Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

skaitinejau ziurinejau ir pameciau galva tarp jusu grozybiu smile.gif sugalvojau ir as ka nors padaryt grazaus (jei tik iseis wink.gif ) tad tikiuosi greitai ir as ka nors parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 08 27, 09:47)
R.A. ir Aurelija_Ma, labai graziu auskariuku pagaminot thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Stai as keleta irgi padariau:

Ačiū 4u.gif

Taviškės man lb patiko tie paskuriniai dveji auksariukai cool.gif Patarimas: fotkink be blico, nes atšvaitai matosi ax.gif

QUOTE(tanzania @ 2008 08 27, 10:17)
skaitinejau ziurinejau ir pameciau galva tarp jusu grozybiu smile.gif sugalvojau ir as ka nors padaryt grazaus (jei tik iseis wink.gif ) tad tikiuosi greitai ir as ka nors parodysiu biggrin.gif

Lauksim darbelių 4u.gif
Atsakyti
R.A. aciu ir uz patraimus. Siaip ir fotkinu be blico, bet buvo diena juodai apsiniaukusi ir prie blogo apsvietimo tai taip ir gavosi automatiskai. O dar mano kompas sugedes. Tai teko is MB kompo viska siusti, kuriama jokiu koregavimo programu nera. Tai todel tokios nuotraukos nevykusios blush2.gif

Tenzania, sekmes kuryboje, laukiam rezultatu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
reida acius 4u.gif o tie antri ne medinukai unsure.gif jei teip tai grazuciai thumbup.gif
Atsakyti
R.A.,
o man normaliai matosi viskas ant tos zvakides. g.gif Cia kaip kieno nuotraukos. Pvz. Vikuti nuotrauku fonas visad labai grieztas, as megstu kazkokiu detaliu prikaisiot... Man asmeniskai visai geros tavo nuotraukos - matosi ir detales, ir akmenys, ir technika. O ko daugiau noret?
Buna tokiu nepavykusiu foto, kad ir ant graziausio lygiausio fono darytu, kuriose svarovskiai atrodo kaip apdulkeje stikliukai is senienu parduotuves mirksiukas.gif

Reida, grazuciai auskarai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

Aurelijos_Ma, taip ten medinukai smile.gif Dariau pagal uzsakima.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 08 27, 21:03)
R.A.,
o man normaliai matosi viskas ant tos zvakides.  g.gif  Cia kaip kieno nuotraukos. Pvz. Vikuti nuotrauku fonas visad labai grieztas, as megstu kazkokiu detaliu prikaisiot... Man asmeniskai visai geros tavo nuotraukos - matosi ir detales, ir akmenys, ir technika. O ko daugiau noret?
Buna tokiu nepavykusiu foto, kad ir ant graziausio lygiausio fono darytu, kuriose svarovskiai atrodo kaip apdulkeje stikliukai is senienu parduotuves  mirksiukas.gif

Ačiū už gražius žodžius, palaikymą smile.gif

Aš neįsižeidžiau dėl narių kritikos. Tiesiog leidžia susimąstyt, kaip gražiau ir geriau padaryt... cool.gif
O foną derinu priklausomai nuo darbelio, nuotaikos smile.gif

Vakarykščiai darbeliai rolleyes.gif

rožinė svaja
user posted image

meilės šviesa

user posted image

sniegelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 28 rugpjūčio 2008 - 09:05
Labukas!
Noriu ir pasirodyt savo pirmuosius darbelius rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man ypač prie širdies drugeliai, tokie mieli wub.gif
Atsakyti
BabyGrite, kaip pirmieji darbeliai, atrodo kaip ne pirmieji biggrin.gif Saunuole, grazu.

O stai mano dar keli:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakarykstes nemigos rezultatas...
http://public.fotki....i/pict5660.html
Atsakyti
user posted image
Atsakyti