Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 08 20, 22:42)
Vat vat,-is cia sitos schemos parsisiusti negaliu g.gif O gal turi kur issisaugojus? unsure.gif

man ir neina, kaži kokios čia reikai programos?
Atsakyti

QUOTE(juratere @ 2008 08 20, 22:42)
Vat vat,-is cia sitos schemos parsisiusti negaliu g.gif O gal turi kur issisaugojus? unsure.gif

As turiu parsisiuntus, bet tuo formatu, tai jeigu neturit tos programos instaliuotos, tai ir neskaitys. Nelabai zinau kas cia per programa as ja senai jau turiu, kazkada vyras padare, turbut PATTERN MAKER VIEWER. Zinokit, tik tiek ir galiu padeti, nes naudojant sia programa siuvineju. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 20 rugpjūčio 2008 - 22:20
QUOTE(etaeta @ 2008 08 20, 21:10)
Va is cia parsisiunciau
http://stitchfanclub...urmort.html_269
Cia perskaityti schema reikalinga spec. programa, pas mane kompiuteryje ji instaliuota, nezinau, kaip pas tave. Kitu formatu schemos neturiu  4u.gif

o as jau apsidziaugiau, pamacius kad is stichfanclub siunteis ir tik programos reikejo ir viska parsiunte. o pasirodo cia visai kas kita, niekur nerandu tos savo zirafos schemos verysad.gif taip ja isimylejau, nieko kito nekyla rankos siuvinet doh.gif

QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 08 20, 21:35)
Merginos, o kaip jums toks pasparto naudojimas?
http://picasaweb.goo...953638638284674

man tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
asarele54, puikus paveiksliukai .... drinks_cheers.gif man ypatingai antrasis uzkliuvo thumbup.gif

o pasportas .... g.gif man tai ganetinai idomiai ziurisi ...va tik kad nebutu pakabintas ant lygiai tokios pacios sienos, nes kazkaip susilieja ...o pvz ant baltos ar kokios vienspalves sienos tai man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukas auksarankes, kartas nuo karto paskaitineju pas jus... kai buvau nestuke.gif daug siuvienjau... dabar stengiuos bent po siuliuka i diena susiuvient smile.gif
turiu toki prasymuka, gal kuri turit tokia schemute: vaikiuko galvytes konturas ant juodos kanvos... buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Rne, o jau grazuuuuus doh.gif niekur net nemaciau tokio ... schmoll.gif ir as noriuuu ..... blush2.gif pasidalink kaaaa... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 08 20, 22:35)
Merginos, o kaip jums toks pasparto naudojimas?
http://picasaweb.goo...953638638284674

Oi, nea, man tai nepatink, atrodo, kad vargšas paveikslėlis tiesiog ant sienos priklijuotas ir neaišku kodėl dar per didelis rėmelis ant viršaus užvarvolintas. Šiaip, aišku, jei būtų siena kita, tai būtų ir visai gražu turbūt.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 08 20, 23:20)
As turiu parsisiuntus, bet tuo formatu, tai jeigu neturit tos programos instaliuotos, tai ir neskaitys. Nelabai zinau kas cia per programa as ja senai jau turiu, kazkada vyras padare, turbut  PATTERN MAKER VIEWER. Zinokit, tik tiek ir galiu padeti, nes naudojant sia programa siuvineju.  4u.gif

mergaitės, turiu ir pattern maker viewer, ir kitą (beroc pattern viewer) install'us. Jeigu reikia, rašykit AŽ arba pasiknaisiokit po senesnes temukes, buvo nuorodos, iš kur jas parsisiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 20, 17:20)
pklausti galiu blush2.gif
gal kas matet schemute sito paveikslelio - prizadejau dovanu isiuvineti butent sita bet apsizioplinau  doh.gif pas mane schemute neaiski, ten nedaug spalvu bet vistiek - gal kas netycia uzmatysit blush2.gif tik ne is picasa - nes is ten man tos chemutes ir neryskios doh.gif

Turiu šio paveikslo schemutę ganėtinai ryškią, jei reiks - rašyk a.ž., nes kurį laiką nebūsiu prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 21, 09:35)
Oi, nea, man tai nepatink, atrodo, kad vargšas paveikslėlis tiesiog ant sienos priklijuotas ir neaišku kodėl dar per didelis rėmelis ant viršaus užvarvolintas. Šiaip, aišku, jei būtų siena kita, tai būtų ir visai gražu turbūt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man taip pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 08 20, 21:15)
Turiu. Kur siųsti parašyk į až. mirksiukas.gif

aciu 4u.gif forrne@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 21, 10:04)
Rne, o jau grazuuuuus  doh.gif niekur net nemaciau tokio ...  schmoll.gif ir as noriuuu ..... blush2.gif pasidalink kaaaa...  blush2.gif  lotuliukas.gif

butinai pasidalinsiu, jei kas nors su manimi pasidalins hihihi.gif nes pas mane tai ta schemute labai neaiski doh.gif bet maciau kai kurios merginos gali mums padeti ax.gif
visoms acius aciuks.gif clap.gif
Atsakyti
ačiū už pagyrima,galvojau kad nekokie tie mano darbeliai
Atsakyti