Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(rena @ 2008 09 05, 10:21)
lotuliukas.gif man atrodo jis dar net negryzes hihihi.gif

Taigi taip ir parašiau, kad negrįžęs... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 05, 11:27)
Man taip buvo 3 menesius prastovejo, o paskui pumpurus pradejo kraut. Tai gal neskubek kirpt.  smile.gif

tada ir as dar palauksiu g.gif

QUOTE(simre @ 2008 09 05, 11:37)
Taigi taip ir parašiau, kad negrįžęs...  doh.gif

matyt su Tina atostogauja user posted image hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 rugsėjo 2008 - 10:49
Nesuprantu kiek cia tokiu paciu temu?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 09 04, 21:57)
merga, o žala šiuo atveju tai kokia būtų? Gal balta su vyšniniais taškais? Jei taip, tai vakar mačiau porą tokių didčkių...

O čia įrodymai, kad liga nepagydoma: Sios dienos laimikis

user posted image

user posted image

QUOTE(lotute @ 2008 09 04, 22:42)
ačiū mergaitės už pagyrimus mano gėlytei , o dabar ikeliu dar ka turiu
user posted image

QUOTE(evaj @ 2008 09 04, 22:49)
Labai grazios visu gelytes as ir pasirodysiu koki zieda uzderejo manoji blink.gif
user posted image
user posted image

Niu kas per groziai pas jus auga, as cia tokia nabagele pasijauciau, kad tik viena turiu, ir vis nedrystu pirkti daugiau, bijau tiesiog numarinti tokius grozius, bet manau reikia pradzia padaryti, eh nu man irgi ta liga prasydejo rolleyes.gif niu jau tokie groziai wub.gif
Atsakyti
ačiū už pagirymus mano gelytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2008 09 05, 11:54)

Na ir kiek? Specialiai perbėgau per temų puslapiuką ir mačiau tik vieną šitą ir vieną pardavimams skirtą, kuri sukurta ne vietoje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 10:10)

labai graži spalvytė bigsmile.gif
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 05, 10:14)
Ta antrajame plane labai grazi, tokia neeiline, neiprasta thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(dova_nele @ 2008 09 05, 10:54)

rodos tik viena g.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 05, 11:03)
Na ir kiek? Specialiai perbėgau per temų puslapiuką ir mačiau tik vieną šitą ir vieną pardavimams skirtą, kuri sukurta ne vietoje. g.gif

ta patį ir aš padariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 05, 12:03)

Aš jau prašiau,kad perkeltų,bet niekas nekelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 05, 12:15)

Paprašiau aš, kad perkeltų. Šiaip jei kas - tokiu klausimu rašyk į Greitojo reagavimo padalinio temą ir dienos bėgyje bus sutvarkyta. mirksiukas.gif

Na o Merga mano gėlę taip išgyrė, kad ji kvepia ir tokia super puper, o žiū, gi Zuzla veik tokią pačią turi. smile.gif Mano gal kiek žalsvesnės spalvos žiedlapius turi, bet forma žiedo panaši, ir kvepia stulbinamai. ax.gif O dar vieną orchidėją (tiksliau dvi, viename vazone), keletą savaičių atgal radau ant šiukšlių konteinerio. smile.gif Normali, graži, tik žiedkotis nužydėjęs ir nudžiūvęs. ax.gif Primirkiau ją, žiedkotį nukirpau,ir grožiuosi ja dabar kasdien virtuvėje ant stalo. smile.gif Laukiu, kada savo žiedus pradės kelti ir pasirodys visame gražume.

O šiaip Klaipėdoje Šilutės pl./Statybininkų pr. Maximoje yra akcija orchidėjoms. Kaina 49.98 Lt. už didžiules orchidėjas, kainavusias po 79.99 Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 05, 11:15)

kur ka perkeltų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2008 09 05, 11:54)

viena mirksiukas.gif

QUOTE(gudrilapute @ 2008 09 05, 11:59)
Niu kas per groziai pas jus auga, as cia tokia nabagele pasijauciau, kad tik viena turiu, ir vis nedrystu pirkti daugiau, bijau tiesiog numarinti tokius grozius, bet manau reikia pradzia padaryti, eh nu man irgi ta liga prasydejo rolleyes.gif  niu jau tokie groziai wub.gif

hihihi.gif dar svieciasi viena ligone biggrin.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 05, 12:27)
keletą savaičių atgal radau ant šiukšlių konteinerio. smile.gif Normali, graži, tik žiedkotis nužydėjęs ir nudžiūvęs. ax.gif Primirkiau ją, žiedkotį nukirpau,ir grožiuosi ja dabar kasdien virtuvėje ant stalo. smile.gif Laukiu, kada savo žiedus pradės kelti ir pasirodys visame gražume.

O šiaip Klaipėdoje Šilutės pl./Statybininkų pr. Maximoje yra akcija orchidėjoms. Kaina 49.98 Lt. už didžiules orchidėjas, kainavusias po 79.99 Lt. smile.gif

girdi, kai kita kart kapstysi konteineriuka, tai gal ir man kokia rasi ax.gif bigsmile.gif

nu tigi as dvi is ten ir pajamau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 12:33)
kur ka perkeltų  g.gif

Aš dėl substarto ne ten skelbimą įdėjau,tai dabar tą mano temą galima ištrinti
Atsakyti