Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

aciu visoms, patarusioms smile.gif
Atsakyti
Zinau kad sulej mokydavomes bet jei dabar reiketu turbut nemokeciau pertakiuoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žuvyte, parodyk vaizdą ar pavadinimą, tuoj surasime ebėjuje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 12:34)

O aš irgi turiu dabar pora klausimų - gal kuri esate kur matę nuorodą, kaip reikia mereškuoti, t.y. peltakiuoti audinio kraštą. Noriu vieno siuviniuko kraštą nupeltakiuoti ir visai nebeprisimenu, kaip daryti. Bandziau ieskoti internete, bet nelabai pavyko. Aisku, greiciausiai rasciau kokioj senoj knygoj, ale jos visos pas mama, kol ten nukaksiu...

Aš tai dar prisimenu, kaip reikia peltakiuoti, tik nemoku paaiškinti žodžiu... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 06, 12:42)
Žuvyte, parodyk vaizdą ar pavadinimą, tuoj surasime ebėjuje  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aha, jau su tuo ebėjum ir taip mane užkrėtei biggrin.gif Bet blogiausia, kad neturiu nei ką parodyti, nei pavadinimo turiu, turiu tik kažkokią seną schemą, be rakto ir be pavadinimo. Kaip nors turbūt vadintųsi "Kows in the "rūkas" lotuliukas.gif Kaip angliškai rūkas g.gif Arba "Kows in the morning rūkas"
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 12:13)
  Kaip angliškai rūkas  g.gif 

mist - rūkas, migla mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
sitos Lanarte karves? Cows in the Morning Mist?.. man jos ir is kazkur buvo uzsitrigusios, tik neina suprast kodel. tongue.gif einu paziureti, ar ebay yra. tongue.gif

Radau viena. 4u.gif 370074558621 Nepigus visai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toli: 06 rugpjūčio 2008 - 12:34
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 11:34)
O aš irgi turiu dabar pora klausimų - gal kuri esate kur matę nuorodą, kaip reikia mereškuoti, t.y. peltakiuoti audinio kraštą. Noriu vieno siuviniuko kraštą nupeltakiuoti ir visai nebeprisimenu, kaip daryti. Bandziau ieskoti internete, bet nelabai pavyko. Aisku, greiciausiai rasciau kokioj senoj knygoj, ale jos visos pas mama, kol ten nukaksiu...

- google "мережка"

pvz:
- http://sundukby.by.r...d/merej_ant.htm
- http://www.rukodelie.by/04/041402.php
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 13:13)
drinks_cheers.gif  Aha, jau su tuo ebėjum ir taip mane užkrėtei biggrin.gif Bet blogiausia, kad neturiu nei ką parodyti, nei pavadinimo turiu, turiu tik kažkokią seną schemą, be rakto ir be pavadinimo. Kaip nors turbūt vadintųsi "Kows in the "rūkas"  lotuliukas.gif  Kaip angliškai rūkas  g.gif  Arba "Kows in the morning rūkas"

Cows in the morning fog /mist lotuliukas.gif bet jau paguglinau, nieko tokio neradau doh.gif

o geras, kažkas jau ir fiotkę įdėjo, bet pavadinimą labai tiksliai atspėjome lotuliukas.gif

Žuvyte, sorry, bet radau pirkti rinkinuką lotuliukas.gif netgi visai nebrangus ir atsiunčia jie greitai lotuliukas.gif kaaaaaaaaaaaaaaarvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 06 rugpjūčio 2008 - 13:10
QUOTE(toli @ 2008 08 06, 13:25)
sitos Lanarte karves? Cows in the Morning Mist?.. man jos ir is kazkur buvo uzsitrigusios, tik neina suprast kodel. tongue.gif  einu paziureti, ar ebay yra.  tongue.gif

Radau viena.  4u.gif 370074558621 Nepigus visai.  unsure.gif

Oi, net nesitikejau, kad kas ras, taip seniai aš jas turiu, galvojau jau pamirštos seniai visų smile.gif Ačiū labai. Toli, matyt patinka tau karvės, ir avataras toks į temą lotuliukas.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 08 06, 13:39)

Aha, einu mokytis, ačiū labai.

QUOTE(winia @ 2008 08 06, 14:04)
Cows in the morning fog /mist  lotuliukas.gif bet jau paguglinau, nieko tokio neradau  doh.gif

o geras, kažkas jau ir fiotkę įdėjo, bet pavadinimą labai tiksliai atspėjome  lotuliukas.gif

Žuvyte, sorry, bet radau pirkti rinkinuką  lotuliukas.gif netgi visai nebrangus ir atsiunčia jie greitai  lotuliukas.gif kaaaaaaaaaaaaaaarvės

Nu, winia, subankrutysi tu mane visai, ale vis tiek teks pirkti, baisiai jau jos man mielos blink.gif
Atsakyti
Help, kas esat siuntusios is sewandso 4u.gif
Per kiek laiko jie atsiuncia kai uzsisakot i Lietuva? Ir jeigu mokejau kreditine, tai ten suvedziau reikamus duomenis ir daugiau jokiu pavedimu daryti nereikia? blush2.gif I emaila patvirtinima gavau su uzsakymo numeriu, tai taip suprantu, kad jau uzsakiau, ane? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 13:53)
Nu, winia, subankrutysi tu mane visai, ale vis tiek teks pirkti, baisiai jau jos man mielos  blink.gif

Taip taip, cia winia del islaidavimo kalta drinks_cheers.gif As tik uzsukau i ta karviu ruke nuoroda sewandse paziureti, o baigesi tuo, kad nusipirkau visa siuvinejimo rinkini bigsmile.gif (netycia pamaciau ta, kuri svajojau issiuvinet, bet schema labai prasta turejau) bigsmile.gif
Atsakyti
Zhuvycia labai nori tų karvių? Ką duosi už tai, kad gautum karves? ax.gif tongue.gif
Atsakyti