Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

g.gif gal kas kaune matete klevo lapus?

Siandien vazinejau be jokio zenklo, nes per atostogas masina buvau palikusi broliui, o savaitgali nusipirkti niekur neradau (senasis zenklas buvo negailestngai nuplestas pries atostogas, tikintis, kad deficitas LT nebus toks ryskus).

Siandien ryte turejau nemalonu atistikima Kaune...tiksliau malonu, nes spejau isvengti...

Mano sesuo gyvena prie stoties turgaus. Pasiemiau ryte (nusprendem snd pasiaubti parduotuves), aplik stoties turgeli pilna moksleiviu perkanciu geles...bet buvo ir kitokiu asmenu...vaziuoju nuo stumbro link ( doh.gif pamirsau gatves pavdinima. TA, kur eina palei gelezinkelio stoti)..taigi, noriu isukti i TA gatve ir gerai, kad pamatau per masinu tarpus, kad kazkas labai greitai vazineja po salia esancia aikstele ir matau, kaip nesidairydama issoka masina pries mane....ACIU DIEVUI - nissanu stabdziai geri..spejau sustoti...bet cia dar ne istorijos pabaiga...issukineja ta pati masina i TA gatve ir teisiai i autobusa...gerai, kad ir autobusas speja pasukti i antra juosta...PS: deja, bet masina vairavo moteris...su dvieju (ar daugiau) metu stazu..

taniuta - linksmas kolektyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 09 01, 22:07)
Mane siandien bendradarbiai ''papuose'' klevukais  thumbup.gif tvarkindai lipnia juostele priklijavo klevo lapus  lotuliukas.gif gerai, kad pamaciau buc ir i miesta isrukus! lotuliukas.gif  doh.gif

Super,kaip smagu,as tai specialiai buciau taip isvaziavus,megstu zmones juokint thumbup.gif
Atsakyti
Turejau vakar progos isitikint, koks vis delto ilgas stabdymo kelias vaziuojant ant 90 doh.gif Tai gerai, kad pas masina prieky irgi stabdziai ne stebuklas buvo. Kazkaip su nerimu laukiu ziemos, kai prie viso to dar prisides ir plikledis doh.gif
O jus vaira abiem rankom laikot? Kazkaip ipratau mieste vazinejant desine ranka laikyt ant pavaru svirteles. Tik ant staigiu posukiu abiem rankom vaira laikau. O pradzioj net neisivaizdavau, kaip taip galima vazinet smile.gif Perjungdavau pavara ir sviesos greiciu vel abiem rankom uz vairo, nors iki kitos pavaros perjungimo tik kokiu 50 m pavaziuot reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

mergytės, štai čia yra naujoji temutė smile.gif atidarau ją anksčiau, nes galiu laiku nespėt prisėsti prie pc rolleyes.gif tik būkit gerutės ir pirmiausia pabaikim šią temutę ir tik tada kraustysimės į naująją 4u.gif

naujoje temutėje jau rodomas ir sąrašiukas. tik aš dar nespėjau jo sudaryti eilės tvarka, pagal teisių laikymo datas. bet dar kitoje temutėje jau pasitaisysiu ir viską patvarkysiu gražiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 02, 07:10)
O jus vaira abiem rankom laikot?

mieste važinėdama, tai ir dešinę ranką laikau ant bėgių svirties. va autostrada važiuodama, tai jei greičiau paspaudžiu, tai abiem rankom vairą laikau.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 02, 08:10)

Visada viena, isskyrus duobetus ir senamiescio gatveles...keista, bet desines raikos nelaikau ant pavaru svirties...
Atsakyti
plepam plepam nes nauja tema tai nereali
noriu i ten lotuliukas.gif blush2.gif

vaira laikau abiem rankom, isskyrus aisku kai pavaras perjungiu biggrin.gif
man tiesiog taip patogiau,neturiu ka veikti su kita ranka,taigi ji bent jau ant vairo buna padeta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 rugsėjo 2008 - 07:39
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 23:28)
Ateiciai-jei vaziuoji uz furos nesirauk labai lenkti,jei furistas matys kad nori lenkti-pasufleruos tau kai kelias bus laisvas ir galesi padaryti ta saugiai(ne kiekvienas taip varginasi,bet dauguma),gali drasiai jais pasitiketi.As jau irgi panasiai pasimokiau tai dabar visada sitos taisykles laikausi.Be to,jei fura nevirsija leistino greicio,reiskia,kad priekyje kazkur policijos postas,tai ta irgi zinok,kad nepakliutum kada mirksiukas.gif

Kadangi jau 1,5 metų kasdien marširuoju keliu Kaunas-Vilnius-Kaunas, tai galiu ir patvirtinti ir paneigti denaxos žodžius. Jei furistas lenkas, tai tokį geriau arba iškart aplenkt, arba visai nelenkt. Jie paprastai būna labai bjaurūs: neleidžia aplenkti, niekada neparodys ar saugu lenkti, o kai kada ir neleidžia persirikiuoti prieš juos. Beje. LT furistai ir panašūs, ypač kiek teko mieste susidurti, gali net nebandyti prieš juos rikiuotis, būtinai padidins greitį ir papypins schmoll.gif Vat latviai tai geriečiai, visada praleis, parodys ar gali lenkti. Kas dėl policijos tai irgi ne visada pasitvirtina, nes jei fūra labai prikrauta ji tiesiog negali važiuoti greičiau. Jei dažnai važinėji tuo pačiu keliu, tai laikui bėgant ir furų įpročius perprasi. Kaip kad Kaune prie Megos visi lekia 100, bet jei važiuoja 80-90, tai tikrai gali stovėt policija.

P.S. Bet kokiu atveju geriausia pasikliauti savimi ir kai kada geriau nelėkti 100. Kaip kad sako mano kolega: geriau 5 min vėliau, nei visą gyvenimą per anksti.

QUOTE(Liniuka @ 2008 09 02, 07:10)

Tik abiem, isškyrus kai perjunginėju pavaras. Kaip sakydavo instruktorius: viena ranka tik shikną ( blush2.gif ) krapšto, o vairuoti reikia dviem. Jei kas skaitėte Zasados knygą, jis visada pabrėžia, kad vairuoti reikia tik dviem.

comep kaip tau su vairavimu sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 02 rugsėjo 2008 - 07:58
QUOTE(comep @ 2008 08 31, 20:36)
as snd jau grizau i kauna po atostogu
1. pati parvairavau,zinokit blogai,vis dar blogai-persirikiuoti visiskai nemoku,man visiskai tas veidrodelis nieko nesako,nesuprantu atstumo,tai su mb pesemes visa kelia  verysad.gif
2. kieman grizus staciau sikniuku auto,ir vaziuoju kol atsirems ratai i bordiura (na as jau zinau jo auksti,kad saugus) vel gavau velniu-o ka jei butu cia aukstas  blink.gif  nu tai kad as zinau jog neaukstas....  verysad.gif
3. ismasciau ka reiktu daryti su klevuku priekyje,nes gale zenklas dabar paremtas,kleva ir remciau, ogi ji is vidaus aukstyn kojom tvirtinsiu prie skydelio nuo saules keleivio puseje,ir kai as vairuosiu (kada nors) nuleisiu ta skydeli,ir is lauko jis bus jau 'normalioj pozoj' ir bus issprestas sis reikalas
4. sugedo auto,tiesiog isprotejo, tai nesikuria,tai nesirakina,lemputes nieko nerodo,signalizacija savo serenadas traukia,karta teko mane uzstumti,o jos technikine baigiasi uz pusantros sav
va, pasiguodziau  verysad.gif

stai kaip sekasi verysad.gif
Atsakyti
nu aciu mergytes uz patarimus del furistu 4u.gif as ir pati viska atrodo zinau ir nelenkiu neisitikinus kad nesaugu- tikrai matomumas buvo super- tiesus kelias jokiu svieseliu net uz kilometro, tai tas masiniukas is zvyrkelio man tikras netiketumas buvo doh.gif dabar jau zinosiu- kad ir pagrindiniu vaziuojant reik dairytis i atokius zvyrkelius unsure.gif

o vairuoju dazniausiai dviem rankom, na kazkaip net netureciau kur ta laisva ranka det- tik prie sviesoforu atsiremiu kaire i langa kad galva sunki pailsetu lotuliukas.gif - o kam ja laikyt ant svirteles irgi nesuprantu- gi perjungt begi sekunde trunka smile.gif man patogiausia abi rankos ant vairo
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
As abiem rankom isikabinus vaira smile.gif vos ne kaip dantim lotuliukas.gif Kazkaip saugiau jauciuosi.
O mano masiniukas man streikus skelbia sad.gif cry.gif ant posiukiu uzgesta sad.gif darbe vyrai suka galvas kas gali buti, o atsakymo nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 02, 09:36)
plepam plepam nes nauja tema tai nereali
noriu i ten  lotuliukas.gif  blush2.gif

vaira laikau abiem rankom, isskyrus aisku kai pavaras perjungiu  biggrin.gif
man tiesiog taip patogiau,neturiu ka veikti su kita ranka,taigi ji bent jau ant vairo buna padeta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir as taip pat, vaira laikau dviem rankom smile.gif

P.S Nestta kokia grazi nauja temute wub.gif
paziurejau kad ryt lygiai du men. kaip turiu teises, o vairuoju vis taip pat, nieks negereja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 02 rugsėjo 2008 - 09:20
QUOTE(wikne @ 2008 09 02, 10:16)
drinks_cheers.gif ir as taip pat, vaira laikau dviem rankom  smile.gif

P.S Nestta kokia grazi nauja temute  wub.gif 
paziurejau kad ryt lygiai du men. kaip turiu teises, o vairuoju vis taip pat, nieks negereja unsure.gif

man arteja trys men bet situacija ta pati console.gif
Atsakyti