Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naujagimis guli kartu lovoje ar atskirai lopšy

Man irgi patare miegoti kartu su vaiku lovoj, nes taip jam silciau. Naujagimiai dar neskleidzia tiek silumos kad butu pakankamai silta. Tai nors ir buvau po cezario, is kart po reanimacijos man atveze maziuka ir visas dienas miegojom kartu. Siule nakciai paimti i kudikiu palata, bet norejau kad butu vaikutis salia smile.gif
Atsakyti
Gal kurios ir turi pasirinkimą kartu su vaiku vienoj lovoj miegot ar atskirai. Bet kai draugė per gimdymą nedavė pinigų, tai jai buvo pasakyta, kad laisvų lovelių vaikui nėra.
Atsakyti
Man pirma nakti gydytoja patare miegoti kartu su mazyle, o paskui buvo tokia pristatoma lovyte, mano lovos aukscio. Buvo labai patogu, vaikiuka visada matai, lengva pasiimti i savo lova maitinimui.
Atsakyti
Man patare salia guldytis, tai as taip ir dariau, nors buvo lovele ir dukrytei 4u.gif
Atsakyti
Lovytė vaikeliui yra. Bet patys gydytojai pataria mažylius laikyt savo lovoj, nes jiems ir šilčiau, ir išvengiamos netikėtos kūdykių mirtys(jei sustotų kvėpavimas), ir mamai daug patogiau smile.gif
Atsakyti
Labas visoms!!!
taip, palatose yra leliukams lovytės, bet aš guldžiausi pas save.. smile.gif jie tokie maži ir jiems šalta...būdavo, prisiglaudi prie savęs ir užmiršti, kaip sunku gimdyti..
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo dar iki dabar miegam kartu smile.gif taip pripratom viena prie kitos, kad nebegalim kitaip tongue.gif aisku po truputi jau miega savo lovytej, bet vistiek su mama geriau tongue.gif tai truputi nepatogu kai nori pabut dviese su vyru, bet juk yra ir kitu patogiu vieteliu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Pas mane palatoje nebuvo iš pradžių lovytės, bet paskui atvežė. Ji buvo mano lovos aukščio, be vieno šono, kuris prisistumia prie lovos. Tai labai patogu naktį thumbup.gif
Atsakyti
Sweikos mergytes-mamytes,kadangi turiu daug ko nespejome panesioti,gal Jumis sudomins?Uzsukite i mano parasiuka ir pasizvalgykite wub.gif Labai atsiprasau,kad Jus trukdau wub.gif
Atsakyti
pirmaji vaikiuka guldziau visada tik salia,atrode,kad susals ar dar kas atsitik,bet antraji atskirai,nes jis ramiai sau miegojo beveik visa nakti ir pati galejau patogiai issimiegoti. smile.gif
Atsakyti
Maniskiai miegojo kartu vienoje loveleje wub.gif Neemiau nei vieno i lova pas save nes jiems kartu saugiau buvo o ir gydytoja taip patare smile.gif Vyresneli emiau pas save tada ir jam ir man ramiau buvo wub.gif
Atsakyti
O mano vaikuciai kai tik gime buvo abu ramus, bet visa laika laikyti atskiroje lovyteje sirdis neleido. Juk tai toks stebuklas, kad norisi ji istisai liesti, matyti, jausti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina4u: 26 birželio 2009 - 12:56