Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

šiandien jau mačiau mašinų su klevo lapais, gražiai atrodo ir visai jie nedideli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 27, 14:47)
šiandien jau mačiau mašinų su klevo lapais, gražiai atrodo ir visai jie nedideli  rolleyes.gif

bigsmile.gif
jau yra pardavime unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O, bigsmile.gif reiks pasidairyti tų lapukų smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man ieškot tų lapų, gal jau bus smile.gif
Atsakyti
na jau turetu but pardavime juk liko tik savaite :)leksiu ir as ieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 27 rugpjūčio 2008 - 14:42
o gal žinot, kokio dydžio yra bauda už važinėjimą be to ženklo? blush2.gif
kiek kartų važiavau su "70", tiek siaubas.. doh.gif - taip ir bando visi aplenkt, užkišt.. o be ženklo viskas tvarkoj.. toks jausmas, kad aplinkiniams jis agresiją kelia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(OruMergaite @ 2008 08 27, 15:56)
o gal žinot, kokio dydžio yra bauda už važinėjimą be to ženklo?  blush2.gif
kiek kartų važiavau su "70", tiek siaubas.. doh.gif - taip ir bando visi aplenkt, užkišt.. o be ženklo viskas tvarkoj.. toks jausmas, kad aplinkiniams jis agresiją kelia  blink.gif

jokiu nemalonumu nebuna del to zenklo schmoll.gif
nebent pati pagrybavau,tai lai pypina
o siaip-tolerancija pakankama
drauge kaip tik vazinejo be zenklo,uzgesta,grybauja visi pypina,uzsiklijavo zenkla-sumazejo tokiu reikalu
vadinasi uzgeso zenklinukas-reiskias is jo to galima tiketis ir apvaziuoji,vaziuoja kas vos krutant-supyks ir dar kuku pravaziuojant parodys,jei tai zenklinukas-pagalvos 'aaaaaaaaaaaaa, aisku' ir nuvaziuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 27 rugpjūčio 2008 - 15:20
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 27, 14:29)
Priklauso nuo to, kurie (galiniai ar priekiniai slysta šonan). Jei galiniai, o varomi priekiniai - galima ir pagazuot- ištemps, bet jei varomi galiniai, tai  su jais, ir taip  slystančiais pagazavus tik dar blogiau bus doh.gif O jei šonan slysta priekis, aišku, su priekiniais varančiais geraiau negazuot. Galvot tikrai tokiu momentu nėr kada, bet kartą slydau, tai tą sekundę viskas buvo aišku ir be galvojimo. Intuityviai suki vairą į priešingą slydimui pusę ir gazuoji arba ne, nes jauti mašinos galą ar priekį neša šonan, gaunas greičiau, nei spėji pagalvot.

Galą užneša tada kai galas varomas, priekį kai priekis varomas. Bent jau man taip aiškina vyras. Kadangi priekis sunkesnis už galą, tai priekiu varomais reik gazuot, o galu - stabdyt. Šiaip jau dauguma vairuotojų automatiškai spaudžia stabdžius ir vairą suka į slydimo pusę, o ne priešingai. Tam, kad tokioje situacijoje greit susiorientuotum reikia būti įgudusiu vairuotoju. Tuomet jau nebereikia galvoti, darai viską automatiškai. Bent jau taip visada aiškina lenktynininkai, jiem jau refleksai susidarę.
Galima užsisakyti ekstremalaus vairavimo pamokas, kur moko kaip valdyti mašiną jai slystant. Tik gaila, kad beveik visur moko su priekiu varomais arba tada reik su savo mašina važiuoti. Užsisakysiu aš kada nors tas pamokas, tai mano svajonė.
P.S. Kažkaip man atrodo, kad tu kalbi apie šoninį slydimą, o ne priekio ar galo. Čia valdymas vėlgi kitoks. Tpfu tpfu tpfu nepatyriau dar tokio, man tik galas norėjo į kitą kelio pusę nuvažiuot.
Atsakyti
o kur tu klevo lapu yra? as kiek ieskojau, niekur neradau,, reiks siandien dar paieskot.
gal tie zmones patys juos pasidare:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cami: 27 rugpjūčio 2008 - 16:04
QUOTE(cami @ 2008 08 26, 17:53)
greiciau praeitu, nes numesiu paskutinisu savo kilogramus, o taip stengiausi priaugt:)

QUOTE(denaxa @ 2008 08 26, 19:03)
O je...pasirodo,ne as viena turiu tokiu problemu su kilogramais lotuliukas.gif Jau nebeturiu beveik vilciu priaugti... blush2.gif

cha cha.. ir mano likimo sesės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 08 27, 16:19)
jokiu nemalonumu nebuna del to zenklo  schmoll.gif
nebent pati pagrybavau,tai lai pypina
o siaip-tolerancija pakankama
drauge kaip tik vazinejo be zenklo,uzgesta,grybauja visi pypina,uzsiklijavo zenkla-sumazejo tokiu reikalu
vadinasi uzgeso zenklinukas-reiskias is jo to galima tiketis ir apvaziuoji,vaziuoja kas vos krutant-supyks ir dar kuku pravaziuojant parodys,jei tai zenklinukas-pagalvos 'aaaaaaaaaaaaa, aisku' ir nuvaziuos

drinks_cheers.gif geriau tą ženklą turėt

truputį ne į temą, bet vistiek su važiavimu susiję biggrin.gif
kas iš Kauno gal padėsit ax.gif žodžiu, kai važiuojant link Klaipėdos po dešine yra Mega. tai tam įsukime privažiuojant kelią ar galima sukt į kairę, į Megą? blush2.gif kažkada tuo keliu važiavau, bet sukom į dešinę, tai neprisimenu, ar ten galima į kairę ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 27 rugpjūčio 2008 - 16:22
QUOTE(Gardee @ 2008 08 27, 17:21)
kas iš Kauno gal padėsit  ax.gif žodžiu, kai važiuojant link Klaipėdos po dešine yra Mega. tai tam įsukime privažiuojant kelią ar galima sukt į kairę, į Megąblush2.gif kažkada tuo keliu važiavau, bet sukom į dešinę, tai neprisimenu, ar ten galima į kairę ar ne

tai ta mega dešinėj ar kairėj? biggrin.gif blush2.gif
aš kažkaip tik porą kartų ten buvau, tai nelabai atgaminu ten tų įsukimų ir kelių g.gif smile.gif
Atsakyti