Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Gabii__ man pirmi wub.gif ir antri thumbup.gif , o antruose cia kaip g.gif teip suprantu pati narpliojei, jau kelinta syki mnatau toki burbuliuka is vielutes, tei daba sakau paklausiu mirksiukas.gif ax.gif i da biski paklausiu, tuose pirmuose kur tie laseliai suverti ant tu apvaliu rinkikiu, tai pirkai ar pati darei rolleyes.gif priklausinejau nesamoniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 24 rugpjūčio 2008 - 09:44
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 23, 22:53)
na idedu pora auskariuku kaip zadejau...ne visus nufotkinau normaliai...
ir neisideda kazkaip nuotrauka...tingiu dabar aiskintis, tai kas nores per nuoroda prasom paziureti;)
http://picasaweb.goo...lt/indnar/Nauji

Nu jau pirmieji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 08 20, 22:47)

Fainuoliai tikrai. Man labai grazu kekiniai. Reik surast laiko ir kantrybes tokiems. Reikia susiimti i rankas biggrin.gif
Bat va daba galvoju ar maciau kur pirkti grandineliu daliu....o gal jus ne taip darot????Ka????

Papildyta:
Tiesa aciu Gabii uz visus padrasinimus.....paspaudimus geraja prasme....uz uzvedimus.....uz patarimus... thumbup.gif
Atsakyti
oi aciu mergaites...aurelija_ma...as tau i az parasysiu del antru... biggrin.gif o pirmi tai, tokie sulenkimai padaryti, kilputes is vielos ir deta, kabinta. 4u.gif
Atsakyti
Gabii_ labai grazūs auskarai... bigsmile.gif
Atsakyti
dekui labai... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Auksarankės Jūs, atskleiskit gražių kilpučių paslaptį verysad.gif
Man tai tiesiog pomėgis, nesu sukūrus daug auskariukų, gal kokius 10, bet su kilputėm vis prastai... Nusipirkau tas replytes kilputėm, tai kai turiu tiesiog vielutę, tai gražiai padarau pirmąją kilputę, bet jeigu jau suveriu auskarą ir reikia padaryt kilputę auskaro kabliukui...kažkaip neišsimiklinu savo rankos, sugadinu keleta vielučių, kol kažkas padoresnio išeina verysad.gif Va ir dabar suvėriau auskariukus, bet net nekyla ranka fotkint ir jums rodyt...
Atsakyti
nu jau nu jau...manau, kad dar labai ir pati save nuvertini...imesk paziureti, tada bus aisku kas nesiguna... mirksiukas.gif
Atsakyti
Žydraakė
Man lyygiai tas pats buvo.. Pirmiausia sedėdavau su paprastais smeigtukais iki ašarų ir darydavau kilputes. Paskui ant smeigtuku gaudavosi idealios. Bet tik suverdavau auskara ir mėgindavau vėl š gaudavosi. Bet tik treniruotės ir užsispyrimas padėjo pasiekt rezultato kuriuo džiaugiuos. Nors ir dabar būna nepavyksta pirmu kartu, tai ir pirštus nukankinu kol paskausta. Nenuleisk rankų tik. mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau už paskutinės nuotraukos kokybę, nes su blicu, tamsiam kambaryje...bet taikiau į kilputes smile.gif
Va čia visi mano lobiai blush2.gif Pirmasis darbelis - raudoni varvekliai ir paskui tobulėjimo tvarka iki paskutinio.
Atsakyti
as tik nesuprantu kam jus jas moketes daryt nesuverus...iskart ir praktikuot suverus reik...be to suverus, man asmeiskai daug lengviau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 24, 19:47)
as tik nesuprantu kam jus jas moketes daryt nesuverus...iskart ir praktikuot suverus reik...be to suverus, man asmeiskai daug lengviau... g.gif

Tai gal gali susukt filmuką ir parodyt unsure.gif
Jetus, bais sunku kalbėt tik rašant apie tą kilpučių darymą doh.gif
O kaip tiksliai apskaičiuot, kokio ilgio vielutės galiuką palikt jau suvėrus akmenėlius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 24 rugpjūčio 2008 - 18:57