Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

prasom prasom...aisku klausimai but geriau vaizdiniai... biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus auskarai. idomu ar sunku padaryti juos
Atsakyti
ziurint kokius...o siaip reikia tik noro ir fantazijos... mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va ka prirezgiau nauji auskariukai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
oi kokie fainuoliai... wub.gif tikrai grazus... mirksiukas.gif
Atsakyti
keisti man jie, bet patinka biggrin.gif
Atsakyti
aciukas Gabii__ 4u.gif
Gegytė aciukas 4u.gif , nors gal ir keisti, bet man mieli, nezinau nuotraukoj kazkaip idomiai atrodo, reiktu perfotkinti, bet liabai tingisi rolleyes.gif , mat tie kubiukai vienodo dydzio, bet foto atrodo g.gif o ausytese dar kitaip atrodo rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
nu zodziu saunuole... tongue.gif prasom cia nesiteisinti, viskas labai grazu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 22, 21:40)
nu zodziu saunuole... tongue.gif prasom cia nesiteisinti, viskas labai grazu.... biggrin.gif

siaip tai nesiteisinu, tik rastu mastau lotuliukas.gif tempertura savo daro, darau auskariukus ir problemu nematau doh.gif rolleyes.gif o rytoj muset baisesiuos ka pridirbsiu hihihi.gif ir ateisiu jus pasiurpinti ka pridarysiu ph34r.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiam laukiam:)))ryt gal ir as ikelsiu...pridirbta jau...visa taure apkabineta, paruosta fotografavimui...bet jau kaip nekenciu fotkinti, tai... doh.gif susinervinu, kad nesigauna taip kaip istikro atrodo...nu bet reiks atlikti si darba... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 22, 22:06)
laukiam laukiam:)))ryt gal ir as ikelsiu...pridirbta jau...visa taure apkabineta, paruosta fotografavimui...bet jau kaip nekenciu fotkinti, tai... doh.gif susinervinu, kad nesigauna taip kaip istikro atrodo...nu bet reiks atlikti si darba... doh.gif  biggrin.gif

tei jau kaip nors vistiek prisiruosi mirksiukas.gif tei va su tuo fotografavimu, man tai doh.gif desimt kadru ir dar pasiziuri jau kompe ir nieko gero doh.gif niu tei rytoj didzioji foto sesija ir prezentacija thumbup.gif
Atsakyti
nu bandysiu...jei ryt nepavyks tai sekmadieni pazadu:))))))
Atsakyti