QUOTE(Akutee @ 2008 11 04, 11:29)
Labas visoms,
Pradedu ir as dometis EKO
Apie sveikesni maista, produktus, gydymasi ne vaistais, o arbatelem zoleliu..ir pan. Tik aisku patirties tame dar ne visai turiu... bet visko ismokstama..
Turiu viena bedele... niekaip nagaliu ismokt kovoti su svoriu...
Apie kovą su antsvoriu yra atskiros temos sm, ten rastum nemažai patarimų

.Kas dėl ekologjos ir antsvorio, tai tik tiek, kad maisto priedai matyt didina apetitą, jų reikia vengti.O kitos taisyklės, tai bendros, kad nevalgyti saldumynų, greito, riebaus maisto.Aš siūlyčiau pavartoti papildų su jodu, nes gyvenant Lt, jo trūksta, o su tuo susiję ir medž. apykaitos sutrikimai.Nerašei, ar daug valgai, ar sportuoji, kada svorio priaugai, kokios to priežastys.
Kai aš noriu kiek svorio numesti, tai griežtų dietų nebesilaikau, nes nuo jų tik atvirkštinis efektas buvo, o tiesiog visko valgau, bet saikingai, nevalgau vakare.Būtinai gaunu ir riebalų su maistu, nes kitaip nejaučiu sotumo.Ta prasme ir mėsytės valgau, ir sviesto, jei salotas, tai su duona .Nes kitaip jaučiu nuolatinį alkį, kas ne į naudą.
Laikantis dietos, maistas vyrui, tikrai problema.Nes jei pati vakare nevalgau, o vyrui normalią vakarienę ruošiu, tai tikrai sunku atsilaikyti.Geriausia nematyti maisto.Gal vyras pats galėtų gamintis?O kai l. valgyt norisi vakare, tai man padeda greipfrutas, na dar ir apelsinas, tik ne obuolys, nuo kurio kaip tik l. padidėja apetitas.