Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 12, 22:55)
as turiu cekius surinkus kuriu niekaip nepriduodu... ax.gif bet kika kortele irgi galioja...ta pati nuolaida, nes tie patys seimininkai...nuolaida 5%.siaip pasiemus kortele kaupi taskus ir didini ta procenta bet jis jau dideja nuo super dideliu sumu po procenta....
o dabar musu vienam silvery 40% viskam, nes mazina parduotuve, tai negalioja nuolaidu kortele...tai ir neskubu jos eit pasidaryt...bet jauciu tuoj ir antra susirinksiu... doh.gif

Man padovanojo, tai net nezinau kaip ten kas biggrin.gif Tik maciau, kad irgi galioja Kikoje.

Papildyta:
QUOTE(R.A. @ 2008 08 13, 11:51)
Čia manieji smile.gif

Saunus thumbup.gif
Atsakyti
Gavau šiandien karoliukus tai pradėjau nuo paprastesnių.
Nauji.
user posted image
Atsakyti
R.A. mieli auskariukai 4u.gif
Irmiau, nu kokios dailios kilputes bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
R.A., irmius, grazūs auskarai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2008 08 12, 18:56)
reida, ar apie baltas gėlytes kalbi? jei taip,tai ten ant specialaus klipsų pagrindo karoliukai siuvinėti. nesunku tokius auskariukus padaryti, tik va tokį spec. pagrindą rasti tai jau sudėtingiau doh.gif

JO jo, situos turejau galvoje.

R.A. Labai grazus auskariukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Irmius ir tavo grazuoliukai.

O as nieko negaliu daryti laukiu kol is internetiniu parduotuviu atsius karoliukus ir detales. taip liudna ir nuobodu kai negaliu nieko daryt schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 13 rugpjūčio 2008 - 16:25
Laba diena.
Apžiūrėjau tiek daug grožybių, kad net galva sukasi. wub.gif

Labai norėčiau pabandyti pati savo rankomis susiverti auskarus. Gal kas galit patarti kur galima gauti bent vieną pamoką Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
Dėkoju blush2.gif
Lauružė - vo čia geriausia žinia biggrin.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir dar padariau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 08 13, 18:53)
Laba diena.
Apžiūrėjau tiek daug grožybių, kad net galva sukasi.  wub.gif

Labai norėčiau pabandyti pati savo rankomis susiverti auskarus. Gal kas galit patarti kur galima gauti bent vieną pamoką Vilniuje?  ax.gif

Labas, išmokti labai paprasta 4u.gif Aš savo bendradarbes pamokiau per 10 minučių, o toliau jau sava fantazija 4u.gif Galiu pamokyt biggrin.gif beje nikas girdėtas kažkur, turbūt iš temos kur mano mamka bendrauja cool.gif
Atsakyti
Oi mergaites kazka nugirdau apie Silver sity nuolaidu kortele...kaip suprantu reikia tam tikra suma surinkt..... o kokia?????
Atsakyti
uz 280 lt...cekiai gali buti ir silver city ir kika...bendri...tada pasiemi kortele kuria nori... 4u.gif arba kikos arba silverio...ir ten ir ten vienoda nuolaida gauni, tik jei turi silverio kortele, ten toliau kaupiasi taskai ir jau po 500 lt..ir tt...vis prisideda po 1 %, tiesa ir ciklanta kortele turi...ten reikia 300 lt surinkti ir gauni kortele...man rodos net didesne nuolaida buna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 13, 22:15)
uz 280 lt...cekiai gali buti ir silver city ir kika...bendri...tada pasiemi kortele kuria nori... 4u.gif arba kikos arba silverio...ir ten ir ten vienoda nuolaida gauni, tik jei turi silverio kortele, ten toliau kaupiasi taskai ir jau po 500 lt..ir tt...vis prisideda po 1 %, tiesa ir ciklanta kortele turi...ten reikia 300 lt surinkti ir gauni kortele...man rodos net didesne nuolaida buna... g.gif

Oi tai didele suma verysad.gif .....Man kaip pradendaciai ne pyragai....
Atsakyti