Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Sveikos, wink.gif dailių auskariukų prikūrėt smile.gif
Mano nauji, eksperimentiniai, iš mano ištapyto šilko ir stikliukų
user posted image
Atsakyti
nu labai labai nuostabus... wub.gif o ant kokio pagrindo cia tas silkas uzdetas?ant modelino? g.gif
Atsakyti
ohoo... thumbup.gif net nesitikėjau, kad dar ir taip galima padaryt..su šilku.. blush2.gif

niu įkelsiu vakarykščius

http://public.fotki....0808030017.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarasca: 04 rugpjūčio 2008 - 09:42
Smagu čia ateiti... Nes kas kartą randu puikių darbelių wub.gif Šaunuolės thumbup.gif
Nenoriu ir aš atsilikti blush2.gif

Čia mano pakabutis su auskarais, bet kadangi auskarai dominuoja (nes jų 2 biggrin.gif ) tai dedu čia biggrin.gif

Pakabutis (be grandinėlės) ir auskarai. Stiklas, Swarovskio kristalai, sidabrinė grandinėlė, sidabriniai intarpai, sidabrinės detalės, sidabriniai kabliukai.
user posted image
Atsakyti
[quote=~Migla...Miglelė~,2008 08 04, 10:11]
Sveikos, wink.gif dailių auskariukų prikūrėt smile.gif
Mano nauji, eksperimentiniai, iš mano ištapyto šilko ir stikliukų
Labai originalu, o tai svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabii__,Tarasca,Aruna, ačiū smile.gif
Gabii__, čia dariau sagų aptraukimo medžiaga principu, ant kartono su paminkštinimu aptraukiau, o blogojoj pusėj prisiuvau panašų šilkinį lopinėlį, kad nesimatytų suraukimo blogojoj pusėj .
Atsakyti
aaa...o ne per lengvas gavosi???reiktu pabandyt siaip su medziaga kazka tokio... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Migla, geruliai Tavo. Vikuti wub.gif spalvos...

Mano vieni:
user posted image
Atsakyti
Vaida P man ziauriai patiko tie oranziniai auskariukai( cia anoj temoj). Labai labai... bigsmile.gif
Atsakyti
Gegytė, nuostabūs tavieji ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 08 04, 20:31)
Vaida P man ziauriai patiko tie oranziniai auskariukai( cia anoj temoj). Labai labai... bigsmile.gif

Ačiū ačiū ax.gif
Atsakyti
Gegytė fainuoliskai zavingi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti