Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

niu Gabii__ man tai kaip kad pirmuose auskariukuose pamatau tokias kilpeles, ir auskarai grazus visi visi thumbup.gif
Atsakyti
Na, grazus jusu auskariukai tongue.gif
Atsakyti
radau jūsų temelę ir manau, kad reikėtų prisijungti smile.gif (jei priimsit wink.gif ) pabandžiau, patiko... ir pagavau kablį doh.gif dabar noriu dar dar ir dar biggrin.gif žinių dar nulis, bet vis tik mano trys pirmieji jūsų teismui ax.gif
http://public.fotki....0808010019.html

beje... gal kuri susidūrėt...tie auskariukai su daužtu krištolu tik nupirkus ir suvėrus buvo balti...o dabar pasidarė skaidrūs g.gif kaip tai suprast a ??? blink.gif
Atsakyti
labai aciu visom... mirksiukas.gif
Tarasca...man tie juodi labai grazus...(na kaip tik mano skonio... ax.gif ) ir kaip pirmi bandymai, tai super...tikrai...o kas bus toliau... tongue.gif
Atsakyti
ačiū Gabii__ smile.gif tik jie ne visai juodi - ten Kairo naktelė smile.gif aš, beje, tavo puslapiuką irgi aplankiau - super smile.gif labai jaukūs, mieli papuošalai thumbup.gif

o gal žinot kokių psl internete, kur su nuotraukom parodyta, kaip lankstyti ir t.t. ? aš pažioplinėjau, bet to ko norėčiau dar neradau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2008 08 03, 19:23)
radau jūsų temelę ir manau, kad reikėtų prisijungti smile.gif (jei priimsit wink.gif ) pabandžiau, patiko... ir pagavau kablį  doh.gif  dabar noriu dar dar ir dar biggrin.gif  žinių dar nulis, bet vis tik mano trys pirmieji jūsų teismui  ax.gif 
http://public.fotki....0808010019.html
beje... gal kuri susidūrėt...tie auskariukai su daužtu krištolu tik nupirkus ir suvėrus buvo balti...o dabar pasidarė skaidrūs  g.gif  kaip tai suprast a ???    blink.gif

man tie juodi irgi super, labai puosnus atrodo good.gif o realiai labai graziai blizga kairo naktis. mamai dariau auskarus ir pakabuti is tu karoliuku, labai patenkinta buvo.
Atsakyti
Saule, originalūs darbai thumbup.gif

Gabi__, kaip visad nuostabu wub.gif
Papildyta:
Tarasca, tavieji irgi super, elegantiški wub.gif nepatikėčiau, kad čia pirmieji darbukai ax.gif beje, youtube'e yra nemažai naudingų filmukų
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 08 03, 21:17)
Saule, originalūs darbai  thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif

As labai uzsinorejau pabandyt daryt burbuliukus, labai graziu darbeliu senesnej jusu temelej maciau, studijuoju dabar shemas, bet niekaip kol kas neperprantu.
Atsakyti
aha, reiks youtube pasižiūrėti, sako pagal Karla Kam galima daug išmokt. o kaip su tuo daužtu krištolu? negi niekam taip nebuvo? g.gif
Atsakyti
Dar pora darbeliu ir visoms geros savaites, isvaziuoju ryt atostogaut 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
saule kokie paskutiniai simptaiski

Tarasca - man taip nebuvo, bet skaiciau, kad tas dauztumas nusilupa.
Atsakyti
ačiū, L.o.v.e ...gaila, jei taip sad.gif

Saule gražūs darbeliai thumbup.gif ir gerų atostogų wink.gif
Atsakyti