Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naujagimis guli kartu lovoje ar atskirai lopšy

Kai perkėlė į palatą sesutė paguldė dukrytę į jai skirtą lopšiuką, po kelių minučių atėjęs MB paėmęs savo didžiausią turtą perkėlė pas mane thumbup.gif Lopšiukas taip ir liko nenaudotas. Niekas nieko nesakė nei už, nei prieš, o man taip patogiau buvo. Gimdžiau Krikščioniškuose.
Atsakyti
Mazyli, kur nori ten ir guldai. Man patogiau buvo lovoje salia vaiko guleti (buvo CP)
Atsakyti
yra lopsiukas vaikeliui, bet as guldziau pas save wub.gif nesinorejo atsitraukt nuo mazylio wub.gif
Atsakyti
Gimdziau velyku vakara, palatos perpildytos, daug gimdyviu. Mano palatoje nebuvo lovytes vaikiukui, gal ir butu dave jei buciau prasius g.gif bet man taip buvo gera visa nakti ziureti i maza mieganti bejegi kudikeli wub.gif neimanoma jo uzgult, teisiog jau esi MAMA ir kiekviena skruptelejims, atsidusimas girdimas ir gilaiusiame miege smile.gif
Palatos drauges mergyte klyke nakti, o as miegojau kaip kudikis, nieko negirdejau, kai tik sujudejo mazas mano irkart akys stacios bigsmile.gif abi juokemes, kad mamaos jausmas begalinis smile.gif
Man labiau patiko su vaikiuku miegot, tik grizus namo buvo sunku i ,lovyte guldyt, pripratau su mazu miegot blush2.gif
Atsakyti
as irgi miegojau kartu su savuoju maziuku smile.gif Buvo lovelė, bet kazkaip nelabai norėjosi i ja guldyti..
Atsakyti
nori kartu, nori lopsyje.. man buvo patogiau kartu smile.gif
Atsakyti
miegojom kartu, wub.gif tik diena idomumo delei buvom trumpam i lopsiuka pagulde smile.gif
Atsakyti
nezinau pas mus palatoj nebuvo lopsiuku, miegojom kartu,jei buciau prasius gal butu ir atveze,bet mums nereikejo wub.gif
Atsakyti
Miegojom kartu, tiksliau daugiau gulejom, nes mazyle istisai valge, beto i ta lovyte nesinorejo jos guldyt, kazkokia nemiela man ta lovyte pasirode smile.gif
Atsakyti
gulejom kartu, net nebuvo minties dukryte guldyt i lopsiuka wub.gif
Atsakyti
Aš irgi miegojau kartu su savo mažiuku smile.gif Kai jis žalia žymiai ramiau. O lopšiuku taip ir nepasinaudojom net dienos metu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai kartais trumpam paguldydavau į lovytę, bet ilgesnį laiką praleisdavo pas mane lovoj smile.gif
Atsakyti