Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(adika @ 2008 08 20, 12:48)
Aš kaip tik stengiuosi prisiparkuot atbulom,tada išvažiuot lengviau  biggrin.gif

aij man ir priekiu labai lengva lotuliukas.gif nes dazniausiai priekiu parkuojuosi tik prekybcentriu aikstelese tai ten vietos daug buna tai ir atbulai isvaziuot nesudetinga ax.gif
QUOTE(Jurinuke @ 2008 08 20, 13:40)
Bet tai ne visur įmanoma priekiu įsiparkuot, kitur kaip tik lengviau galu įlįst  mirksiukas.gif

na taip pvz pas tewus kieme priekiu prisiparkuoti ymanoma tik soniniu parkavimu ir tai jei vietos daug o seip tai tik galu ymanoma tai MB siek tiek padeda blush2.gif bo as dar kartais galu bijau parkuotis o ir moku tik y ta puse y kuria moke instruktorius kazkodel y kita puse parkuotis man nesekasi... unsure.gif na suveliau cia bet gal aisku kas tos puses blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Su tuo parkavimusi tai idomiai, man tai eina visaip, tik soniniu dar niekad realiai nebandziau biggrin.gif Bet parkuojuosi tai visai ne tokia metodika kaip moke egzui biggrin.gif Pvz statmenai parkuojantis privaziuoji statmetai masinu eilei, susuki vaira ir lendi i tarpa - tai man taip schmoll.gif: Pasistatau taip, kad atbuliniu beveik tiesiai atgal varau ir vsio. Tada paprasta, tik gal ne visada uztenka vietos tiesiai pasistatyti biggrin.gif

O siaip turiu baisia beda - niekaip nesugebu uzvaziuoti kalniuku su savo masina doh.gif kaip per egza estakadoj... man ji iskart gesta, tai bijau net i darba vazinet doh.gif siandien uzgesau 3 kartus besistengdama, tai sakiau, vakarop vaziuosiu kur nors treniruotis, kitaip ryt nebeisdrisiu vel su masina i darba vaziuot doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip senai atrodo cia buvau blush2.gif as irgi esu už, kad parodytumem savo masinytes 4u.gif man tai siek tiek geda prisipazinti, bet nieko gero neturiu ka reikia tureti masinoje blush2.gif neturiu liemenes, gesintuvo, o vaistinele tai kokia sena doh.gif na bet va jau reikes nusipirkti, kaip as cia taip biggrin.gif Ir siandien paprasiau, kad vyras grizdamas is darbo uzsuktu i degaline paziureti, ar yra jau klevo lapas ax.gif ir tada jei yra, nupikrtu man ax.gif O zinokit, va savaitgali buvau estijoje, tai ten zmones vazinejancius su klevo lapais matem, tai taip normaliai atrodo, tiesiog naturalu kazkaip, net nekilo mintis, kad kazkaip durnai atrodo mirksiukas.gif manau, ir mes priprasim ax.gif Tegul tie vairuotojai, kurie gatvese nori save padoryti, mato, kad vaziuoja napatyres zmogutis, ir saugosi pats biggrin.gif
Beje, as nezinau kaip prisiversti kieme ismokti (na pabandyti) parkuotis galu blush2.gif doh.gif nes man atrodo, kad jei susivarysiu ir nieko neiseis, tai kas pamatys, mane pirstais uzbadys, na, geda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika_21: 20 rugpjūčio 2008 - 16:29
aš parkuodamasi negalvoju ar kas mato mane ar ne... svarbu kad pasistatyčiau normaliai kad ir man gerai ir kitiems patogu būtų... O kiek laiko šiai operacijai užtruksiu tai mažiausiai jiems turi rūpėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 16:49)
aš parkuodamasi negalvoju ar kas mato mane ar ne...  svarbu kad pasistatyčiau normaliai kad ir man gerai ir kitiems patogu būtų... O kiek laiko šiai operacijai užtruksiu tai mažiausiai jiems turi rūpėti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif reikia susiimti biggrin.gif
Atsakyti
na va, as skjaiciau kad lapas priklauso tol, kol sueis 2 metai ir laikinas pakeis i nuolatines..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 08 20, 17:30)
Su tuo parkavimusi tai idomiai, man tai eina visaip, tik soniniu dar niekad realiai nebandziau biggrin.gif Bet parkuojuosi tai visai ne tokia metodika kaip moke egzui biggrin.gif Pvz statmenai parkuojantis privaziuoji statmetai masinu eilei, susuki vaira ir lendi i tarpa - tai man taip schmoll.gif: Pasistatau taip, kad atbuliniu beveik tiesiai atgal varau ir vsio. Tada paprasta, tik gal ne visada uztenka vietos tiesiai pasistatyti biggrin.gif

O siaip turiu baisia beda - niekaip nesugebu uzvaziuoti kalniuku su savo masina doh.gif kaip per egza estakadoj... man ji iskart gesta, tai bijau net i darba vazinet doh.gif siandien uzgesau 3 kartus besistengdama, tai sakiau, vakarop vaziuosiu kur nors treniruotis, kitaip ryt nebeisdrisiu vel su masina i darba vaziuot doh.gif

o man labai daznai tenka sonu parkuotis tai jau nieko baisaus biggrin.gif bet va kaip tu sakai kad pasistatai masina beweik tiesiai ir yvairuoji atbulai, tai man taip nesigauna schmoll.gif man turbut dar tas pripratimas likes kad kaip moke taip ir darau.....na bet perprasiu ir as sia sistema biggrin.gif
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 20, 18:49)
aš parkuodamasi negalvoju ar kas mato mane ar ne...  svarbu kad pasistatyčiau normaliai kad ir man gerai ir kitiems patogu būtų... O kiek laiko šiai operacijai užtruksiu tai mažiausiai jiems turi rūpėti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 08 20, 17:30)

tai jei jau tokios salygos,tai ir priekiu ir galu pasistatysi normaliai lotuliukas.gif vat pas mane kieme niekad nera tokiu siltnamio salygu- tenka parkuot taip kaip moke- statmenai ir susukt vaira, arba priekiu kreivai isikisu tarp savo liniju blush2.gif o ir mieste pastebejau kad reta aikstele atitinka reikalavimus- tik prie prekybcentriu- o visur kitur tai tikrai ner tarpu po 7 metrus tarp masinu eiliu doh.gif
Atsakyti
Nu man tai sekasi,kai tik nusiplaunu mašiną,tai būtinai turi lyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 08 20, 21:41)
Nu man tai sekasi,kai tik nusiplaunu mašiną,tai būtinai turi lyti doh.gif

galetu ir pas mus palyti - masina tikrai purvina biggrin.gif

o del parkavimo salygu tai gal ir taip, nelendu ten kur vos vos imanoma ilisti, bet jei ir tiesiai galu neisitenku vis tiek placiau pasistatau parkuojantis, ne visai statmetai kaip moke... man taip lengviau, maziau uzraitymu, kampu, maziau stebet aplink reikia doh.gif o siaip pripazistu, kad parkavimas mano silpnoji vieta blush2.gif va ir siandien kieme grizus parkavausi, tai as megstu vos ne idealiai, tai ir sukiojuos, o tik pamatau, kad kas i kiema ivaziuoja ir jau laukia kol pralaisvinsiu kelia iskart isitempiu, issigastu, kad va galvoja, kokia cia vista trukdo doh.gif unsure.gif Nezinau kaip atsikratyt to galvojimo ka kiti galvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 08 20, 23:00)
galetu ir pas mus palyti - masina tikrai purvina  biggrin.gif

o del parkavimo salygu tai gal ir taip, nelendu ten kur vos vos imanoma ilisti, bet jei ir tiesiai galu neisitenku vis tiek placiau pasistatau parkuojantis, ne visai statmetai kaip moke... man taip lengviau, maziau uzraitymu, kampu, maziau stebet aplink reikia  doh.gif o siaip pripazistu, kad parkavimas mano silpnoji vieta blush2.gif va ir siandien kieme grizus parkavausi, tai as megstu vos ne idealiai, tai ir sukiojuos, o tik pamatau, kad kas i kiema ivaziuoja ir jau laukia kol pralaisvinsiu kelia iskart isitempiu, issigastu, kad va galvoja, kokia cia vista trukdo  doh.gif  unsure.gif Nezinau kaip atsikratyt to galvojimo ka kiti galvoja  g.gif

man tas pats doh.gif ir dar mano vieta tai tokioj vietoj kad vos ne i puse kvartalo masinos vaziuoja, tai retokai galiu ramiai sau sukiotis blush2.gif tai ir sakau- jei matau kad apgrusta is visu pusiu tai staigiai ikisu priekiu ir palieku kreivai- nes priekiu tiesiai mazu radiusu praktiskai neimanoma priparkuot. o uzpakaliu parkuoju jei kiemas pustustis smile.gif
Atsakyti