Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnis: l/d "Ąžuoliukas"

Sveiki,

Mano dukružė irgi startavo giliukuose, bet kol kas sunkiai eina g.gif Vis verkia, kad nori pas skruzdėliukus į grupę... Žiūrėsim kaip bus po adaptacijos. Man auklėtojos gal ir neblogą įspūdį paliko, bet šeimininkė tai gruboka pasirodė. Buvo sunegalavus maniškė, vėmė, kai atvažiavo paimt, tai auklėtoja su vaikais buvo lauke, o ji parvesta viena ant suoliuko koridoriuje sėdėjo, o šeimininkė savo kambarėlyje verysad.gif
Atsakyti
Darau isvada, kad siuo darzeliu visos labai patenkintos, net nera apie ka kalbeti smile.gif) As irgi labai patenkinta. Mano zuikutis taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2008 09 05, 10:22)
Darau isvada, kad siuo darzeliu visos labai patenkintos, net nera apie ka kalbeti smile.gif) As irgi labai patenkinta. Mano zuikutis taip pat smile.gif

kitais darzeliais nesidomejau, lanko tik si darzeli, t.y.jokio kito nera lankius tai neturiu su kuom palyginti, bet is esmes tai dukrai gerai, o jei jai gerai tai patenkinta ir as. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki busimi bendradarzelinukai biggrin.gif siandie man dziugi diena - uzrasiau i si darzeli savo dukryte. Labai dziaugiuosi, kad pavyko patekt, tai jau kitais metais nuo rugsejo 1 dienos pradesim lankyti. Labai tikiuosi ir manau, kad mums ten laaabai patiks. Dukryte kad dave kalbos ir ropot pas direktore ant sofos hihihi.gif, tai suzavejo iskarto. Na ir energijos sako - ot bus aktyviste. ax.gif

Kas dar ruosiates nuo kitu rugsejo pradet eit? smile.gif
Atsakyti
Mes startuosim Skruzdėliukuose, tik dar nežinau ar pavasarį ar nuo rudens... Tai susitiksim vistiek mirksiukas.gif Maniškis jau pažysta ir auklėtojas ir šeimininkę, drožia į grupę drąsiai, nes vaikščiojom sesės paimt iš ten. Tai man kažkaip visai ramu bus ten išleist, nes viskas jau pažystama smile.gif

Atsakyti
mano slibinas nuo 1,5 iki 4 metų lankė Ažuoliuką. Kai perėjom į kitą darželį, tai auklėtojos labai stebėjosi, kad vaikas yra lankęs darželį, kadangi net pieštuko normaliai nemokėjo laikyti. Pasak jų, vaikas tarsi išvis nelankęs ugdymo įstaigos, o augęs tik namuose. Naujo darželio auklėtojos klausė ar vaikus buvo ugdomas pagal darželio porgramą, ar jį darželyje mokino piešti, spalvinti, karpyti, lipdyti. Paėjus mėnesiui naujame darželyje, pati pastebėjau pokyčius ir dabar galiu lyginti. Ąžuoliuke buvo grupėje, kurią lankė 6 metų vaikai ir buvo ruošiami mokyklai. Todėl susidariau nuomonę kad mažiukams niekas dėmėsio ir neskyrė ir jų neugdė taip kaip reikėjo. Maniškis per vieną mėnesį naujame draželyje labai stipriai patobulėjo ir taisyklingai spalvinti, daryti karpinius, rašyti raideles ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2008 10 14, 14:25)
mano slibinas nuo 1,5 iki 4 metų lankė Ažuoliuką.  Kai perėjom į kitą darželį, tai auklėtojos labai stebėjosi, kad vaikas yra lankęs darželį, kadangi net pieštuko normaliai nemokėjo laikyti.

blink.gif kaip nemokejo piestuko laikyt? g.gif kazkas cia ne taip, kad jau taip aukletojos neskirtu demesio maziesiems g.gif na nenoriu tiket. As turiu atsiliepimu is pirmu lupu ir giminaiciu, tai nemanau, kad sakytu netiesa, o ju vaikai, lankantys si darzeli, dievina ji ir tevai yra super patenkinti siuo darzu. unsure.gif Nu v.z. kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O mes vistiek eisim ir paziuresim ko ten moko ir ko nemoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2008 10 14, 13:25)
mano slibinas nuo 1,5 iki 4 metų lankė Ažuoliuką.  Kai perėjom į kitą darželį, tai auklėtojos labai stebėjosi, kad vaikas yra lankęs darželį, kadangi net pieštuko normaliai nemokėjo laikyti. Pasak jų, vaikas tarsi išvis nelankęs ugdymo įstaigos, o augęs tik namuose. Naujo darželio auklėtojos klausė ar vaikus buvo ugdomas pagal darželio porgramą, ar jį darželyje mokino piešti, spalvinti, karpyti, lipdyti. Paėjus mėnesiui naujame darželyje, pati pastebėjau pokyčius ir dabar galiu lyginti. Ąžuoliuke buvo grupėje, kurią lankė 6 metų vaikai ir buvo ruošiami mokyklai. Todėl susidariau nuomonę kad mažiukams niekas dėmėsio ir neskyrė ir jų neugdė taip kaip reikėjo. Maniškis per vieną mėnesį naujame draželyje labai stipriai patobulėjo ir  taisyklingai spalvinti, daryti karpinius, rašyti raideles ir t.t.

Smalsu, kokią grupę lankėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2008 10 14, 14:25)
mano slibinas nuo 1,5 iki 4 metų lankė Ažuoliuką.  Kai perėjom į kitą darželį, tai auklėtojos labai stebėjosi, kad vaikas yra lankęs darželį, kadangi net pieštuko normaliai nemokėjo laikyti. Pasak jų, vaikas tarsi išvis nelankęs ugdymo įstaigos, o augęs tik namuose. Naujo darželio auklėtojos klausė ar vaikus buvo ugdomas pagal darželio porgramą, ar jį darželyje mokino piešti, spalvinti, karpyti, lipdyti. Paėjus mėnesiui naujame darželyje, pati pastebėjau pokyčius ir dabar galiu lyginti. Ąžuoliuke buvo grupėje, kurią lankė 6 metų vaikai ir buvo ruošiami mokyklai. Todėl susidariau nuomonę kad mažiukams niekas dėmėsio ir neskyrė ir jų neugdė taip kaip reikėjo. Maniškis per vieną mėnesį naujame draželyje labai stipriai patobulėjo ir  taisyklingai spalvinti, daryti karpinius, rašyti raideles ir t.t.

Tai miela mama Moonlit, kazin ar tik nebus pacios kalte, kad kaip sakai vaikas net pietuko nemokejo laikyti? Manau pirmoje vietoj tevai yra atsakingi uz vaiko ugdyma mirksiukas.gif
Pvz. as pati labai daug laiko skiriu savo vaiko ugdymui, nors ji ir lanko darzeli. Mano dukra jau dvieju metu 3 menesiu ismoko visas abeceles raides, puikiai skaiciuoja iki 20. Dabar jai jau trys metai, o ji jau bando raideles rasyt, sudet skaicius...ir tai tikrai ne darzelio aukletoju nuopelnas...o mano ir tecio, nes mes stengiames. O darzelis tik kaip priedas mirksiukas.gif
Ir dar toks mano pastebejimas, kad darzelis taip pat jai naudos labai daug duoda, kadangi grupeje yra ji viena is maziausiu, visi kiti vaikai 4 ir 5 metu tai ji is tu " gudragalviu" mokosi taip pat labai daug mirksiukas.gif
Nezinau kaip kitose grupese, bet mano dukros grupej tikrai vyksta manau normalus ugdymas, rubine visa buna aplijuota piesinukais, lipdinukais, o ir daineliu daug moka, eilerastuku mirksiukas.gif Idomu kokia grupe lanke jusu Slibiniukas g.gif
Atsakyti
Merginos, aš išsakiau savo asmeninę nuomonę, kurią susidariau palyginusi dvejus darželius. Neperšu jos jums. Esu mačiusi, kaip auklytė yra sudavusi vienam vaikui per galvą, kuris lauke užsimanė į tualetą. O kai pasakiau pastabą, tai liepė nesikišti. Dažnas reginys, kaip lopšelio grupės naujokiukas net dreba ir springsta iš verkimo, o nė viena auklėtoja nekreipia į tai dėmesio. Ne vieną kartą pati prieidavau, apkabindavau, pasisodindavau ant kelių ir nuramindavau.
Atsakyti
Nu tarsi ne apie ta pati darzeli kalba eina!!!
Nieko panasaus neteko nei matyti, nei girdeti. Maniskis taip pat startavo su asaromis, tai visuomet buvo paguostas, apkabintas, nuramintas.
Zinoma, buvo kelios pirmos dienos, kai nenorejo nei pas viena ant ranku, nes auklyte ir aukletojos sake, kad jos stengiasi pamyluoti, paciuciuoti tuos verksniukus, o jie nenori ir viskas. Bet po to ejo ant ranku kaip didelis.

Ir tikrai tuos maziausius visko moko, kiek darbeliu ant spinteliu prideta, kiek piesiama, lipdoma! O kaip graziai valgyt ismoke! Mociute atsistebet negali ax.gif

Turim dabar beda didele - nezinau, kaip atpratint ji kandziotis.... blush2.gif Gal kuri koki patarima parasytu. Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete savo patirtimi, ar teko "pereiti" tuos kandziojimus. Nes ir graziuoju kalbi, ir piktuoju, nepadeda...ir sako, kad daugiau taip nedarys, bet....veltui viskas.
Atsakyti
Turiu klausimuką mamytėm, kurių vaikučiai lanko šį darželį g.gif
Ar grupės, kurias lanko jūsų vaikučiai gauna kokias tai ugdymo priemones ar kitą inventorį, kurį privalo duoti darželis?

Iškilo klausimukas, kadangi viskas pradedant pieštukais ir baigiant stambiais pirkiniais yra perkama iš tėvų kišenės, ar taip turėtų būti? Dauguma tėvų susimastę tokia darželio veikla. Kokia situacija jūsų grupėse? doh.gif
Atsakyti