parasyk man i az savo prisijungima...paskui pasikeisi...ir daugiau nebeturesi problemu...

Bandau...http://public.fotki.com/RamuneBu/auskariukai/
nu va ir gavosi...
einu paziuret...

del nuotraukos ikelimo...pasistudijuosi ir iseis...ir per nuoroda galima pamatyti...
o auskariukai tai grazus...taip rupestingai suverti...tik vienas dalykas, ir labai pataisomas...kilputes istiesink...kad nebutu sulenkta...ta prasme eitu lygiai su auskariuku...vos vos su replytem patiesinti, kad taip kaip tiesus vinukas ir nueitu... 
tie antri labai jau idomiai atrodo...cia pati islankstei vielute ant kurios verei, ar koks pagrindas buvo????
labai smagiai atrodo... 
ir siaip kilputes tokios neblogos...

tie antri labai jau idomiai atrodo...cia pati islankstei vielute ant kurios verei, ar koks pagrindas buvo????

My Webpage
Na dar vieni kad gavosi.....
Papildyta:
Oi, lengva pasakyt del tu kilpuciu...as daug prakaito ten praleidziu
O tie sukti...tai ant piestuko apsukau.....paprasciausiai vielute...
Tikrai bedarant daug ideju ateina...
Na dar vieni kad gavosi.....
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 13, 23:17)
del nuotraukos ikelimo...pasistudijuosi ir iseis...ir per nuoroda galima pamatyti...
o auskariukai tai grazus...taip rupestingai suverti...tik vienas dalykas, ir labai pataisomas...kilputes istiesink...kad nebutu sulenkta...ta prasme eitu lygiai su auskariuku...vos vos su replytem patiesinti, kad taip kaip tiesus vinukas ir nueitu... 
labai smagiai atrodo... 

Oi, lengva pasakyt del tu kilpuciu...as daug prakaito ten praleidziu

O tie sukti...tai ant piestuko apsukau.....paprasciausiai vielute...
Tikrai bedarant daug ideju ateina...
ir tie treti...
idomus...ir grazus...
tik tu nedek atskirai nuotrauku i atskirus albumus...atsidaryk viena ir i ji viska sukrauk...
o siaip tikrai saunuole...
tokie kitokie ir labai smagus...
o kaip pati jauties po situ suvertu???nera noro sest urmu verti????ir susipirkti visus imanomus karoliukus????
o kilputes tai tau nieko perdaryt nereikia, tiesiog net su pirstais paimk ir i prieki juos palenk...kad lygiai nueitu su karoliukais...na nemoku pasakyt kitaip...

tik tu nedek atskirai nuotrauku i atskirus albumus...atsidaryk viena ir i ji viska sukrauk...

o siaip tikrai saunuole...

o kaip pati jauties po situ suvertu???nera noro sest urmu verti????ir susipirkti visus imanomus karoliukus????

o kilputes tai tau nieko perdaryt nereikia, tiesiog net su pirstais paimk ir i prieki juos palenk...kad lygiai nueitu su karoliukais...na nemoku pasakyt kitaip...

My Webpage
Na o cia vakaryksciai...man jie labai prie sirdies...
Zinai kaip sako KABLYS geras...
Vakar nuejau pirkt kokiu karoliuku....oi galva apsisuko.....bet va sitie krito i aki...labai...
Zodziu ramybes nebeturesiu......
Na o cia vakaryksciai...man jie labai prie sirdies...
Zinai kaip sako KABLYS geras...
Vakar nuejau pirkt kokiu karoliuku....oi galva apsisuko.....bet va sitie krito i aki...labai...
Zodziu ramybes nebeturesiu......

grazus...ir svarbiausia, kad prie sirdies...

NA va pagaliau....issiliejau...galiu rami eit gult....

QUOTE(aushrele @ 2008 08 13, 21:30)
Labas, išmokti labai paprasta
Aš savo bendradarbes pamokiau per 10 minučių, o toliau jau sava fantazija
Galiu pamokyt
beje nikas girdėtas kažkur, turbūt iš temos kur mano mamka bendrauja

Labutis. Smagus pasiūlymas, širdingai dėkoju, bet kažkaip į svečius brautis

Linkėjimai mamkai, nes nežinau kuri.