Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:39)
Daba zinosiu,pas ka kreiptis del parfumu apsugos,bet daba klausimuks pasistojo,jei man i baliuska kokia vykt,tai busu begimo cempione-kvepintis Tauragen ir atgal? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o poto mes tave i olimpiada isleisma hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 22:38)
Na jei photobucketas grybo nesupjaus - tuoj savo princesę parodysiu. Na dar jei sūnus pirštų neišlaužys tempdamas nuo klaviatūros, kad jam leisčiau paspaudinėti. laugh.gif

Fabijukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:41)
na siaip kai salini puvini, tai ziedstiebius reiktu nukirpt g.gif bandyk gal nekirpti, gal pumpuru ir nenumes g.gif bet visko gali buti
tigi izadus esu davus doh.gif
o ir iki Ermitazo, tai be sansu nusigaut doh.gif

AMEN
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:35)
nu tokios ir as noriu, senai vis ziurinejuos, bet papigiai nerandu schmoll.gif  doh.gif

D.Nobile galiu pasiūlyti už 10 litų nežydintį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 22:38)
Na jei photobucketas grybo nesupjaus - tuoj savo princesę parodysiu. Na dar jei sūnus pirštų neišlaužys tempdamas nuo klaviatūros, kad jam leisčiau paspaudinėti. laugh.gif

nu greiciau dek, jau nekantrumas jama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:41)
tigi izadus esu davus doh.gif

Oi gi tiksliai! Ups blush2.gif Vsio, nebeviliosiu... biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:44)

o jis visiskai baltas, kaip pas Salza g.gif
Papildyta:
QUOTE(Salza @ 2008 09 07, 22:44)
Oi gi tiksliai! Ups  blush2.gif  Vsio, nebeviliosiu...  biggrin.gif

tuoj mane mamyte suvilios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:42)
lotuliukas.gif o poto mes tave i olimpiada isleisma hihihi.gif

Jo ,busiu pirmoji Lietuvoj begimo cempione su paralyzuota koja nubegusi distancija (su kastyliais)pasikvepinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:44)

Ot! O as tiek cia pas visus klausinejau, kas gal keikiuku turi, tai tik pas Cioce buvo, bet tai Kaune, ne taip paprasta susisiekt. Bet nieko, ir sita nebloga pavyko nuciupti smile.gif
Atsakyti
LExana, aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu hah.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:46)
o jis visiskai baltas, kaip pas Salza g.gif
Papildyta:

tuoj mane mamyte suvilios lotuliukas.gif

Aš Salzoz nemačiau blush2.gif bet aš pirkau nežydintį tai nežinau tiksliai spalvos,dar nespėjo pas mane pražysti,tik aš jiems meilės nelabai turiu blush2.gif ,bet greičiausiai kaip mano pirmoj nuotraukoj turėtų būti,jis gerai pas mane suaugo smile.gif
Atsakyti
Anu,panos,pasirodot ka ten turit wink.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti