Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 25, 19:03)
Aš tai dabar noriu nenoriu turėsiu kasdien važinėt, nes reiks pačiai į mokyklą važiuot, su važiavimu tai nieko, bet su pastatymu tai baisoka, kad nesudaužyčiau mašinos doh.gif

Kelis kartus pastatysi su kieno nors pagalba, arba net viena, o vėliau jau įprasi ir nebus baisu! Juk kasdien tą patį darysi smile.gif
Atsakyti
tai taip, reiks įprast smile.gif
Atsakyti
laba iš ryto smile.gif

oho, kiek čia naujų raliuotojų pas mus thumbup.gif
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 25, 00:14)
ir dar jei galima ir aš noriu į sarašiuką, teises išlaikiau  2008 08 16

sveika prisijungus prie mūsų 4u.gif jau įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif
QUOTE(rimkka @ 2008 08 25, 11:37)
sveikos, esu ir aš naujai iškepta vairuotoja. išsilaikiau 2008 08 09 dieną.

smagu sulaukti naujų raliuotojų smile.gif jau esi ir tu sąrašiukyje mirksiukas.gif

naujokėlės cami ir Inex, aš jus taip pat įtraukiu į mūsų sąrašėlį, gerai? smile.gif
Atsakyti
o aš dabar stengiuos kasdien bent iki parduotuvės nuvažiuoti, nes kuo dažniau važinėju, tuo mažiau prieš sėsdama už vairo bijau. šiaip aš baimę jaučiu tik prieš užkuriant mašiną biggrin.gif poto važiuoju ir viskas gerai thumbup.gif bet kai tik padarau pertrauką, vėl sunkiai sėdu vairuot doh.gif

vakar teko važiuoti nežinomu tokiu sudėtingu keliu, tai poto nuvažiavus stebėjausi, kaip aš jį pravažiavau biggrin.gif
Atsakyti
O man ryt atiduos mašiną yahoo.gif Bus visa nupoliruota, vienžo bus ledazzzzzzzzzz

Pabuvusi dvi savaites be mašinos, supratau, kad mašina yra gėris. O ypač po to kai vakar mane vyras pamiršo po darbo pasiimti doh.gif (primenu, kad kasdien važinėju į Vilnių ir gyvenu Kauno rajone, tad vakare grįšti su visuomeniniu problematiška).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 26 rugpjūčio 2008 - 12:55
kiek jūsų mašinų bakuose telpa kuro? ax.gif
ir kiek dažniausiai jo lieka, kai važiuojat "užsipilt"?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 26, 14:02)
1. kiek jūsų mašinų bakuose telpa kuro?  ax.gif
2. ir kiek dažniausiai jo lieka, kai važiuojat "užsipilt"?

1. hmmm.. kiek litrų kuro telpa, tai dabar nepasakysiu, nes tiksliai nepamenu ax.gif
2. o degalinėse kai lankausi, tai aš neskaičiuoju kuro litrais, pilu už tam tikrą sumą lt ir tiek. anksčiau turėjusiame mašiniuke, tai kuro lemputė buvo, tai kartą sumirksėdavo ir jau pildavausi. o pas dabartinį mašiniuką, tai tik padalos yra, tai iki tam tikros padalos rodyklė nusileidžia ir piluosi tada. šiaip su mažai kuro važinėti nepatartina, nes vis tiek bake nusėda visokių nuosėdų, o kai kuro mažai būna, tai mašiniukas ir srebia tą brudą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 26 rugpjūčio 2008 - 13:13
QUOTE(Nestta @ 2008 08 26, 14:11)
1. hmmm.. kiek litrų kuro telpa, tai dabar nepasakysiu, nes tiksliai nepamenu ax.gif
2. o degalinėse kai lankausi, tai aš neskaičiuoju kuro litrais, pilu už tam tikrą sumą lt ir tiek. anksčiau turėjusiame mašiniuke, tai kuro lemputė buvo, tai kartą sumirksėdavo ir jau pildavausi. o pas dabartinį mašiniuką, tai tik padalos yra, tai iki tam tikros padalos rodyklė nusileidžia ir piluosi tada. šiaip su mažai kuro važinėti nepatartina, nes vis tiek bake nusėda visokių nuosėdų, o kai kuro mažai būna, tai mašiniukas ir srebia tą brudą.

ir užkemša kuro filtrą biggrin.gif
tada mašina netraukia, reik praputinėt ir pan.
briedas biggrin.gif

praeitą savaitę teko važiuot su mašina, kurioj nesu sedėjus, blema strioko buvo, pavaros sunkiai persijunginėja doh.gif
tai kai atsisėdau jau į savą, daug kartų važiuotą, taip paprasta atrodo viskas biggrin.gif

šian ryte užgesau ir vėl cool.gif
nesmagiai pasijutau ax.gif nes iš galo džipas toks didelis stovėjo ir aišku paskui mane aplenkė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 rugpjūčio 2008 - 13:59
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 26, 14:58)
ir užkemša kuro filtrą biggrin.gif
tada mašina netraukia, reik praputinėt ir pan.
briedas  biggrin.gif

niu tep tep drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 26, 14:02)
kiek jūsų mašinų bakuose telpa kuro?  ax.gif
ir kiek dažniausiai jo lieka, kai važiuojat "užsipilt"?

70 l. Čia gali pasižiūrėti: http://www.auto.ru Kaip ir kitas savo mašinos charakteristikas.
Važiuoju užsipilti kai lieka 10-15 l. Stengiuosi nelaukti kol užsidegs lemputė, ji užsidega kai lieka 8 l.
Negerai važinėti su tuščiu baku ne vien dėl nuosėdų, bet ir dėl to, kad benzinas traukia drėgmę, o kai jo mažai tai daugiau bus vandens, kurio gali įtraukti į siurblį.Ypač patartina to vengti žiemą, nes užšals vandenukas ir teks ilgai tampyti mašiną kol užsives, arba tempti į servisą.

P.S. Mano mašiną, ne ta spalva nudažė (ten kur tvarkė rūdis), šakės doh.gif Atiduos tik ketvirtadienį schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 26 rugpjūčio 2008 - 14:44
įdomu, visada maniau, kad pas mane 40 litrų, tačiau auto.ru parašyta, jog 50 blush2.gif bet kai pilu 20 litrų (į tuščią baką), rodyklė būna ant vidurinės padalos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 26, 16:25)
įdomu, visada maniau, kad pas mane 40 litrų, tačiau auto.ru parašyta, jog 50  blush2.gif bet kai pilu 20 litrų (į tuščią baką), rodyklė būna ant vidurinės padalos  g.gif

Niekada netikėk ką rodo ta rodyklė. Ji dažnai meluoja, nes plūdė ne visada stovi stabiliai, o lyg tais ir bakas ne visur įdėtas tiesiai. Pvz. pas mane nuvažiavus 100 km rodyklė nukrenta per 20 l, bet taip stovi nuvažiavus dar 100 km Ir tik nuo kokių 30 l jau rodo kažką panašaus į tikrą kiekį.
Nepagailėk kartą pinigų ir užsipilk pilną baką. Tuomet galėsi stebėti kaip kinta kuro kiekis. Žinoma teks antrą kartą užsipilti pilną, kad pasiskaičiuotum kuro sanaudas ir maždaug primestum ką ta rodyklė rodo.
Atsakyti