Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:10)
Mamyte23,gal gali kokia savo grazuole pasipuikuoti( na nors biski biski a?)blush2.gif

Na galiu senesnių nuotraukų įkelti,o naujų tai dar skleisis
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:09)
Nu netraukia mni ant apapa (reiks jauciu kalti relaniuma) unsure.gif

o mane tai ojojoj kaip traukia ax.gif man siandien didelis pachmielas wacko.gif

QUOTE(ferarri @ 2008 09 07, 22:10)
Ir man ta pati problema, nes buvo graziu baltu zieduku 12 net, o per menesi liko tik vienas, bet nei ant karstos saules laikiau, nei skersvejo buvo. Ant palanges 2 valandom uzkeliu, nes pietine, saule per karsta jai visa dienike butu stovet, o rytines-vakarines neturiu schmoll.gif

gali buti priezastis puvinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:12)
tai kur tu tas trasas laikai g.gif  doh.gif

Antresolese,ten kur slepdavau savo brangius kvepalus,bet dabar kelsiu ant spintukes WC po gele lotuliukas.gif Bet kur reiks kisti kvepalus tai nezinau(visur atranda)doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:15)
o mane tai ojojoj kaip traukia ax.gif man siandien didelis pachmielas wacko.gif
gali buti priezastis puvinys g.gif

A,tamsta,kiba Baltijos juros diena vakar minejai A lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:13)
Na galiu senesnių nuotraukų įkelti,o naujų tai dar skleisis

Ai tiks ir senos,bele tik seile pavarvinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
mano diiiiiideles naujokes ax.gif tos maximines uz 49.89ltnors jau rodemes kazkada tongue.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 rugsėjo 2008 - 21:20
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:13)
Gal pas tave per sausa namuose.Panasiai ir pas mane buvo,bet kai pradejau purksti vandeniuku,tai kiti ziedai zydejo puikiai smile.gif

O kaip purksti? aplink?ar ant lapu ir oriniu saknu? nes ziedu juk negalima kiek zinau?
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 07, 22:21)
O kaip purksti? aplink?ar ant lapu ir oriniu saknu? nes ziedu juk negalima kiek zinau?

Taip smile.gif .

QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:18)
mano diiiiiideles naujokes ax.gif nors jau rodemes kazkada tongue.gif
user posted image

user posted image

Labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
.As ir tokia turiu,tik dabar ji susimascius zydeti ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:18)
Antresolese,ten kur slepdavau savo brangius kvepalus,bet dabar kelsiu ant spintukes WC po gele lotuliukas.gif Bet kur reiks kisti kvepalus tai nezinau(visur atranda)doh.gif

A,tamsta,kiba Baltijos juros diena vakar minejai A lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ax.gif

joooooo, ne kas unsure.gif o tuos brangius kvepalus tai gali pas mane pasidet hihihi.gif

kas ten zino ka ten minejom, o kad jura vakar iki keliu buvo tai tikrai lotuliukas.gif dar gryzus namo nakti i baseina lipau hihihi.gif
Atsakyti
Na tai varvinkit smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Šiam kartui pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:22)
Labai grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
as tai nuo ju baldziu wub.gif jos man beveik iki papu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:24)
Na tai varvinkit smile.gif

lb lb wub.gif masdevalija ir as tokia turiu ax.gif
Atsakyti

gal tu gali savo geliuko saknis mums cia idet, o mes jau ivertinsim ar tau reikalingas persodinimas g.gif nes jei ji dar zydi, tai nereiktu judint, bet jei puvinys... g.gif
pabandysiu kai nufotkinsiu ikelt ta saknu foto. Na bet pabandysiu daba paaiskint, vienoj pusej (i kuria ziuri ziedai) saknys labai grazios, sodriai zalios. O kita puse, matyt, sviesos maziau gajunanti, turi rudu vos ne tamsiai ruduojanciu. Na as manau, kad puvinys, nes siame forume priziurejau kaip puvesis atrodo...

O tai rusvos saknys yra gerai? g.gif juk zalios sveikos yra... rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:23)
joooooo, ne kas unsure.gif o tuos brangius kvepalus tai gali pas mane pasidet hihihi.gif

kas ten zino ka ten minejom, o kad jura vakar iki keliu buvo tai tikrai lotuliukas.gif dar gryzus namo nakti i baseina lipau  hihihi.gif

Cia del kvepalu "pasaugojimo"gausi stot i eile,bo norinciu yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu,matai esu tikra ekstrasence,stabiliai juo diena minejot ir dar undine savam baseine kazkas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Ziurek atsargiau taip undinek,o tai dar kazkas Amstredaman issius su ta kita sumaises lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti