Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 08 06, 23:16)
hehe...man ir pačiai su savo išlaidumu nelengva, jei ką  karsta.gif
o dėl sew&so, pirkau iš jų tris ar keturis kartus, atsiųsdavo į Vilnių per savaitę nuo shippingo (išsiuntimo) dienos. Jei suvedei kortelės duomenis, daugiau nieko daryti nebereikia smile.gif

manau, kad faina pirkti dalykus hobiui, tai nepergyvenkit dėl bankroto  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi hobiu tai jau negailiu per daug, tik kai vyras kartais sumąsto paskaičiuoti pinigus, gana sunku išspausti man, kur dingo kokie 200-300 Lt lotuliukas.gif Bet jis mano geras, nors jeigu jis savo meškerėm tiek išleistų kas mėnesį g.gif g.gif g.gif

O beje, winia, tu iš e-bajaus tai kur pasiimi siuntinius, ar atneša namo, kaip tada mokėti muitą?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 23:20)
drinks_cheers.gif  Aš irgi hobiu tai jau negailiu per daug, tik kai vyras kartais sumąsto paskaičiuoti pinigus, gana sunku išspausti man, kur dingo kokie 200-300 Lt  lotuliukas.gif  Bet jis mano geras, nors jeigu jis savo meškerėm tiek išleistų kas mėnesį  g.gif  g.gif  g.gif

O beje, winia, tu iš e-bajaus tai kur pasiimi siuntinius, ar atneša namo, kaip tada mokėti muitą?

pasiimu pašte, ateina pranešimas smile.gif
bet aš muitus moku tik už knygas iš amazonės, o daugiau niekur nesu mokėjus, man rodos dažniausiai parašo, kad tai dovana. ant voko būna dažnai parašyta "be mokesčių", o kartais išvis nieko neparašyta.

šiaip muita reikia mokėti nuo septyniasdešimt kažkelių litų (įskaitant ir siuntimo kainą) smile.gif

aj, o jei tau įdomu, kaip tą muitą sumokėti, tai jei atsiunčia į paštą, pašte vietoj ir sumoki, o jei per, pvz, Fedex, tada reikia nulėkti iki mutinės, ten jie kažką patikrina, tada į banką sumokėti, atgal į muitinę...šlykštu, bet per fedexą siuntė tik japonijos amazonė, tai gal ir neverta nervintis, jei nereik iš japonijos pirkti:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 06 rugpjūčio 2008 - 22:42
QUOTE(Aruna @ 2008 08 06, 20:16)

Belandžiodama internete radau puslapiuką, lyg tai anksčiau nemačiau - didelių grožybių radau, tik reikia prisiregistruoti.

johttp://rankdarbiukolekcija.mylivepage.com/image/436_Siuvin%C4%97jimas

Juratere, ten diptiką su gėlėm ir paukščiukais mačiau

Tai dabar pasakok,-kur ten ka galima rasti? rolleyes.gif Jau spejau ir ten ilysti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 06 rugpjūčio 2008 - 22:45
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 06, 23:20)

Taigi sewanso yra Anglijoje, taigi cia Europos Sajunga, tai nera muito. rolleyes.gif Is visokiu Amerikiu ir kitu panasiu saliu gali pripaisyti muita.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 08 07, 00:20)
Taigi sewanso yra Anglijoje, taigi cia Europos Sajunga, tai nera muito.  rolleyes.gif Is visokiu Amerikiu ir kitu panasiu saliu gali pripaisyti muita.

Tai sewanso tai zinau, bet aš iš ebajaus irgi esu užsisakiusi, laukiudabar, tai ten iš Amerikės siųs. Durniausia, kad pats rinkinukas kainavo vos 5 dolcus, o atsiuntimas - 25 doh.gif
Atsakyti
help.gif
Sveikutės,
Niekaip nenustoju ieškoti, ką čia savam vaikeliui padaryt, ir labai patiko šis paveiskliukas, bet turiu žurnale spalvotą schemą, o spalvų rakto nėra. verysad.gif Esu rinkusi pati siūlus, bet ten kur žolė, pavieniai kryželiai taip susilieja, kad nesuprasi kokios ten spalvos. Gal kuri užmatėte internete tokią schemą su raktu? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
cacuk, o kaip tau šis, man jis labai mielas

user posted image

arba

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 rugpjūčio 2008 - 07:43
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 07, 08:41)
cacuk, o kaip tau šis, man jie labai mielas

Gražus wub.gif , bet norėčiau didesnio. Tas paveiksliukas, kurį įkėliau, 260x140 kryžiukų...

O antrasis kokio dydžio? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 07 rugpjūčio 2008 - 07:47
Nėra didelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, aš čia visai ne į temą, bet koks gražus tavo avataras dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2008 08 07, 00:20)
Taigi sewanso yra Anglijoje, taigi cia Europos Sajunga, tai nera muito.  rolleyes.gif Is visokiu Amerikiu ir kitu panasiu saliu gali pripaisyti muita.

aga, bet mes apie ebėjų kalbėjom..ten pardavėjai labai dažnai būna iš JAV, Kinijos, Australijos smile.gif bent jau aš nesu pirkus iš Europos pardavėjų ebėjuje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 07, 01:29)
Tai sewanso tai zinau, bet aš iš ebajaus irgi esu užsisakiusi, laukiudabar, tai ten iš Amerikės siųs. Durniausia, kad pats rinkinukas kainavo vos 5 dolcus, o atsiuntimas - 25  doh.gif

neturėtų būti muito man regis, jei doleris nepakils, kol gausi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 rugpjūčio 2008 - 09:14
O as jau gavau laiskeli is sewandso, kad mano rinkinukas issiustas ir turetu mane pasiekti per savaite clap.gif Oi kaip laukiu, jau taip nekantru rolleyes.gif Kol ateis siuntinukas reikia sugalvoti, kur tuos pinigelius graziai "nurasyti", kad trukumas MB akiu nebadytu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti