Lanke ir mano vaikas si darzeli.Trumpai paejom...nieko gero negaliu pasakyt apie si darziuka.Jau kita diena nuo isejimo ejom i kita darziuka,kaip diena ir naktis skyresi viskas.O ir vaiko reakcija naujam darzeli 100% kitokia nei buvo sitame.Kadangi matau kad lankosi pats darzelis situose forumuose manau turetu labai atkreipt demesi kas ten vyksta.

Darzely aukletojos

Tikrai esu labai patenkinta darzeliu, auginu dar viena maziuka :mamakuri butinai vesiu i sio darzelio lopselinuku grupe

QUOTE(kumba @ 2009 02 07, 00:30)
mamytė brangiuoji auklėtojų pareiga ugdyti vaikus o mokytojos mokyti vaikus. Nepainiuokite du skirtingus dalykus. DARZELYJE VAIKAS TURI PAZINTI PASAULĮ PER ŽAIDIMĄ O MOKYKLOJE MOKYTIS SU TĖVŲ PAGALBA.
Aš su tuom sutinku,nes mano drauge darželio aukletoja ir ji panasiai sako jos ne mamos,kad vaikus visko išmokytu čia yra mamu pareiga o,kad vaikas neišmoko tai gal nelabai jis pats norejo,nes jei vaikas nenores tai tu jo ir neišmokysi.

QUOTE(Deborah @ 2009 02 26, 20:43)

Darzely aukletojos

Tikrai esu labai patenkinta darzeliu, auginu dar viena maziuka :mamakuri butinai vesiu i sio darzelio lopselinuku grupe

Ir apie tai, kaip vyksta užsiėmimai, galime pasižiūrėti vis "atnaujinamomis" parodėlėmis su piešiniais, lipdiniais.
Šventės labai smagios suorganizuotos būna, užgavėnės kokios buvo

Mes kažkada lankėme šį darželį. Su pertraukomis. Antrą kartą nors ir vietų nelabai yra vis tiek mus įtalpino, ir laukti eilėj nereikėjo, ir jokių kyšių nedavėm niekada. Pirmą kartą renkantis, kas labiausiai patiko, kad darželis yra uždaras- nei pereinamas kiemas, nei judri gatvė šalia. Aplink visur žalia, vaismedžiai, tvarkinga. Yra viena ūkvedis, kuris viską puikiai prižiūri. Aišku darželiui trūksta lėšų, kad viskas būtų naujoviškai sutvarkyta (kaip ir kitiems darželiams), bet jie vis po truputį ką nors atsinaujina, tai santechniką, tai langus, tai loveles. Už 2 tėvelių pervestus procentus baldelius perka. Rinkliava buvo tik vieną kartą - lopšelio grupėj, kadangi buvo susidaužę daug indelių, norėjo juos suvienodinti, ir tuo pačiu atnaujino žaisliukus. Lopšelio auklėtojos - pasaka. Viena švelnutėlė meilutėle, kita labai daug veiklos duoda, viena kitą kompensuoja. Vyresnėlių grupėje auklėtojos taip pat su specialiu išsilavinimu, galima pakalbėti apie individualią savo vaiko raidą, auklėtoja atkreipia dėmesį, kur link reikia kreipti mokymąsi ir pan. Paklausus apie savo vaiką, nebūna standartinio - viskas gerai, klausė, gerai valgė. Man labai patiko, ir dukrai taip pat.
superinis darzelis su nuostabiom aukletojom ir puikia, saunia direktore. pagarba ten dirbanciam kolektyvui visam pradedant vadove ir baigiant ukvedziu. teritorija visuomet svari, tvarkinga, zole nupjauta, sniegutis nukastas. vaikas dziaugiasi kad kosyte skani kad bandutes siltos, valgo kiek nori tikrai nereikai po darzo skubeti vakarienes pakisti nes buna soti. aukletojos dirba daug ir nuosirdziai ir geriausiai apie tai pasako vaikas arba pastebi pati kad jau nauja raide raso jau eilerastukas naujas ar dar kokio sokio zingsniukas. verkiau kokia siemet padare programa mamytem
muzike dirba nuosirdziai ir daug. sokiu pamokos vyksta kuno kultura vyksta. kokie vaiko darbeliai
ir piesia ir lipdo ir konstruoja is ivairiu priemoniu. darzelyje jokiu neaiskiu rinkliavu. susimetem pries kaledas po tikrai mazai ir dar dabar stebiuosi kaip ten uzteko ir vaiku dovanom ir aukletojom simboliskai pasveikinti ir auklytem ir vaiku gimtadieniu dovanytem liko ir indukus nupirko naujus. zodziu nezinau kaip ten susisuko bet nerealiai
drauges pasakojo kad zymiai daugiau ir dazniau renka kituose darziukuose. zodziu jei kas matote kazkokiu trukumu siame darzelyje siulau palankyti kita koki darzeli ir po to pamatysit kuom jis geras ir prasysites atgalios. beje direktore nei prase nei sake kazka apie priemimo mokesti atejom pasiprasem prieme ir vis kai susitinkam maloniai pasiteirauja ar viskas gerai ar vaikas patenkintas ir ne menkaiusios uzuominos apie kazkokius kysius. jei lankosi sio darzelio darbuotojai aciu jums kad mano vaikas su didziuliu malonumu lanko si darziuka ir kad gauna viska ko jai siuo metu reikia.

Siandien buvo pirma diena siam darziuke
Jokiu minusu ar pastebejimu neturiu, kaip tik geras ispudis. Maziuke praleido kelias valandas ir buvo visad geros nuotaikos, jokiu zyzaliojimu kiap kad namuose pasitaiko. Aplinka tikrai tvarkinga, daug zaislu ir ivairiu, uzsiemimu tikrai pakanka.
Mes einam i Skruzdeliuku grupe, gal yra dar einanciu i sia grupe - padraugautume

Mes einam i Skruzdeliuku grupe, gal yra dar einanciu i sia grupe - padraugautume

QUOTE(gitute79 @ 2009 09 15, 16:42)
Na mes usiraseme irgi nuo 2 metuku, vasariui kai paskaiciau pradzia net isigandau, bet matau kad yra ir patenkintu mamyciu ir vaikuciu, tikiuosi ir mano mazei patiks, aisku jei priims dar. Idomu ar labai pilnos grupes..

jei uzsirase ir palike pareiskima, tai manau kad ir priims

o aukletojos tikrai nuostabios - ir pamyluos, ir paguos, ir nuramins, ir ant ranku paims, ir nusnekins, jei norisi vaikiukui paverkt, kad nera mamos salia. tikrai nuostabios dirba aukletojos. mano mazyle ten per savaite priprato ir jau palieku miegui - puikiai viskas vyksta

Mes padareme pertrauka siame darzelyje. Mamytes, ka gilite apie Giliuku grupe pasakyti? Kas ten naujo, gero, blogo..?
QUOTE(Daratele @ 2009 10 01, 17:59)
I kuri darzeli vedate vaika tamsta, ar siaip snipinejat po visus darzelius?
Ne jusu reikalas, tamstele... O jei manote, kad jusu - tai nevedu i joki ir niekas man neuzdraus dometis ir rinktis... ar ne tiesa?