Mazyli, kur nori ten ir guldai. Man patogiau buvo lovoje salia vaiko guleti (buvo CP)
Gimdziau velyku vakara, palatos perpildytos, daug gimdyviu. Mano palatoje nebuvo lovytes vaikiukui, gal ir butu dave jei buciau prasius
bet man taip buvo gera visa nakti ziureti i maza mieganti bejegi kudikeli
neimanoma jo uzgult, teisiog jau esi MAMA ir kiekviena skruptelejims, atsidusimas girdimas ir gilaiusiame miege
Palatos drauges mergyte klyke nakti, o as miegojau kaip kudikis, nieko negirdejau, kai tik sujudejo mazas mano irkart akys stacios
abi juokemes, kad mamaos jausmas begalinis 
Man labiau patiko su vaikiuku miegot, tik grizus namo buvo sunku i ,lovyte guldyt, pripratau su mazu miegot

Palatos drauges mergyte klyke nakti, o as miegojau kaip kudikis, nieko negirdejau, kai tik sujudejo mazas mano irkart akys stacios

Man labiau patiko su vaikiuku miegot, tik grizus namo buvo sunku i ,lovyte guldyt, pripratau su mazu miegot

as irgi miegojau kartu su savuoju maziuku
Buvo lovelė, bet kazkaip nelabai norėjosi i ja guldyti..

miegojom kartu,
tik diena idomumo delei buvom trumpam i lopsiuka pagulde

Miegojom kartu, tiksliau daugiau gulejom, nes mazyle istisai valge, beto i ta lovyte nesinorejo jos guldyt, kazkokia nemiela man ta lovyte pasirode

gulejom kartu, net nebuvo minties dukryte guldyt i lopsiuka

Aš irgi miegojau kartu su savo mažiuku
Kai jis žalia žymiai ramiau. O lopšiuku taip ir nepasinaudojom net dienos metu

Aš tai kartais trumpam paguldydavau į lovytę, bet ilgesnį laiką praleisdavo pas mane lovoj