Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Oi, žinokit, atsidariau savo sekantį rinkinį ir kaip nervas pajamė mad.gif Viskas su juo tvarkoj, bet nepagalvojau, kiek ten darbo bus doh.gif 45 cm skersmens, smulkus baisiai, 54 skirtingi siūlai doh.gif Po kokių 3 metų parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 21, 12:37)
Oi, žinokit, atsidariau savo sekantį rinkinį ir kaip nervas pajamė mad.gif Viskas su juo tvarkoj, bet nepagalvojau, kiek ten darbo bus doh.gif 45 cm skersmens, smulkus baisiai, 54 skirtingi siūlai doh.gif Po kokių 3 metų parodysiu lotuliukas.gif

54 siūlai blink.gif aš jau su 20 vargstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet turėtų labai gražu gautis, spėju wub.gif
Atsakyti
oho kiek daug blink.gif sekmės siuvinėjant mirksiukas.gif ir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 21, 09:43)
54 siūlai blink.gif aš jau su 20 vargstu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet turėtų labai gražu gautis, spėju wub.gif

Nu aš šiaip irgi manau, kad bus nieko g.gif Tik kad darbo tai nerealiai doh.gif Ir naudojama ir po pusė kryžiuko, ir po 2, ir po 3, ir po 4 siūlus siuvinėjimui, ir spalvas maišyti reikia siūlui, vieną tokį, kitą tokį, žodžiu.... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(asarele54 @ 2008 08 21, 09:45)
oho kiek daug blink.gif  sekmės siuvinėjant mirksiukas.gif ir kantrybės mirksiukas.gif

Aha, va, kantrybės man labiausiai ir reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 21, 11:37)

Turbut kazkur jau praziopsojau, o koki paveiksla siuvinesi? 4u.gif
Atsakyti
man tai patinka su daug spalvų darbai, nes jie tikroviškiauu atrodo.
aišku darbo gal ir daugiau, kai reikia siuvinėti blendingu, bei skirtingų storių gijom, bet pabaigus ir pamačius galutinį vaizdą tai manau verta wub.gif

Būtų įdomu pamatyti, kas ten per rinkinys, ir kaip atrodo. O kodėl rašai kad medžiaga labai smulki? Kelinta ten aida>? 18ct? aš tai tik su tokia siuvinėju, nes 16 tai stamboka, net ir ant lino blush2.gif

Nors kiti tai sako, "oi kaip smulkiai" aš jiem sakau, kad gali būt ir smulkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 08 21, 10:11)
Turbut kazkur jau praziopsojau, o koki paveiksla siuvinesi?  4u.gif

Miegantį angelą sode blush2.gif Bus į miegamąjį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2008 08 21, 10:18)
man tai patinka su daug spalvų darbai, nes jie tikroviškiauu atrodo.
aišku darbo gal ir daugiau, kai reikia siuvinėti blendingu, bei skirtingų storių gijom, bet pabaigus ir pamačius galutinį vaizdą tai manau verta wub.gif

Būtų įdomu pamatyti, kas ten per rinkinys, ir kaip atrodo. O kodėl rašai kad medžiaga labai smulki? Kelinta ten aida>? 18ct? aš tai tik su tokia siuvinėju, nes 16 tai stamboka, net ir ant lino blush2.gif

Nors kiti tai sako, "oi kaip smulkiai" aš jiem sakau, kad gali būt ir smulkiau lotuliukas.gif

Oi, kokių sudėtingų klausimų tu čia man uždavei biggrin.gif

Va šitas paveikslas

Jau radau, kad 14ct aida, rašo, kad 50 spalvų, bet iš tikrųjų tai 54 lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad 14ct aida nėra smulki, nebent prieš tai siuvinėjai ant dar stambesnis.

Kas dėl paveikslo tai nematytas ir labai įdomiai atrodo bigsmile.gif spėju daug vargsi su perėjimais spalvų,
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 08 21, 10:40)
tai kad 14ct aida nėra smulki, nebent prieš tai siuvinėjai ant dar stambesnis.

Kas dėl paveikslo tai nematytas ir labai įdomiai atrodo bigsmile.gif spėju daug vargsi su perėjimais spalvų,

Aš dabar pagalvojau, kad gal man taip atrodo, nes tas paveikslas baisiai didžiulis g.gif
O dėl vargimo tai ir aš taip manau, turėsiu, ką veikti artimiausius 3 metus lotuliukas.gif
Atsakyti
koks gražus paveikslas wub.gif bet daug darbo reiks ideti ir kantrybės
Atsakyti
Viktoriuk, tai kaip ir koleges ta prasme busim biggrin.gif mano paveikslas 150 (apytiksliai) spalvu ... pasiimi siuvineti viena kvadraciuka (10*10) tai sedi sedi, nes spalvu tam kvardateli bent 20 doh.gif doh.gif o kai pasiziuriu kokio dydzio jis tai ir mane ne tiek kad nervas, bet SIAUBAS paima lotuliukas.gif nu bet darbe vis atsiverciu galutini varianta ir vis kaupiuosi kaupiuosi ... biggrin.gif tipo, ikvepiu pati save biggrin.gif bet is tikro ziauru ...o dar su tokiu mano uzimtumu tai is viso doh.gif

visgi manau galutinis rezultatas yra i ka paziureti ir galima savim didziuotis ax.gif

bet kokiu atveju sekmes siuvinejant! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 21, 11:18)
bet kokiu atveju sekmes siuvinejant!  mirksiukas.gif

Aha, tau irgi biggrin.gif

Apie užimtumą aš irgi pagalvoju, mokslai, darbas, vertimai.. Tik spėk suktis, ale kažkaip užsikabinu aš ant siuvinėjimo, nu labai nervus ramina, kai įsivažiuoji. Vakar tai tik gadino lotuliukas.gif
Atsakyti