Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Gegyte, Aurelija_ma, dekui wink.gif
Atsakyti
Aurelija_ma,
nu siaubas kaip grazu swoon.gif user posted image
Atsakyti
manieji
user posted image

na o jūsų darbai kaip visda visų gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Lauružė aciukas biggrin.gif
gugile niu lyg ir faini, nors labai jau prastai matosi lens.gif
niu mano fotkes irgi nera nerealios, o auskariukai tai jau jums spresti cool.gif
varvekliukai - atejo jums pasirodyti rolleyes.gif
user posted image
o cia visas likes geris
Atsakyti
labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 08 26, 20:29)
niu mano fotkes irgi nera nerealios, o auskariukai tai jau jums spresti  cool.gif
varvekliukai - atejo jums pasirodyti  rolleyes.gif
http://img182.images...ekliukaitp5.jpg

Ne fotkėse esmė, o gražiuose darbeliuose thumbup.gif
Papildyta:
Maniškiai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 08 26, 22:22)
Ne fotkėse esmė, o gražiuose darbeliuose  thumbup.gif
Papildyta:
Maniškiai  ax.gif

niu va cia tai matosi viska kuo puikiausiai, ir gali ta grozi pamatyti, fainuciai mirksiukas.gif 4u.gif
juupeer aciukas 4u.gif
Atsakyti
aurelija_ma, bandyk kabančius fotkint, visai kitaip atrodo wink.gif Jei neturi manekeno, galima ant taurės ir pan. Pvz, aš pradėjau ant žvakidės afrikietės user posted image
Atsakyti
mergaites grazus auskariukai... 4u.gif as tik del R.A auskariuku...man asmeniskai jie labai pradingsta, ir kazkaip nukreipia zvilgsni, bei gerai nesimato, vien del tos figuros ant kurios fotografuoji...kazkaip vienspalviam fone atrodo isrysketu labiau...bet cia tik as taip manau, gal ir klystu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabii__, gal ir tavo tiesa, juk nesu kokia menininkė, dizainėrė... tiesiog man pasirodė gražu, neįprasta ir nufotkinau tongue.gif
Vis tiek žmonės daugiau žiūri į patį darbelį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 08 25, 21:29)
Žydraake, vielutė virš karoliuko nulenk 90laipsių kampu, tada lenk kilputę. smile.gif Bus apvali, ne iš pirmo karto, bet bus, pamatysi smile.gif O anuos perdaryk, netingėk, gražus darbas bus mielesnis akiai  wub.gif  bigsmile.gif

Pasitikslinu: palenkt vielutę į šoną 90 laipsniu kampu, kad ji kone siektų karoliukus? O tu pati kilputes darai su paprastom replytėm ar kažkokiom specialiom?
Atsakyti
R.A. ir Aurelija_Ma, labai graziu auskariuku pagaminot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Stai as keleta irgi padariau:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti