Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 04, 22:06)
visi darbeliai traukiasi plaunant, ypac tas pasitraukimas jauciamas ant didesniu darbeliu. galima po biski patampyt slapia irlyginant, as savo gerves taip "istampiau", paveikslui , metai laiko nesusitrauke mirksiukas.gif

As irgi tampiau, bet neisitampe tiek kiek reikejo, bet niekis gerai kad bent kiek liko siulem, o sakyk gal zinai priezasti sito reikalo? gal medziaga prasta? o gal nevertetu skalbti kartame vandenyje? jei tai naturalu turbut reiktu palikti didesnius krastu apsidraudimui ane? smile.gif
o kaip butu su su skalbemais dalykais, kiekviena karta kai plauni taip ir traukiasi vis kas kart? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGORIA: 04 rugpjūčio 2008 - 20:23
jei skalbi labai karstam vandeni, tai manau veliau neturetu trauktis(nors gali dar kazkiek pasitraukt, bet tikrai ne 3cm, gal kelis mm), bet siaip jei nera labai demetas darbas as skalbiu su vos drungnu, nes gali pasitraukt ir saltam vandeni
tiesiog perkant audini, jei audiniu parduotuvej, turi but lapelis su audinio charakteristika(rekomenduojama skalbimo, lyginimo temp)
nors as visada palieku daug daugiau, veliau sonus apkarpau,lieka ivairiom smulkmenom medziagytes, nes skupus (taupus) moka dukart, cia bus pamoka ir tau, nes mokomes is savu klaidu

del susitraukimo, tai pastebejus, kuo minkstesne kanva tuo labiau linkus pasitraukt
reik skalbt siuvinetus dalykus zemesnej temperaturoj, nors siuliukai (dmc) galima skalbt 90 laipsniu t., bet reik nepamirst audinio kad jis prie aukstesnes t, gali trauktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 04 rugpjūčio 2008 - 20:34
Noriu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį ax.gif ax.gif tiesa yra brokas rėminant....reikia perrėminti.....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 19:54)

o šiaip nesitikėjau, kad taip gerai gausis, mažiukas malūniukas, schemoj prasčiau atrodo blush2.gif , net mano vyrui patiko smile.gif

Labai gerai atrodo, net nebūčiau kreipus dėmesio į schemą, kaip į niekalą, o va koks geras rezultatas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 04, 17:14)
Labai mielas darbelytis  wub.gif  Net šypsotis pradėjau  rolleyes.gif Aišku, kad turi važiuoti toliau ir nenustoti siuvinėjus  thumbup.gif

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(NKriste @ 2008 08 04, 22:07)
Noriu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį  ax.gif  ax.gif tiesa yra brokas rėminant....reikia perrėminti.....

user posted image

user posted image

Nuostabus pirmasis darbelis 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį  ax.gif  ax.gif tiesa yra brokas rėminant....reikia perrėminti...

Fainuolis darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ir aš parodyti savo pirmąjį darbelį  ax.gif  ax.gif tiesa yra brokas rėminant....reikia perrėminti.....

Kai pirmas darbelis tai thumbup.gif .
Aš ryt nešiu rėmint metrikus, kuriuos šeštadienį padovanosiu.
Kaip fainai persitvarkė GA, ten dar visokių fainų dalykėlių atsirado wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 08 04, 23:36)

Kaip fainai persitvarkė GA, ten dar visokių fainų dalykėlių atsirado  wub.gif

Jau GA veikia VCUP'e?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 04, 23:46)
Jau GA veikia VCUP'e?

Taip jau veikia ir aš net apsipirkau šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 08 04, 17:27)
P.S. Jau žinau apie kokią klaidą šnekat  lotuliukas.gif  man irgi tas pats buvo  doh.gif  kol susigaudžiau kame reikalas. Kai instaliuoji, išmeta tokią lentelę, kur reikia paspausti Aceptar. Kitoje lentelėje, galima pasirinkti kur norime, kad instaliuotų mūsų programą, jei vieta tinkama reikia spausti (jokiu būdu nespausti Salir) tą nupieštą kompiuterį, o vėliau instaliuojasi

Ačiū 4u.gif , pavyko, tikrai, pati esu maketuotoja, bet tikrai nebūčiau sumąsčiusi, jog reikia paspausti kompiuteriuką... g.gif blink.gif

Dabar teks perprasti ispanų kalbą ir išmokti naudotis šia programa... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 05 rugpjūčio 2008 - 06:53
QUOTE(winia @ 2008 08 04, 22:28)
Labai gerai atrodo, net nebūčiau kreipus dėmesio į schemą, kaip į niekalą, o va koks geras rezultatas  didis.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 08 04, 19:37)
Kadangi viena mamytė, manęs paprašė paaiškinti, kaip ta Puntotek programėle naudotis, įkeliu failiuką, kad visos galėtumėt pasimokyti.

http://mokymas.vaizdelis.lt/

Didelis dekui 4u.gif Na ir darbelio apturejai smile.gif
Einu krapstyti ta programa gal kas pavyks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 04, 14:48)
Oi, kaip ir atsiminei  ax.gif  Bet nea, pamačiau, kad per daug man ten bus darbo, kad 4 kojinių iki Kalėdų nelabai išsiuvinėsiu, tai nutariau daryti dėžutes tokias, ant kurių išsiuvinėsiu vaikučių vardus. Jau vieną vardą čia rodžiausi, dabar laukiu paštu ateinančių dėžučių, ir gražinsiu jas ten visaip, tada pasirodysiu. Bet ačiū už rūpestį labai  blush2.gif

Tai cia ne rupestis, cia smalsumas blush2.gif
Nesusipratau, kad tas dezutes gi vietoj kojiniu darysi. Tai labai laukiam pasirodant su dezute pirmaja. Ir gamybos proceso prasom nepamirsti pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti