Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naujagimis guli kartu lovoje ar atskirai lopšy

Sveikutes mamytes,
Būtų įdomu sužinoti, ar visada vaikiukas guli kartu su mama vienoje lovoje ( vos gimęs, jie mamai viskasa gerai) ar guldo į atskirą lopšiuką-lovytę.
kaip jums buvo? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Leidžia pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikučiui būna paruošta atskira lovytė, bet galima ir lovoje su mama guldyti. Man patogiau buvo,kai vaikas atskirai, tada nenuspausi netyčia.
Atsakyti
QUOTE(levandike @ 2008 07 31, 19:35)
Sveikutes mamytes,
Būtų įdomu sužinoti, ar visada vaikiukas guli kartu su mama vienoje lovoje ( vos gimęs, jie mamai viskasa gerai) ar guldo į atskirą lopšiuką-lovytę.
kaip jums buvo? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

kadangi kitų laisvų palatų Mažylyje tuo metu kai gimdžiau nebuvo, gavau 12 palatą, kur guldo laukiančias gimdymo. Ten to lopšiuko nėra. Manau, būtų atvežę man jį, jeigu būčiau paprašius, bet man labai norėjosi miegoti su savo vaikeliu. Kol buvau negimdžius, bijojau kad baisu bus miegoti kartu, kad galiu uždusint ir pan. Bet kai gimė, pamačiau kad neįmanoma to padaryti. Paprasčiausiai, labai gerai jaučiau savo vaikelį.
Atsakyti
gulejau palatoj kur kartu su maziuku miegot reikejo... smile.gif
Atsakyti
miegojo pas mane lovoj . kazkaip ten to lopsiuko nebuvo , o man ne i galva neatejo jo prasyti biggrin.gif po cezario buvau , atnese ir pagulde i lova - ir man buvo labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idomu: 03 rugpjūčio 2008 - 19:10
maniski pirmas dvi naktis isnese, nes po cz buvau, tai silpna, o paskui as prie saves guldziau ...man patogiau buvo, nei toj ju lovytej...;
Atsakyti
Mano kukuliuka pagulde man i lova ir man tai labiau patiko, nei atskirai, nors kiek pamenu siule lovyte-vezimuka, bet atsisakiau 4u.gif
Atsakyti
Mano palatoje iskarto loveles nebuvo, bet sake jei reikes, duos. Taciau kai paprasiau, tai rekomendavo miegoti vienoje lovoje, nes dukrytes svoris buvo nedidelis (3.136kg), sake bent kojos bus siltos wink.gif Ir visai gerai buvo, nes nereikejo kaskarta sokineti, kai valgyt norejo, o norejo labai tankiai smile.gif
Atsakyti
pas mane palatoje buvo tas lopsiukas, bet kai atveze po gimdymo, iskart mazule salia manes pagulde, nors jau po keliu valandu vaiksciojau. zodziu manau ten mama gali leliu savo kur nori migdyti, tikrai niekas nepriekaistauja jei guli su savo maziuku thumbup.gif p.s. gimdziau Mazyly pries 4 paras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavruke: 18 rugpjūčio 2008 - 18:53
Mano palatoje taip pat buvo tas lopsiukas, bet daug ramiau buvo kai pupa buvo su manim kartu lovoje, atrode, kad ir silciau jai ir saugiau su manim ax.gif Beto ir kursuose mums aiskino, kad geraiu kai vaikutis pirmomis dienomis buna su mama!
Atsakyti
Pas mane palatoj buvo lopsiukas, bet nepaklotas. tai gydytoja sake, jei noreciau - paruostu ji. Bet gydytoja rekomendavo miegot kartu su pupa, nes taip geriau vaikui.
Atsakyti