų kojų, darželyje mačiau - bet lauke lakstančių visų batai "žiūri" į geras puses. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 11 liepos 2008 - 17:57
Merginos, kas nuo sio rudens einat i Giliukus? Paplepekim... Ka manot? Kaip viskas patinka?
Atsakyti