Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikos darbstuoles smile.gif
gal kuri turit liuto schema? ax.gif
butu dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 08 04, 14:38)
Sveikos, siuvintojėlės  4u.gif  labai noriu pasirodyti savo pirmąjį menką, labai menką darbelį, kuris labai mane įkvėpė siuvinėti toliau  ax.gif

http://public.fotki....as/img3855.html
Apvadėlių gražesnių padaryti nebeišėjo...  blush2.gif na, aš dar tik pradedanti

gal galetum atsiust man sia schemute, mano mazoji sesyte ji labai dievina tai jai kada issiuvineceu ax.gif
Atsakyti
sypsenelex įkeliu nuorodą, ten daugiau kitty sukelta. Aš ir planuoju greitu laiku katuką siuvinėt, sesės dukrytei

http://picasaweb.goo...m/luann50/Kitty
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 15:36)
klaunas man labai liūdnas, net verkti noris į jį pažiūrėjus

Taip, bet tai ne visas paveiksliukas

tuom man jis ir patiko, nuo jo sklinda tokia ramybe, susimastymas, as jame matau gilie minti..jis man labai prie sirdies
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 16:42)
sypsenelex  įkeliu nuorodą, ten daugiau kitty sukelta. Aš ir planuoju greitu laiku katuką siuvinėt, sesės dukrytei

Labai aciu pauksciuk aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 08 04, 15:53)
Parsisiunčiau, bet kažkodėl meta klaidas ir nenori instaliuot...  verysad.gif

ir man nenori instaliuot schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 08 04, 13:58)
turiu labai gerą programą, puntotek vadinasi, padaro viską, spalvų kodų raktą, išskaido paveikslėlį į norimą lapų skaičių ant popieriaus, netgi parodo kaip turėtų atrodyti išsiuvinėtas.  bigsmile.gif

o gal galeciau as paprasyt, kad man schemute padarytum... blush2.gif as visiskai nesigaudau su tom programom doh.gif tai man laaabai padetum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 08 04, 14:38)
Sveikos, siuvintojėlės  4u.gif  labai noriu pasirodyti savo pirmąjį menką, labai menką darbelį, kuris labai mane įkvėpė siuvinėti toliau  ax.gif

Apvadėlių gražesnių padaryti nebeišėjo...  blush2.gif na, aš dar tik pradedanti

Labai mielas darbelytis wub.gif Net šypsotis pradėjau rolleyes.gif Aišku, kad turi važiuoti toliau ir nenustoti siuvinėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 04, 16:00)
o gal galeciau as paprasyt, kad man schemute padarytum...  blush2.gif as visiskai nesigaudau su tom programom  doh.gif  tai man laaabai padetum  ax.gif

Parašiau AŽ

P.S. Jau žinau apie kokią klaidą šnekat lotuliukas.gif man irgi tas pats buvo doh.gif kol susigaudžiau kame reikalas. Kai instaliuoji, išmeta tokią lentelę, kur reikia paspausti Aceptar. Kitoje lentelėje, galima pasirinkti kur norime, kad instaliuotų mūsų programą, jei vieta tinkama reikia spausti (jokiu būdu nespausti Salir) tą nupieštą kompiuterį, o vėliau instaliuojasi
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 08 04, 17:52)
Labai aciu pauksciuk aciuks.gif
Papildyta:

ir man nenori instaliuot  schmoll.gif  g.gif

aha, man ir kazkodel neleidzia
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 08 04, 17:27)
Parašiau AŽ

P.S. Jau žinau apie kokią klaidą šnekat  lotuliukas.gif  man irgi tas pats buvo  doh.gif  kol susigaudžiau kame reikalas. Kai instaliuoji, išmeta tokią lentelę, kur reikia paspausti Aceptar. Kitoje lentelėje, galima pasirinkti kur norime, kad instaliuotų mūsų programą, jei vieta tinkama reikia spausti (jokiu būdu nespausti Salir) tą nupieštą kompiuterį, o vėliau instaliuojasi

Vaaa, dabar kitas reikalas, viskas isiinstaliavo, dekui uz paaiskinima, pati tikrai net nebuciau sugalvojus kad spaust ant kompiuteriuko doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O patikėkit kol man "dašuto" doh.gif gal iš kokio 15 karto, vėliau kažkaip visai netyčia pamačiau tą kompiuteriuką, pamaniau, kad reikia jį paspausti, o kai gavosi, tai visaip save keikiau, kad anksčiau to negalėjau padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo darbuką, gaila nieks taip ir neatspėjo ax.gif Čia servetėlės kampukas, iš viso bus šešios smile.gif

user posted image

Tik foto nekokia gavosi blush2.gif
Atsakyti